Selam arkadaşlar. Gizli Mabet forumunu severim. Boş zamanlarımda buralarda sanal alemde takılırım.

Ama arkadaşlar benim bir sorunum var. Sohbet yeteneğim neredeyse sıfır. Hani insan olur ya bazılarına ''hoş sohbet birisi'' derler. İşte o bende yok. Kimse sohbetimden hoşnut değil o kadar da. Arada oluyor ama sonra bozuluyorum. Mesela bir kızla konuşurken bir konu bulamıyorum. Geyik diye tabir ettiğimiz mevzuyu gerçekleştiremiyorum. Bunun bir çözümü yok mu? Sübniminal mp3 yada başka bir telkin, kuantum düşünce tekniği vb.
Sevgili Katarina
Bu bir günde edinilecek bir tecrübe değildir. Zamanla gelen bir birikimdir fakat sen bunun kişisel gelişimindeki bir sorundan kaynaklandığını düşünüyorsan evet telkinlerle çekirdek inançla değişebilir. Mesela konuşmak istiyorsan ama konuşamıyorsan, kendine güvenmiyorsan, öz güvenin de sorun olduğunu düşünüyorsan bunlar çözülebilir.
Fakat bunun sebebi kültürel bir durumsa bunun için bir birikime ihtiyacın var. Bu birikim her insanda az çok mevcuttur. Yaşadığın yere göre eğitimine göre. Sen ''geyik'' diye tabir ettiğin konuşma biçimini sevmiyor olabilirsin. Yapmaktan hoşlanmıyor da olabilirsin ve bunu yapmak zorunda da değilsin. Etrafındaki insanlar bu şekilde ise bence önce sana uygun arkadaşlıklar edinmelisin. Sorun bu da değil ise ilgini çeken konularda araştırma yapmanı kitap okumanı, gündemi takip etmeni daha da sosyalleşmeni öneririm.
Sevgiyle Kalın...