Sohbet Muhabbet

_Genel Duyuru_

İnsan eğitme gibi bir derdimiz yok, davranışlarınız karakterinizi yansıtır.
Yazım diliniz forum kurallarına uygun değilse ve uyarılara rağmen düzeltmiyorsanız ; uygun olduğunuz yerleri tercih ediniz.

Muhatabınız ile fikir paylaşımı yaparken, karşınızda bir birey olduğunu ve saygıyı korumak zorunda olduğunuzu bilin.
Bugün yazdığınız mesajlar 10 yıl sonra da okunacak, 1 yıl sonrada. Bu bilinçle yazın.

Ve şu dakikadan sonra bana : Neden mesajlarım siliniyor ? Neden mesajlarım düzenleniyor ? gibi söylemler ile gelmeyin.
Gereğinden fazla uyarı yapıldı. Ekstra sabrımız kalmadı.

(Konu altlarında ' hayatım' , 'ablacım' gibi kelimeler kullanmanız yasak. Laubali bir dille yazılmış mesajlar düzenlenecek ve gerekli görülürse silinecek.)

Sorusu olan ?

Bir rica; beni kimseye tavsiye etmeyin lütfen. Ben herkesi danışan olarak almıyorum. Şahsi olarak böyle şeye ihtiyacım yok. Modlar ve deneyimler arkadaşlar sizden ricam yapan gördünüz de rapor edin sileyim. Sosyal medyadan Dm cevaplamıyorum zaten telefon numaralarımı değiştirdim. Referanslı kişiler dışında danışan almayacağım. O yüzden uruma nasıl ulaşabilirim diye yazanlara da ulaşmayın yazabilirsiniz. Burda sadece bilgilendirme amaçlı varım. Kendime danışan aramıyorum

Red ettiğim herkesle burda uğraşmak istemiyorum. Mabetten kimse bana gelmesin lütfen 🙏

_Genel Duyuru_

İnsan eğitme gibi bir derdimiz yok, davranışlarınız karakterinizi yansıtır.
Yazım diliniz forum kurallarına uygun değilse ve uyarılara rağmen düzeltmiyorsanız ; uygun olduğunuz yerleri tercih ediniz.

Muhatabınız ile fikir paylaşımı yaparken, karşınızda bir birey olduğunu ve saygıyı korumak zorunda olduğunuzu bilin.
Bugün yazdığınız mesajlar 10 yıl sonra da okunacak, 1 yıl sonrada. Bu bilinçle yazın.

Ve şu dakikadan sonra bana : Neden mesajlarım siliniyor ? Neden mesajlarım düzenleniyor ? gibi söylemler ile gelmeyin.
Gereğinden fazla uyarı yapıldı. Ekstra sabrımız kalmadı.

(Konu altlarında ' hayatım' , 'ablacım' gibi kelimeler kullanmanız yasak. Laubali bir dille yazılmış mesajlar düzenlenecek ve gerekli görülürse silinecek.)

Sorusu olan ?
Sevgili Elnora,
Niyetim asla saygısızlık etmek değil fakat sormak istediğim bir durum var. Şahsın nefret söyleminde bulunduğu mesajı sadece editlenmișken benim buna tepki verdiğim mesajım silinmiş. O nefret söylemine yönelik bir yazı yazdığım için insanların söz konusu söylemden rahatsız olmaması adına sildiyseniz teşekkür ediyorum. Fakat ister istemez buranın güvenli bir alan olup olmadığını da merak ettim. Aydınlatırsanız sevinirim

Sevgili Elnora,
Niyetim asla saygısızlık etmek değil fakat sormak istediğim bir durum var. Şahsın nefret söyleminde bulunduğu mesajı sadece editlenmișken benim buna tepki verdiğim mesajım silinmiş. O nefret söylemine yönelik bir yazı yazdığım için insanların söz konusu söylemden rahatsız olmaması adına sildiyseniz teşekkür ediyorum.
Mesajın içeriği anlaşıldığı için yorumunuzu sildik. Şahsınıza dair bir hamle değildi. Hatta söylemleriniz gayet tutarlıydı.
Fakat ister istemez buranın güvenli bir alan olup olmadığını da merak ettim. Aydınlatırsanız sevinirim
Ucuz bir romanı sırf okunması için bedava dağıtan sözde yazarlar gibi bazı insanlar.. Bu yüzden onların, flu hayal ürünleri ile aksiyon alma çabalarını umursamayın. Güvenlikten yana da şüpheniz olmasın.

Mesajın içeriği anlaşıldığı için yorumunuzu sildik. Şahsınıza dair bir hamle değildi. Hatta söylemleriniz gayet tutarlıydı.

Ucuz bir romanı sırf okunması için bedava dağıtan sözde yazarlar gibi bazı insanlar.. Bu yüzden onların, flu hayal ürünleri ile aksiyon alma çabalarını umursamayın. Güvenlikten yana da şüpheniz olmasın.
Öyle olduğunu tahmin etmiştim. Hassasiyetiniz için çok teşekkür ederim.

Geri