Sohbet Muhabbet

Sanırım artık emekli olma vakti.
En yalnız, en depresif, en karamsar hatta en musallatlı olduğum dönemde mabet bana gerçek anlamda hem teselli hem en güvenilir bir yoldaş oldu. İnsanlardan kaçtığım, sakladığım dönemde keşvettim burasını. Bazen eve bir an önce gitsem de ışıkları kapatıp muhabbetlere katılsam diye zor beklediğim günler oldu. Internet kafeden bile girdiğim günleri hatırlıyorum.

Sanırım kendimi kendince ifade ede ede zaman içinde kendim iyileştim. Bazı özgün muhabbetler sanırım sadece yaralı olduğum zamanlarda, kendimi gizli özne olarak anlatırken güzeldi.

Kesinlikle minnettarım. Banlandığım ve ceza aldığım her anı hakkettim, hatta haddimden fazla tolerasyon gördüğümün de farkında hareket ediyordum . Kesinlikle minnettarım.

Uzun lafın kısası hepinizi sevgiyle bırakıyorum.

Not : Drama yok tabi ki 😀
Sensiz bir boşluk olacak burada.

En yalnız, en depresif, en karamsar hatta en musallatlı olduğum dönemde mabet bana gerçek anlamda hem teselli hem en güvenilir bir yoldaş oldu. İnsanlardan kaçtığım, sakladığım dönemde keşvettim burasını. Bazen eve bir an önce gitsem de ışıkları kapatıp muhabbetlere katılsam diye zor beklediğim günler oldu. Internet kafeden bile girdiğim günleri hatırlıyorum.

Sanırım kendimi kendince ifade ede ede zaman içinde kendim iyileştim. Bazı özgün muhabbetler sanırım sadece yaralı olduğum zamanlarda, kendimi gizli özne olarak anlatırken güzeldi.

Kesinlikle minnettarım. Banlandığım ve ceza aldığım her anı hakkettim, hatta haddimden fazla tolerasyon gördüğümün de farkında hareket ediyordum . Kesinlikle minnettarım.

Dünyanın yuvarlak olduğuna ikna edebildik seni.Kelime tekrarıyla bir düz dünya topluluğu oluşturmuştun.Bir de denisse in 12 mi ne vardı?

Hayatında başarılar dilerim sevgili Retro. Umarım kapın güzel yollara açılır. Hoşçakal.

Hımm gidiyorsun yani..
İyi peki.. Hosçakal.. Bundan sonraki hayatın bundan öncekinden daha iyi olsun 👻

Haha Türk milleti zekidir yorumlardan belli :love:

'kemirgen diskilariyla temastan kacinilmasi' derken? :D Sanki milletin hobisiymis gibi.. Nerde kemirgen diskisi varsa elleyen birileri mi taniyorsunuz Zurriyet?

'kemirgen diskilariyla temastan kacinilmasi' derken? :D Sanki milletin hobisiymis gibi.. Nerde kemirgen diskisi varsa elleyen birileri mi taniyorsunuz Zurriyet?
Pandemiye döner mi merak ediyorum...Temasta bulunmuş bir canlıyla temasta söz konusu olabilir.Salyangozlar kuş dışkısıyla ağaçta temas ettiğinden parazit taşıyabiliyor.

Bu sefer isterseler Vatandaşlıktan atsınlar yine de aşı olmam... Göz göre göre geliyor bazı şeyler hep..
Bile bile lades diyoruz sürekli "halk" olarak 🤷🏼‍♂️

Pandemiye döner mi merak ediyorum...Temasta bulunmuş bir canlıyla temasta söz konusu olabilir.Salyangozlar kuş dışkısıyla ağaçta temas ettiğinden parazit taşıyabiliyor.
pandemiye dönmez bence türkiye ekonomisi bir pandemi daha kaldırmaz diye düşünüyorum ay valla içim şişti şu dünyanın dertleri bitmiyo keşke 2000lerde gençliğinin prime dönemini yaşayan bir kız olsaydım çok saçma bi zamanda genç oldum ya ben ve yaşıtlarıma üzülüyorum

Şimdi bence artık evlere polis zoruyla girip aşı olmayanların totosuna iğneyi sokarlar gibime geliyor 🤔 çünkü çok kişinin olmayacağından eminim 🧐
Yine şehir giriş çıkışları kapatılabilir.
Aşıyı trollerine yapsınlar onların görevleri bitmek üzere bi işe yarasınlar bari, yedikleri paraların yanında aşıları da onlar yesin afiyetle.

Yine şehir giriş çıkışları kapatılabilir.
Aşıyı trollerine yapsınlar onların görevleri bitmek üzere bi işe yarasınlar bari, yedikleri paraların yanında aşıları da onlar yesin afiyetle.
Onların fakir ve sefil olanları zaten mutlulukla olurlar aşıyı... Zengin ve elit tayfası ise ya yurtdışına giderler yada aşıyı (olmuş gibi) yaparlar... Bu ülke de zenginsen ve malum tayfadan isen herşeyi yapabilirsin
(Mesela insan öldürür hapse girmezsin)
Bu en küçük örneği tabi... 🧐🤔🤷🏼‍♂️

Onların fakir ve sefil olanları zaten mutlulukla olurlar aşıyı... Zengin ve elit tayfası ise ya yurtdışına giderler yada aşıyı (olmuş gibi) yaparlar... Bu ülke de zenginsen ve malum tayfadan isen herşeyi yapabilirsin
(Mesela insan öldürür hapse girmezsin)
Bu en küçük örneği tabi... 🧐🤔🤷🏼‍♂️
O zaman meşru müdafaa hakkımızı kullanırız. Zaten bu zamana kadar kullanmadığımız için başımıza bunlar geldi, her yer yangın yeri.

Bu virüs eskisi gibi pandemiye dönüşeceğe benzemiyor çünkü insandan insana bulaşmıyor , daha çok farelerden geçiyor. Yıllardır kuduz da yarasalardan bulaşıyor onun için covid-19 gibi olmaz.

Yani evet bu daha iyi bir seçenek gibi :ROFLMAO:
Hayvanlar söz konusu olmasa yiyin birbirinizi der kaçardım ben de ama onlar için savaşmaya değer..
Yani şöyle söylim savaş çıksa ; hayvanlar, bebekler, ufak çocuklar ve ailem harici kimse için kılımı bile kıpırdatmam.
Üstte saydıklarımdan tehlike de olanı görürsem müdahale etmeye çalışırım onun haricinde isterse heryeri istila işgal etsinler zerre umurumda olmaz..
Kendi gençlerini, kendi insanını tek kalemde harcayan; güce ve paraya tapan açgözlüler Topluluğu olan Bu ülke insanı için asla hiçbir şey yapmam. 🤷🏼‍♂️ Bazı insanlar böyle düşünüyorum diye bana kızabilir ama gerçekler acıtır :D

pandemiye dönmez bence türkiye ekonomisi bir pandemi daha kaldırmaz diye düşünüyorum ay valla içim şişti şu dünyanın dertleri bitmiyo keşke 2000lerde gençliğinin prime dönemini yaşayan bir kız olsaydım çok saçma bi zamanda genç oldum ya ben ve yaşıtlarıma üzülüyorum
2000 lerde avrupalı amerikalı zenginler yurtdışına tatile gidiyordu.Özel dişçileri vardı.Yani Türkiyeli bir orta halli olarak sadece yurtdışına çıkamıyordum.O zamanlar ev araba almak kolaydı.Ev faizleri çok düşüktü.Herhangi bir yardım parası bugünki asgari ücretten daha bereketliydi....
Şimdi hiç imkan yok.Ben ve benim akranlarım bahsettiğim dönemde zenginlik gördük.Şimdiki nesil doğduğundan beri maddi sıkıntı çekiyor.
Pandemi döneminde herkes ekonomik olarak sıkıntı çekmiş.Ev aile dağılmış.Kredi çekmek zorunda kalmışlar.En son Rıza Tamer şarkıcı pandemi de altınlar gitti evsiz kaldım diyordu.Sağ yanakta kesikler var en son röportajlarında.

Geri