nix
Kayıtlı Üye
ben manifestimi güçlendirmek için yapmak istemiştim gece böyle bir şey yaşayacağım hiç aklımından ucundan geçmezdi ama bu runelerden bağımsız ne zaman yeni majikal bir şeye adım atsam anında rüyama geliyolar bilmiyorum galiba majiden komple uzak kalmam daha doğru bi arada onlardan uzak kalmam gerektiğini yoksa başıma bela olacaklarını söylemişlerdi (başkasının iradesiyle oynayacak bi işlem yapmadım hiç bu zamana kadar genelde kendi hayatımda zorlandığım bir şey varsa işimi kolaylaştırmak için ya da arada sırada baktığım fallar)bir süredir yazdıklarınızı takip ediyorum.. hiç endişe etmeden herkese büyü uygulamalarını paylaşıyorsunuz.. cidden merak ettiğim için soruyorum.. nasıl bu kadar emin olabilirsiniz yaptığınız işlemlerin masum olduğuna.. mitolojik efsanelerde harut ve marut bile büyü öğretirken sonsuza kadar lanetleneceğinizi biliyor musunuz diye uyarıda bulunurmuş.. urum ise sitede tehlikeli işlemleri yasaklamış eksik verilmesi gerektiğini belirtmiş kurallar bölümünde.. nix henüz 18 yaşında algı ve düşünme yetisi henüz tam oturmamış çocuk yaştan yeni çıktığı çok belli.. evham yapınca bana görünüyorlar takıntı yapınca ne görünüyorlar ne enerji bırakıyorlar diye varlıkların aslında bu işlemler sonrası çok rahat musallat olduğunu da belirtmişsiniz.. hadi diyelim ki evet inancınız yok ve korkmuyorsunuz dünyevi hayatınızdaki aldığınız sorumluluklardan.. peki insani olarak bu kötücül durumların başkalarını kötü etkilemesindende mi sorumluluk duymuyorsunuz.. herkes sizin kadar şanslı olmayabilir.. bütün dinleri inançları geçtim ahlaki gelmiyor bu tavrınız.. büyü bu kadar basit her gün en az üç kişiye formüller verip önerilerde bulabileneceğiniz kadar masum bir konu değil.. faydalı işler öneriyorum diye de vicdanınızı ne kadar rahatlatabilirsiniz sonuçta akışa müdahale ediyorsunuz.. ki ayırma büyülerinden bahsettiğinizi vs de gördüm.. adet kanı( kaldı ki korkunç, bakteri veya virüs üremesine müsait bir çeşit dışkı) gibi uygulamalar da önerdiğinize denk geliyorum.. evet büyü yapmak ve yaptırmak tck göre suç teşkil etmiyor ama bence bu kadar tehlikeli bir işlemin ahlaki boyutu var ve ben sizde bu hassasiyeti görmüyorum.. cidden kusura bakmayın ne haddine vs demeyin çünkü dışarıdan bakınca bu yaptığınız asla masum görünmüyor.. amme hizmeti gibi herkese uygulamaları yazıp vermeniz önerilerde bulunmanız sizi avrupai bir wicca yapmıyor.. rica ediyorum bu tarz musallatları ve uygulamaları sıradan bir dille gülerek ifade etmeyin ve uygulama tariflerini bu kadar açık açık paylaşmayın.. çünkü çok küçük yaşta çocuklar merak edip araştırıyor bu tarz uygulamaları.. 'rahat ol takma o zaman gelmezler uğraşmazlar seninle' gibi bi tavır da kabul edilebilir değil..
deneyimim olmadan denemek büyük hataydı