Soru cevap

ŞAMAN-URUM

Yönetici
Merhaba arkadaşlar. Spiritüel konularda soru cevap yapmaya karar verdim. Siz soracaksınız ben de video çekip sosyal medyadan cevap vereceğim. Kendi uzmanlık alanım olmayan konulardaki soruları uzmanlarına sorup öğrenip cevap vereceğim.

Her soruya cevap vereceğim ya da verebileceğim anlamı çıkmasın lütfen. Sorularınızı cevaplamadığımda neden cevaplamadın yazmayın.
Bimiyorumdur ya da uzmanını bulamamışımdır. Şahsi fikrim incitici olacaktır. Daha sonra cevaplamak için bekletiyorumdur.
Çok sübjektif bir cevabı vardır gibi.
Benzer soruları da bir video da toplayabilirim.

Ayrı konu olarak açacağım altında da tartışırız yeniden konuları.

Soru gibi değil ama karma veya reenkarnasyon konularını anlatabilirseniz sevinirim. Çok kapsamlı konu biliyorum... En anlamadığım veya inanamadığım konu diyebilirim. Neden bilinç-ruh bir bedene bağlı kalıyor, neden birisi her türlü kötülüğü yapsa da başına bir şey gelmiyor gibi... Spiritüel konuların ucu bucağı olmayacağı için ne soracağımı da tam bilemedim. Bana bıraksanız her şeyi sorarım çünkü :D İpin ucunu kaçırmak istemiyorum. :D

spiritüelizmle yeni yeni ilgilenen bi insana kesinlikle şu kitapları okumalısın deseniz bu kitaplar ne olurdu?

1. Şamanizmde kozmik düzenin çalışma prensipleri ve Rüya Şamanizmi
2. İnisiye rüyalar ve bu rüyaların arkaik sembolizmi ( özellikle kil tabletler, hayvanlar, elementler )

Ayrıca kafamı karıştıran bir konu daha var ; inisiye rüyalarda neden dikkatimizi dağıtan vicdani etkilerle karşılaşıyoruz ?

Teşekkürler :D

1. Şamanizmde kozmik düzenin çalışma prensipleri ve Rüya Şamanizmi
2. İnisiye rüyalar ve bu rüyaların arkaik sembolizmi ( özellikle kil tabletler, hayvanlar, elementler )

Ayrıca kafamı karıştıran bir konu daha var ; inisiye rüyalarda neden dikkatimizi dağıtan vicdani etkilerle karşılaşıyoruz ?

Teşekkürler :D
inisiye rüyalar nedir sevgili elnora merak ettim

cinlerin göğü dinlemeye çalıştığı söyleniyor. ama cinlerin bunu yapması engelleniyormuş. cinlerin göğü dinleme işlemini uzaydaki uydular yapıp elde ettikleri verileri cinlere vererek geleceğin ve göğün bilgisi çalınabilir mi ?

Geri