Sohbet Muhabbet

Mabet ekibi olarak olası bir savaş salgın kaos ortamı durumunda ortak bir buluşma alanı belirlememiz gerek diye düşünüyorum 🤔😁
Sen buna inanıyor musun gerçekten..azınlık bir kısım dışında herkes kendi paçasını kurtarmaya çalışır :ROFLMAO:
Benim kaçmaya niyetim yok.. en azından şimdilik. Allah fırsat verirse hayvan düşmanı trollere zarar vermeden gitmek istemem.

Sen buna inanıyor musun gerçekten..azınlık bir kısım dışında herkes kendi paçasını kurtarmaya çalışır :ROFLMAO:
Benim kaçmaya niyetim yok.. en azından şimdilik. Allah fırsat verirse hayvan düşmanı trollere zarar vermeden gitmek istemem.
Boşver sakin ol biraz, savaş kaos ortamında senden korkulur🤣

glif çalışması yapmak istediğimde ilk önce tarot desteme danışıyorum tarot destem kartları pat pat atıyo kesinlikle yapmamam hakkında bende vardır bi bildiği diyip yapmıyorum
hep işlemin ters döneceğini enerjimi çok etkileyeceğinden bahsediyor basit majiler hariç hiçbi zaman tam olarak maji yapmayı deneyimleyemeceğim galiba ☹️

glif çalışması yapmak istediğimde ilk önce tarot desteme danışıyorum tarot destem kartları pat pat atıyo kesinlikle yapmamam hakkında bende vardır bi bildiği diyip yapmıyorum
hep işlemin ters döneceğini enerjimi çok etkileyeceğinden bahsediyor basit majiler hariç hiçbi zaman tam olarak maji yapmayı deneyimleyemeceğim galiba ☹️
basitlerle başla. İlerlet. Her zaman başlamadan önce tarot bakmana gerek yok bence. Yanlış bir şey olduğunda, büyü tutmadığında neden olduğuna bak tarotla.

basitlerle başla. İlerlet. Her zaman başlamadan önce tarot bakmana gerek yok bence. Yanlış bir şey olduğunda, büyü tutmadığında neden olduğuna bak tarotla.
sadece beni etkileyecek majilerde sıkıntı yokta mesela başka bi kişi hakkıma girdi bana kötülük yaptı diyelim glif veya rune yapmak istiyorum sonra içime sinmiyo yapasım gelmiyo o negatif işlem benide etkiler korkusu var içten içe ondan ötürü negatif kartlar alıyorum galiba

Devamlı kabir ziyaret etmek normal mi ? Bazen çok ıstıraplı oluyor hissizleşiyorum gitmesem özlüyorum ölüm çaresizlikmiş soğuk mezar taşına bakmakmış 😌

hep işlemin ters döneceğini enerjimi çok etkileyeceğinden bahsediyor
Kas testi yapın. Bu düşünce yüksek ihtimalle bilinçaltınızdan geliyor.

glif çalışması yapmak istediğimde ilk önce tarot desteme danışıyorum tarot destem kartları pat pat atıyo kesinlikle yapmamam hakkında
Teşhis koymak istediğinizde özel bir deste ile çalışın. O desteyi başka hiçbir şey için kullanmayın ve hatta küçük bir sunak örtüsü hazırlayıp birlikte kullanın ve birlikte saklayın.. Eğer cevap almakta zorlanırsanız pandülle de bakabilirsiniz.

mesela başka bi kişi hakkıma girdi bana kötülük yaptı diyelim
Bahsi geçen kötülük gerçeği barındırmıyor olabilir. Yanılsama halinde olabilirsiniz.. Çünkü kötülük insana göre değişkendir.
Fiziksel saldırı da kötülük kategorisine girer, dedikodu da. Bir başkasına yönelik çalışmaların çizgisi incedir. Karma oluşturabilirsiniz..
Bir başkasına çalışma yapılmasını şahsen önermem. Denemek istiyorsanız, kendi faydanıza gliflere yönelmeniz sağlıklı olur.

Devamlı kabir ziyaret etmek normal mi ? Bazen çok ıstıraplı oluyor hissizleşiyorum gitmesem özlüyorum ölüm çaresizlikmiş soğuk mezar taşına bakmakmış 😌
Bakış açıma göre normal değil. Bu bedende deneyimlediği yaşamı sona eren bir ruhu, sırf özlüyorum diye ( ki bu bana çok bencilce geliyor ) tutmaya çalışmazdım.

Mezar ziyareti yaptığımda sanki vefat eden kişi beni ziyarete gelmiş gibi hissederim. Çünkü ölenler bizden daha canlı gibi geliyor. Bu sadece bir hissiyat.

Kas testi yapın. Bu düşünce yüksek ihtimalle bilinçaltınızdan geliyor.

Teşhis koymak istediğinizde özel bir deste ile çalışın. O desteyi başka hiçbir şey için kullanmayın ve hatta küçük bir sunak örtüsü hazırlayıp birlikte kullanın ve birlikte saklayın.. Eğer cevap almakta zorlanırsanız pandülle de bakabilirsiniz.

Bahsi geçen kötülük gerçeği barındırmıyor olabilir. Yanılsama halinde olabilirsiniz.. Çünkü kötülük insana göre değişkendir.
Fiziksel saldırı da kötülük kategorisine girer, dedikodu da. Bir başkasına yönelik çalışmaların çizgisi incedir. Karma oluşturabilirsiniz..
Bir başkasına çalışma yapılmasını şahsen önermem. Denemek istiyorsanız, kendi faydanıza gliflere yönelmeniz sağlıklı olur.
yaa sevgili elnora uzun uzun bilgilendirmenizi çook seviyorum
küçüklükten gelen bi bilinçaltı yansıması olabilir
daha öncede bahsetmiştim bazen tüm inançlar birbirine giriyor hangi yolda gitsem bilemiyorum demiştim
başkasına majikal bi saldırı yapsam (konuda %100 haklı olsam bile) sanki inançsal açıdan beni daha çok karmaşaya çeker diye içten endişe duyuyorum bu enerjide kartlara yansıyor yüksek ihtimalle

başkasına majikal bi saldırı yapsam (konuda %100 haklı olsam bile)
%100 haklılık kısmı pekte mümkün değil zaten. İnanç olarak rahat edemezseniz işleminizde askıda kalır. Glifler 'yaptım, oldu' kapısıdır. Minicik bir endişe, şüphe, inkar, korku sembolü çalıştırmaz. Çünkü enerjiyi yönlendiren sizsiniz, semboller birer araç. Özellikle bir olay yaşadığınızda sıcağı sıcağına eyleme geçmeyin. Beddua için de geçerli.. Öfke kontrolsüz güçtür. Sonucu sadece muhatabınızı değil sizi de etkiler.

Geri