VirtiualHuman
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bu gün 1 yıldır konuştuğum evlenme teklifi edeceğim kızdan ayrıldım sadece içimi boşaltmak için yazıyorum belki çözüm yolu buluruz birlikte ki bu yazıyı üşenmeyip okuyan arkadaşlara teşekkür ederim okumayanlarında canı sağosun...
Aslında böyle olacağını biliyordum ama kalbim bir türlü söz dinlemiyordu sonuçta evlensek bile her türlü bu işin sonunda bir ayrılık var istediğim sadece aileydi annem bababam bilirsiniz işte annem ve babam gibi değillerdi tam bütünüyle aile değildik bi ara boşluğa düştüm bundan dolayı 1 yıl eve kapattım kendimi internet üzerinden iş buldum ve sadece dışarı ihtiyaçlarım için çıktım o 1 yılda çok çok şey öğrendim arkadaşlar insan ruhunun nekadar kirli ve nekadar pis olduğunu öğrendim insanın iç güdüsünün nekadar azgın bir hayvan olduğunu öğrendim bunlara söz geçirmeye çalıştım kısmen yapabiliyo durumdayım ama birgün bunuda başarıcam biliyorum 1 yılın sonunda herşeyden uzaklaşmış tam bir mağara adamı gibi çıktım dışarı ve herşeyi yeniden öğrendim annem babam onların artık benim için çok fazla önemi yoktu herşeye sanki en baştan başlamıştım üniversiteyi dondurmuştum tekrar başladım kısacası yeni bir yaşam hiçbir sıkıntı hiçbir dert yok hiçbir keder yok yoluma devam ediyordumki onunla karşılaşıncaya kadar ismini vermemin bi anlamı yok vermicem o yüzden sevdiğim diye bahsedeyim
sevdiğimi gördüm ve ona baktığımda göğsümde bi boşluk tek kelime bile edemiyordum kelimeler boğazıma takılmıştı yenimisin dediğinde sadece kafamı sallamakla yetindim garip bi bakış attı
bişeyler konuştuk gitti daha sonra telefonunu aldım mesajlaştık saatlerce günler geçtikçe ona olan sevgim kat kat artıyordu bir minibüse bindiğimde yolda yürürken aklımda herzaman o vardı içimden düşündüm ve ben ancak bu insanla mutlu olup bi aile kurabilirim o olunca hayatım renkleniyordu onun mavi gözlerinde kayboluyordum onun düşünceleri onun fikirleri anlatamıcağım güzellikteydi bazen Allaha yarabbim nekadar güzel yaratmışsın sana binlerce şükürler olsun iyiki onu karşıma çıkarttın diyordum ikimizde birbirimizi daha yakından tanımaya başladık sanki bi melek beni kolumdan tuttu ve yeri göğü gezdirdi gibiydi hayatım okadar muazzam okadar güzeldiki onu anlatamıcağım kadar çok seviyordum ve bunu bütün dünyaya haykırırdım o şimdi benim nefesim o olmadan kör topal sakat gibiyim o benim ilacım o benim yaşama sevincim ayrıldığımızda cidden bu acıyı yaşamamak için herşeyi yapardım onu hala çok seviyorum ve ölene kadar çok sevicem Allah hiç kimseye Hitler gibi bi adama bile bu acıyı yaşatmasın çünki bu anlatamayacağım tarif edemeyeceğim türden bir işkence bir acı.
Aslında böyle olacağını biliyordum ama kalbim bir türlü söz dinlemiyordu sonuçta evlensek bile her türlü bu işin sonunda bir ayrılık var istediğim sadece aileydi annem bababam bilirsiniz işte annem ve babam gibi değillerdi tam bütünüyle aile değildik bi ara boşluğa düştüm bundan dolayı 1 yıl eve kapattım kendimi internet üzerinden iş buldum ve sadece dışarı ihtiyaçlarım için çıktım o 1 yılda çok çok şey öğrendim arkadaşlar insan ruhunun nekadar kirli ve nekadar pis olduğunu öğrendim insanın iç güdüsünün nekadar azgın bir hayvan olduğunu öğrendim bunlara söz geçirmeye çalıştım kısmen yapabiliyo durumdayım ama birgün bunuda başarıcam biliyorum 1 yılın sonunda herşeyden uzaklaşmış tam bir mağara adamı gibi çıktım dışarı ve herşeyi yeniden öğrendim annem babam onların artık benim için çok fazla önemi yoktu herşeye sanki en baştan başlamıştım üniversiteyi dondurmuştum tekrar başladım kısacası yeni bir yaşam hiçbir sıkıntı hiçbir dert yok hiçbir keder yok yoluma devam ediyordumki onunla karşılaşıncaya kadar ismini vermemin bi anlamı yok vermicem o yüzden sevdiğim diye bahsedeyim
sevdiğimi gördüm ve ona baktığımda göğsümde bi boşluk tek kelime bile edemiyordum kelimeler boğazıma takılmıştı yenimisin dediğinde sadece kafamı sallamakla yetindim garip bi bakış attı