Sohbet Muhabbet

Eğlence aplikasyonları paylaşımları neden bu kadar varoş ve salak insanlar sizin sedan arabalarınızı makyaj malzemelerinizi danslarınızı ajistosyon acılı bol paylaşımlarınızı partner özellikle yolacak kaz aramalarınızı hayır zeka gerekmiyor azıcık oturaklı olun insanlara hayal satmak Büyükşehir özendirmek Büyükşehirlerde alice harikalar dünyası sandırmak bunlar gerçek algı bozukluğu böyle bir dünya yok arkadaşlar diyesim geliyor çok itici varoş yazık günah gerçekten salak embesil tipler ünlü oluyor şaşırıyorum tezek koy satılır internet dünyasında duyar kasanlar çok felsefi ezoterik astrıo bilgi dağıtanlar geçen biri lilth ile ilgili konu anlatımı yapıyor o kadar yüzeysel ki tartışmak bile istemedim elbet biri çıkıp ona cevap verecek hersey o kadar saçmaki insanlar statüko zengin olma odaklı kafa hırsları çok acınası keşke normal makul olmayı denesek her mesleğin saygı gördüğü insanlar insan olarak değer aldığı hersey de bir cinnet algısızlık görüyorum kimsenin çok güzel zeki şahane zengin olmasına gerek yok hayatı sürdürecek aklı başında standart yeter 80 Li yıllarda insanlar normal di doksanlarda öyle makul insanlar dı çok uzattım yazarken tuhaflıkları görmemek elde değil.

Geri