bir şahin var kafasını gagasını açmış etrafa bakıyor lakin etrafı karanlık bi başarı elde etmek istiyosunuz ama önünüzde engeller var bu engeller kalkar kalkmaz hedefinize hızla ulaşacağınızı düşünüyorum bağdaş kurmuş oturuyorsunuz sevgili mihraz borç veya kendinizle alakalı çözemediğiniz bi problem sırtınıza yük olmuş sizi kamburlaştırmış sıkıntıdan başınızı kaldırmışsınız bakıyosunuz başınızın üstünde bir el var elin sahibi biçimsiz

ele bakarken içim daraldı o kadar yükün sıkıntının içinde bi de o size ayrı baskı uyguluyor resmen sanki bir şeyden kurtulmak istedikçe ruhunuzu daraltıyor gibi hissettim sizde başınızı kaldırmış yardım bekliyorsunuz allahtan ruhunuz direniyor size baskı uygulayan kişiye işin garip tarafı bu elin biraz üstünde bir kayık var kayığın sağ ucunda çarşaflı sadece gözleri açık bir kadın olanları sessiz sedasız izliyo bu nasıl yorumlanır bilmiyorum ama rahatsızlığınızın bilincinde olan biri var dişil bir enerji
ayrıca bu aralar sezgilerde artış hissediyor musunuz?
not: falda yorumlayalamadığım çok detay var yanlışta yönlendirmek istemiyorum ama gördüğüm insan figürlerinin üstünde hep onları rahatsız eden şeyler görüyorum