Soya yapılan büyü o soydaki herkesi aynı derecedemi etkiler ?

Ebruuus

Kayıtlı Üye
Annemin tarafının soyuna bir büyü yapıldığını düşünüyorum, soya yapılan büyü o soydaki kişilerin hepsini etkiler mi diyelim ki 7 kardeşler o 7 kardeşin hepsi aynı derecede mi etkilenir mesela anne tarafımda 4 kız kardeş arasından sadece annem şanssız diğerlerinin durumları iyi şanslılar da hastalıktan kurtulmuyor bide baba tarafındanda çoğunun durumu iyi bi tek bizim yok yani iki taraflı var aslında eğer soylarina yapılmışsa diğer kardeşlerinide etkilermi yoksa etki sadece yıldızı düşük olanlarami daha çok etki eder

Hak edişlere göre olabilir.
Herkesin tekamül yolu farklı kimi darlıkta sınanır kimi rahatlıkta.
Yani mesela fazla şanslı rahatı yerinde kişiler hadsizleşip ben iyiyim o yüzden hayatım yolunda diyerek onlar kadar şanslı olmayanları haksız yere yargılayabilir bu da onun karmasını kötü yönde etkiler. Kendi belki hayatının son demlerinde biraz çeker ölür gider ama evlatları rahat yüzü görmez.
Yıldız düşüklüğü de kapıyı aralar bu tarz enerjilere. Ama bazen ödül cezanın içinde olabiliyor. Yani mesela toplumların geneline isabet eden belalarda onlar bazı şeylerin iç yüzünü hissedebiliyor.

Annemin tarafının soyuna bir büyü yapıldığını düşünüyorum, soya yapılan büyü o soydaki kişilerin hepsini etkiler mi diyelim ki 7 kardeşler o 7 kardeşin hepsi aynı derecede mi etkilenir mesela anne tarafımda 4 kız kardeş arasından sadece annem şanssız diğerlerinin durumları iyi şanslılar da hastalıktan kurtulmuyor bide baba tarafındanda çoğunun durumu iyi bi tek bizim yok yani iki taraflı var aslında eğer soylarina yapılmışsa diğer kardeşlerinide etkilermi yoksa etki sadece yıldızı düşük olanlarami daha çok etki eder
Ben böyle durumlarda yıldızı düşük olanlarda değilde bu tip büyüler nedense hep aile yada sülale içinde en masum olanları buluyor.
Bir kaç kez bu duruma şahit oldum.
Her türlü pisliği yapan yada dine veya dinlere göre çok ağır günahları işleyenlere değilde tam tersi şekilde doğru ve masum yaşamaya çalışan insanlara denk geldiğine şahit oldum.
Ama nedenini bilmiyorum 🤷🏼‍♂️

Ben böyle durumlarda yıldızı düşük olanlarda değilde bu tip büyüler nedense hep aile yada sülale içinde en masum olanları buluyor.
Bir kaç kez bu duruma şahit oldum.
Her türlü pisliği yapan yada dine veya dinlere göre çok ağır günahları işleyenlere değilde tam tersi şekilde doğru ve masum yaşamaya çalışan insanlara denk geldiğine şahit oldum.
Ama nedenini bilmiyorum 🤷🏼‍♂️
Bu varlıklar iyi bir nedenle değil de kötü bir amaçlarına yardımcı olmadığı için mi musallat oluyor bu kişilere?

Geri