"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sorgu odasındaki uzaylılar bana Serengeti'yi hatırlattı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dokuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dokuz

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar elimizdeki imkanların kullanılarak yapıldığı bariz belli olan bir video izledim ve kısa süre önce bir pilotun Serengeti semalarında beliren "UFO"ları takip ederek düşürdüklerini ve 2 veya 3 (malesef tam olarak hatırlayamıyorum) canlı olarak ele geçirip sorgulamak adına çok gizli yerlere götürdüklerini iddia etmişti(yada itiraf mı demeliyim). Fakat şu ana o olayla ilgili herhangi bir güncel bilgi bulamadım daha detaylı bir bilgisi olan varsa okumaktan zevk alırım.

Bu arada videoyu merak edenler için buyrun
[video=youtube;EysEzxtxrSg]http://www.youtube.com/watch?v=EysEzxtxrSg#at=31[/video]

Bu herhangibir animasyon olabilir bu tarz şeyler dünyayı sarsıcak kadar önemlidir mutlaka ulusal kanallarda ve bizim haber programlarımızda yayınlanması gerekir oralarda görmedikçe itibar etme derim :)

-Işığınız Konuşsun:Angel_anim:

Belli tip uzaylı üzerine yapılıyor tüm videolar. Hani insan şöyle iki gagalı, üç ayaklı, ne bileyim dinazor kafalı ve ya kedi pençeli bişeyler uydurur ki izleyenler sıkılmasın. :D Aynı tas, aynı hamam, pardon, aynı uzaylı, aynı şekiller. :D

Bu uzaylılar hiç değişmiyor.
bilgisayar programları da değişmemiş zannımca

Uzaylılara inanan birisi olarak, inancımı köreltmeye ne hakkınız var?!

:D arkadaşlar videonun aldatmaca olduğu çok bariz zaten bu videoyu görünce aklıma bir olay geldi onu sordum merak edenler için yalnızca videoyu paylaştım konunun esası Serengeti olayıyla ilgili güncel bir bilgi payşalımı istememdir...

Ben onların gelecekten gelen zaman yolcuları olduğuna inanıyorum. Bizlerden çok çok ileri teknoloji ye sahip olmalarına rağmen , bazı kesimlerin bizden neden korkuyorlar çıksınlar kendilerini açıklasınlar gibi tutumlarına da gülüyorum. bence biz onların ataları yız ve bizim evrim ve gelişim sürecimizin nasıl ilerlediğini inceleyerek kendilerinde ki bazı soruların cevaplarını arıyorlar.

abi her şey bi yana : gerçek olsalar bi işaret çakar, ordu yığarlar buraya, o üssü darmadağın ederler :D :D

Böyle bir şey söz konusu olsa şu an bunun haberleriyle yıkılırdı dünya ondan animasyondur..

banada inandırıcı gelmedi.yahu bu garibanın nesini sorguluyorlar.bee bee diye bağırıyor:Dhareket etmekten bile aciz.o kadar yolu bu haliyle nasıl gelmişki.:(

Geri