Sohbet Muhabbet

Sınava gireceğim zamanlarda annem tefriciye okurdu. Garipserdim bu halini, ağzıma akide şekeri atar giderdim sınava :DAklıma getirdin, gülümsettin beni Nix. Tabi sorduğun konuyla ilgili verebileceğim tavsiyem maalesef yok. Yine de, tarçın aromalı kıpkırmızı akide şekerinin çözemeyeceği hiçbir şey olmadığını düşünüyorum 🤓

Tadını özlemişim resmen, gece gece aklıma düştü.
yaaa hep gülümseyin tefriciyenin faydası oldu mu bende annemi rahatsız ediyim bana okusun diye 😃😃

Uzun zaman sonra ilk defa mideme yumruk yemiş gibi hissetmeme sebep olması bir tarafa, sonrasında gelen genişleme hissi başka bir tarafa.. İçiniz patlayacak gibi hissedebilirsiniz, yoğunluktan ağlayabilirsiniz ama inanın devamında gelen coşku ve huzur gibisi yok. Geçmiş yaşam görüntüleri gelirse de şaşırmayın, teslimiyette kalın.

Bildiğiniz, çalıştığınız bütün mantraları bir kenara bırakın. Lütfen, Kali'ye şans verin ve niyetlerinizin akmasına izin verin.

'' Ey Yüce Kali, zamanın ve kaderin ötesindeki güç.. Kaderimde zaten yazılı olan kutsamayı hayatıma açıkça getir. Benim için yazılmış olan, şimdi, hiçbir engel olmadan ortaya çıksın. Teslimiyetle ''

'' Om Krim Hrim Kalyai Mahakalyai Daivena Likhitam Varam Mama Jivane Prakasaya Svaha ''
Sevgili Elnora, bu yazınızı gördükten sonra videodaki mantrayı çalışmaya başladım. Nasıl tarif edeyim bilmiyorum bambaşka bir deneyim gerçekten. Mantra ile meditasyon yaptığım süre boyunca sürekli ruhani olarak yeni açılımlar yaşadım. Yeni fırsatlar hayatıma aktı resmen. Kali ile çalışmaya devam edeceğim. Teşekkür etmek istedim, çok faydasını gördüm. 🙏 🙏

"Olmazsa da olur" diyip, kaybedicek hiçbir şeyinin olmadığını düşünüp ona odaklan.
O zaman belki şans sana gelir diğer türlü zor 😄
O zaman da olmuyorki 😶
Aradaki tek fark beklentisiz yaşamanın özgürlüğünün tadına varıyorsun, boş hayal kırıklığı olmuyor.
Aslında bununla ilgili güzel bir dua var.
Tanrım bana değiştirebileceğim şeyleri değiştirmek için cesaret,
Değiştiremeyeceğim şeyleri kabullenmek için sabır
ve
İkisi arasındaki farkı anlayabilmek için de bilgelik ver.

O zaman da olmuyorki 😶
Aradaki tek fark beklentisiz yaşamanın özgürlüğünün tadına varıyorsun, boş hayal kırıklığı olmuyor.
Aslında bununla ilgili güzel bir dua var.
Tanrım bana değiştirebileceğim şeyleri değiştirmek için cesaret,
Değiştiremeyeceğim şeyleri kabullenmek için sabır
ve
İkisi arasındaki farkı anlayabilmek için de bilgelik ver.
Aslında benim de demek istediğimde buydu :D sadece dozu azaltarak söylemek istedim, ama sen dobralığını konuşturarak direk söylediğin için teşekkür 😂🤣

Epiktetos stoacıların üstadıdır.Filozof ayrıca psikolojinin bir bilim haline gelmesinde etkilidir.Filozof bu duayı söylemiş ama değiştiremeyeceğimiz şeylerin fazla oluşu üzücü.

Geri