Elnora_alila
Moderator
Aşırı doğru cümleŞimdi Ele Nora da yan çizer ben özgür ruhluyun kimseyi çekemem moduna girer![]()
Aşırı doğru cümleŞimdi Ele Nora da yan çizer ben özgür ruhluyun kimseyi çekemem moduna girer![]()

Allah aşkına takip ettiğin sayfaları tek tek takipten çık. Ortada bir şey yok ama söylem çok. Zamanı gelince görürüz ne olacağını, gelecek kaygısını beslemek insanı erken yaşlandırır. Rahat ol biraz yahuPandemi olursa bu kez polis zoruyla aşı yapacaklarmış doğru mu bu![]()
pandemi olmaz dünya sağlık örgütünün öyle bi gündemi yok ve ekonomi açısından dünya genelinde sıkıntı var bi pandemi piyasayı daha çok etkileyeceği için kimsenin buna sıcak bakacağını sanmıyorum bi de hanta virüsü hep vardı geçen bi paylaşım görmüştüm türkiyede bi zamanlar patlak vermiş hattaPandemi olursa bu kez polis zoruyla aşı yapacaklarmış doğru mu bu![]()
Yani Ele Nora hanım diyor ki Rhea' cım ;Aşırı doğru cümleDiyelim ki hayatta kalma modumuzu açmamız gerekti.. Böyle bir durumda, becerilerine göre kategorize edilmiş bir grup oluşturmak daha çok işime gelir. Stratejik düşünürüm açıkçası.
Ben bunun olma ihtimalini görüyorum,Pandemi olursa bu kez polis zoruyla aşı yapacaklarmış doğru mu bu![]()
Haha öyle bi derdim yokkiYani Ele Nora hanım diyor ki Rhea' cım ;
- sizi gruba almam, pek bir işe yarayacağınızı düşünmüyorum![]()
DSÖ nün insanları düşünen ve ekonomik krizin derinleşmesini istemeyen, toplum ve insanlık yararını gözeten bir kurum olduğunu mu düşünüyorsunpandemi olmaz dünya sağlık örgütünün öyle bi gündemi yok ve ekonomi açısından dünya genelinde sıkıntı var bi pandemi piyasayı daha çok etkileyeceği için kimsenin buna sıcak bakacağını sanmıyorum bi de hanta virüsü hep vardı geçen bi paylaşım görmüştüm türkiyede bi zamanlar patlak vermiş hatta
Ama kimle çarpışıcazHaha öyle bi derdim yokki
Kaçmam ben çarpışırim muhtemelen ondan kaç bundan kaç öyle hayat mı olur![]()
Öyle bir durum çarpışmamiz gerekirken bundan kaçındığımız için olmuştur. Neden dünyadan izole bir hayat yaşayalımki hayatta kalmak tek amaç olmamalı.Ama kimle çarpışıcazbence hayatta kalmaya çalışmak, şimdilik daha mantıklı değil mi
![]()
BilemedimÖyle bir durum çarpışmamiz gerekirken bundan kaçındığımız için olmuştur. Neden dünyadan izole bir hayat yaşayalımki hayatta kalmak tek amaç olmamalı.
hayır böyle bi iddiam yok sadece güncelde böyle bir gündem olmadığını belirttim twitter ve instagramda çok fazla insanı manipüle eden haberler var zaten komplo teorisi yürütmeye açık konular eğlencelide oluyo ama ay ne biliyim ya öylesine yazasım geldi bugün kafam çok gel gitli bi pandemi daha geçirirsek geçmiş hayatımda ne haltlar yedimde bu hayata geldim diye düşüneceğim ahahahdhahahshha 19 olmama az kaldı gençliğimin güzel yılları böyle saçma şeylerle gidicek düşüncesi huzursuz ediyo maalesefDSÖ nün insanları düşünen ve ekonomik krizin derinleşmesini istemeyen, toplum ve insanlık yararını gözeten bir kurum olduğunu mu düşünüyorsun![]()
Maalesef kesinlikle haklısın, bütün saçmalıklar sizin kuşağa denk geldihayır böyle bi iddiam yok sadece güncelde böyle bir gündem olmadığını belirttim twitter ve instagramda çok fazla insanı manipüle eden haberler var zaten komplo teorisi yürütmeye açık konular eğlencelide oluyo ama ay ne biliyim ya öylesine yazasım geldi bugün kafam çok gel gitli bi pandemi daha geçirirsek geçmiş hayatımda ne haltlar yedimde bu hayata geldim diye düşüneceğim ahahahdhahahshha 19 olmama az kaldı gençliğimin güzel yılları böyle saçma şeylerle gidicek düşüncesi huzursuz ediyo maalesef