Hayrını gör derken çok yorulacaksın aman üyeler yanlış anlamasın bir şey demeye çalışmadım. Görüşürüz YeşilcimÇok teşekkür ederim![]()
Anladığım kadarı ile burda herşey gizli .Ya bu söylenen yazılan çizilenlerin hepsi doğru yada biz burda kendimizi boşuna oyalıyoruz.Baksanıza biz sade üye iken işin içinden çıkamıyoruz.Anlayanlarda bilmiyorsa ne ala.
Biri gelir biri gider mantığı
Bazen biz boşunna çabalıyoruz gibi geliyor.Emekler görünmüyor harcanan zamanlar bir anda silinebiliyorsa
bilmiyorum
ben ne yapayım.
Yanlış anlaşılmasın ben içimden geçen sezsiz düşümcelerimi dile getirdim.Dikkat ederseniz direkt soru sormadım.:Angel_anim:Boşuna çabalamak derken? Arkadaşlar yönetim değişikliği yönetimi ilgilendirir. Bir karar verilmişse bizler de bu kararlara saygı duyar, otururuz yerimize. Lütfen emeğe gösterdiğimiz saygıyı sorgulamayın.
Sessiz düşünce? Yazıyla ilettiğiniz neydi acaba?Yanlış anlaşılmasın ben içimden geçen sezsiz düşümcelerimi dile getirdim.Dikkat ederseniz direkt soru sormadım.:Angel_anim:
Siz hiç bazen sesli düşünmez misiniz? Bende burda sesli konuşamıyacağıma göre yukarda yazdığım gibi yazı ile "dile" getirdim.Sessiz düşünce? Yazıyla ilettiğiniz neydi acaba?
Birileri bir zamanlar o kadar çok msajımı sildi ki.. İlahi adalet. Etme bulma dünyası. Şimdi onlarınki siliniyor. Yahu bu gizlimabeti şimdi sevmeye başladım epey. hehehe
Bunu böyle değerlendiriyorsanız, buyrun kapı açık gidebilirsiniz. Çünkü tespitiniz yanlış. Sevdiremedik kendimizi kusura bakmayın.Birileri bir zamanlar o kadar çok msajımı sildi ki.. İlahi adalet. Etme bulma dünyası. Şimdi onlarınki siliniyor. Yahu bu gizlimabeti şimdi sevmeye başladım epey. hehehe