nurumm
Kayıtlı Üye
Geçmiş olsun dikkat et kendine.Çok sinir bozucu bişeykronik depresyon çok rezalet bir şey gerçekten 2 senedir devam ediyobu aralar yine nüksetti aglamaktan başka bir şey yapasım gelmiyo yoruldum
Geçmiş olsun dikkat et kendine.Çok sinir bozucu bişeykronik depresyon çok rezalet bir şey gerçekten 2 senedir devam ediyobu aralar yine nüksetti aglamaktan başka bir şey yapasım gelmiyo yoruldum
Biraz gözünü karartman lazım ilk etapta.Sonra sıradan gelecektir belli bi sırada ve düzenin dışına çıkmaz isen.Çok elzem ihtiyacın oldugunu düşünüp hissediyorsan dene.Diğer türlü başladıgın an ,başlamadığın ana dönemeyeceksin.glif çalışması yapmak istediğimde ilk önce tarot desteme danışıyorum tarot destem kartları pat pat atıyo kesinlikle yapmamam hakkında bende vardır bi bildiği diyip yapmıyorum
hep işlemin ters döneceğini enerjimi çok etkileyeceğinden bahsediyor basit majiler hariç hiçbi zaman tam olarak maji yapmayı deneyimleyemeceğim galiba![]()
belirsizlik yoruyo sevgili nurum bu yaz bazı şeyler benim için netleşse bi nebze daha iyi hissedeceğim çok yük üstlendim son 3 senede manevi olarak ağır geliyo artık bazen taşıyamıyomuş gibi hissediyorum bu satırları yazarken bile ağlamaya sürüklenecek kadar hassaslaştım bazen çökme noktasına geliyorum insanlara ağlamak istemeyince burada 2 3 cümleyle içimi açmış oluyorum her derdi olan gelip bana anlatıp kendini hafifletip yoluna bakıyor bunun bunalmışlığı var üstümde ayrıca sizede çok geçmiş olsun umarım daha iyisinizdir geçen hafta son katina kartlarını yorumlarken fark etmiştim enerjiniz modunuz düşük gibiydiGeçmiş olsun dikkat et kendine.Çok sinir bozucu bişeyBende geçen hafta önüme gelene çatıyordum.Selam verenle kavgaya girecek hale gelmiştim.Oluyor öyle soldan soldan görünüyorlar
![]()
İşyerine erkek personele bir sürü çiçekler gelmişti artık erkekler de unisex kötü niyetle düşünmüyorum aman herkes temiz koksun iltifat etsinİşyerinde erkekler birbirine iltifat ediyor yakışıklı, gömleğin güzelmiş.. öğlen arasına çıkarken saçını tarayan tipler var.. o durumda niyeyse aklıma hep -köy yanarken o.. saçını tararmış sözü geliyor![]()
Genel söyledim onu. Eleştirmek istedikten sonra her şey eleştirilir anlamındaAyrıca kadınların gözü dışarıda, herkese mavi boncuk dağıtıyorlar yada erkeği tercih ettikleri için herhangi bir bayanım ve eleştirim yoktur, saygılar Ele Nora hanım
Dm uzun zamandır üyelerin kullanımına kapalıBurdan kimseye özel mesaj atamıyor muyuzyada ben mi bulamıyorum
Neden kapalıGenel söyledim onu. Eleştirmek istedikten sonra her şey eleştirilir anlamında
Dm uzun zamandır üyelerin kullanımına kapalı
Teşekkür ederim daha iyiyim ve sakinim.İnsanlar yoruyor maalesef. Ve belirsizlik çok zor bi durum o kadar iyi anlıyorum ki seni emin ol bi zaman bende çok cebelleşmiştim.Zamanla herşey değişiyor ama zamanla ve bu zaman diliminde tabiki insanın kendine bişeyler katmasıyla… Daha iyi,güzel ve sağlıklı günlerin olur umarımbelirsizlik yoruyo sevgili nurum bu yaz bazı şeyler benim için netleşse bi nebze daha iyi hissedeceğim çok yük üstlendim son 3 senede manevi olarak ağır geliyo artık bazen taşıyamıyomuş gibi hissediyorum bu satırları yazarken bile ağlamaya sürüklenecek kadar hassaslaştım bazen çökme noktasına geliyorum insanlara ağlamak istemeyince burada 2 3 cümleyle içimi açmış oluyorum her derdi olan gelip bana anlatıp kendini hafifletip yoluna bakıyor bunun bunalmışlığı var üstümde ayrıca sizede çok geçmiş olsun umarım daha iyisinizdir geçen hafta son katina kartlarını yorumlarken fark etmiştim enerjiniz modunuz düşük gibiydi![]()
Sohbet muhabbet başlığı ile iletişiyorsunuz işte.. Dm kapalı çünkü bazı üyeler kişisel bilgi paylaşım alanı olarak kullandı. Forumun huzuru için böyle olması gerekti.Neden kapalınasıl iletişim kurucaz
![]()
Olur tamamSohbet muhabbet başlığı ile iletişiyorsunuz işte.. Dm kapalı çünkü bazı üyeler kişisel bilgi paylaşım alanı olarak kullandı. Forumun huzuru için böyle olması gerekti.
Bazen insanın herkesle arasına mesafe koyması gerekiyor. Çünkü siz fark etmeden etrafınızda sizin ruhunuzu emen insanlar oluyor. Bu en yakın arkadaşlarınız bile olabilir. Önce herkesle iletişimi kesip yavaş yavaş farkında olarak tekrardan tek tek ve araya vakit koyarak tekrar iletişim kurmak gerek. Özellikle bu mesafeli sürecinizde kafanızı rahatlatmak için nefes egzersizleri, koşu ve doğa yürüyüşleri yapmanızda aşırı fayda var. Zorlu bir süreç ama yapabilirseniz sizin için iyi olur. Çürük elmaları da umarım fark edersiniz.Mutlu olmak kendinizi kandırdığınız pembe yalanlar iş beyni kandırmak taktikleriniz varmı yüzümü asmaktan yüzümde nur gitti aynaya bakmak içimden gelmiyor sürekli ağlamaklıyım psikolog demeyin para tuzağı cuple akıl almak istiyorum bende kalmadı Allah sonumu hayretsin.
Nedeni yada nedenlerini bilmeden birşey söylemek doğru olmaz gibi..Mutlu olmak kendinizi kandırdığınız pembe yalanlar iş beyni kandırmak taktikleriniz varmı yüzümü asmaktan yüzümde nur gitti aynaya bakmak içimden gelmiyor sürekli ağlamaklıyım psikolog demeyin para tuzağı cuple akıl almak istiyorum bende kalmadı Allah sonumu hayretsin.
Hepsini sekiz sene önce eledim eski iş arkadaşlarım bir kaç yakınım kaldı akraba sevmiyorum çok sakin aklı başında yaşıyorum kayıplar haksızlıklar beni çok üzdü bazen kendimi avutuyorum kendime pembe yalanlar yeniden hikaye yaz diyorum akıllı insanlara ihtiyacım var fikir alışverişi güzel oluyor ağlamak uyumak kitap dua gibi şeylerle iyileşmeye çalışıyorum motivasyonum kaybettim sizin gibi güzel insanlarla fikir alışverişi yapıyorum normale dönmek istiyorum.Bazen insanın herkesle arasına mesafe koyması gerekiyor. Çünkü siz fark etmeden etrafınızda sizin ruhunuzu emen insanlar oluyor. Bu en yakın arkadaşlarınız bile olabilir. Önce herkesle iletişimi kesip yavaş yavaş farkında olarak tekrardan tek tek ve araya vakit koyarak tekrar iletişim kurmak gerek. Özellikle bu mesafeli sürecinizde kafanızı rahatlatmak için nefes egzersizleri, koşu ve doğa yürüyüşleri yapmanızda aşırı fayda var. Zorlu bir süreç ama yapabilirseniz sizin için iyi olur. Çürük elmaları da umarım fark edersiniz.
Ölüm kayıplar yaşadım haksızlıklar bunlar beni bunalttı hayat adil değil güçlü olmaya sakin olmaya çalışıyorum bazen içimde fırtına çıkıyor aklımı kaybetmemek için akıllı insanlara danışıyorum sevgi odaklıyım sevdiğim şeylerin ellerimden kayıp gitmesi beni çok üzdü kontrolüm dışında olan şeyler biliyorum farkındayım ama duygularım galip geliyor inşallah iyileşeceğim iyi olacağım.Nedeni yada nedenlerini bilmeden birşey söylemek doğru olmaz gibi..
Sağlıksal, ailevi, iş ortamı, ekonomik faktörler, ikili ilişkiler, büyü yada ruhsal psikolojik herşey olabilir veya hepsi.. ama en azından Ana sorunu üstünkörü de olsa bilmek gerekir.
Yoksa burdan "mutlu olman için" ha seni kandırmışız , ha sen kendini kandırmışsın geçici moral getirse de kalıcı bir çözüm olmaz.![]()