Sohbet Muhabbet

Şarkı söylerken hiç dinlemedim, açıkçası dinlemek de istemiyorum. Zaten şarkı zevkim de hiç uymaz,.bir ai nin söyleyebileceği gibi şarkılar dinlemiyorum. Ben sadece bu yt da bazı videolarda transkripti ona okutuyorlar, onlardan duydum sesini.
Kaydedilmiş insan sesi verilerinin algoritmasıyla, insansı ses yapısını analiz ederek benzer tınılar üretiyor yapay zeka.
Rhea'nın bahsettiği o ses modelleri ile oluşturulmuş şarkılar :) Bunun gibi ;

Son düzenleme:
Devlet mi yönetiyorsunuz bu kadar stratejik düşünüyorsunuz salla gitsin 😁😉
İnsanin içinden geçenler Yük oluyor insana...

Ganesha yumuşak çalışır. Rutin / günlük bir temizlik için çok uygun.

Uzun zamandır arındırma yapılmadıysa Kal Bhairav ile çalışmalısınız. Daha keskin çalışır, yumuşak olmaz ama yıkım istiyorsak balyoz etkisi ile müdahale etmemiz gerekir. Özellikle ev ve ev halkının enerjisi çok yoğunsa, ev içinde huzursuzluk varsa, sorunlar bitmiyorsa..

19 Nisan Akshaya Tritya dönemindeyiz. Temizlikten sonra alana bolluk ve bereketi davet etmenin tam zamanı. Ve tabi ki temizleyip, yeni enerji ile doldurduğumuz alanı koruma altına da almamız, mühürlememiz gerekiyor.

Net sıralama :

1. Ganesha ya da Kal Bhairav ( seçim sizin ) : Temizlik

2. Mahalakshmi : Bolluk Bereket Başarı : Mantra Linki (Tıkla)

3. Aad Guray : Koruma - Mühürleme : Mantra Linki (Tıkla)

İlerleyiş tipik ritüel mantığı. Alan aç - Alan doldur - Alan kapat. 108 tekrar ya da dinleme yöntemi ile.
sevgili elnora geri yanıt vermeden geçemeyeceğim ganesha çok iyi geldi sıra sıra devam ettireceğim ama küçük bi sorum olucak mantra dinlerken hafif baş ağrısının sebebi iyi bir şey mi bedenimde temizleniyormuş gibi hissediyorum şimdiden değerli cevabın için teşekkür ederim 🙏🏻💞

sevgili elnora geri yanıt vermeden geçemeyeceğim ganesha çok iyi geldi sıra sıra devam ettireceğim ama küçük bi sorum olucak mantra dinlerken hafif baş ağrısının sebebi iyi bir şey mi bedenimde temizleniyormuş gibi hissediyorum şimdiden değerli cevabın için teşekkür ederim 🙏🏻💞
Sevindim faydasını görmenize. Mantra dinlerken ya da okurken nefese odaklanmanızda fayda var, farkında olmadan kendinizi sıkıyor olabilirsiniz. Belli belirsiz kaş çatmak, çeneyi kasmak gibi gerginlik yaratacak fiziksel aktiviteler özellikle başlangıç evresinde görülebiliyor. Benzer şeyleri bende yaşadım. Konsantre olmaya çalışırken istemsiz kaş çatıyordum ve fark etmem biraz zaman aldı.

Ganesha'nın fil başı olarak resmedilmesi ; derin düşünme yeteneğimizi ( tefekkür ) ve bilgeliği temsil ediyor. Hortumu tam olarak üçüncü göz noktasından başladığı için zihinsel gürültüyü gideren güç olarak açığa çıkıyor. Eğer zihin tam anlamıyla gevşeyemiyorsa ( üst paragrafta anlattığım gibi ) baş ağrıları bir süre daha devam edebilir.

Sadece dinlemek ile kalmayın. Kendi sesinizin frekansını da kullanın. Başlangıçta dinlediğiniz mantrayı taklit edebilirsiniz, çok normal çünkü kelime vurgusunu nerede yapacağınızı tam kestiremeyebilirsiniz. Zaman ilerledikçe hem vuruşlar hem de kelimeyi daha doğru telaffuz edeceksiniz. O yüzden, yapamıyorum algısına düşmeyin.

Mantralar ses öbekleridir. Odaklanıp, frekans ile rezone olun. Gerisi yağ gibi akar.

@Darkon amacım kolyeyi göstermekti, mahremiyeti hep öncelerim. Biraz teknoloji kullanımım sıkıntılı olduğundan kırpamadım. Öyle direkt gitti. Uyardığın için teşekkür ederim. Gerçi kült bir figürseniz bu şekilde bir kolye belliki bir mesaj, öyle olunca pekte mahrem olmuyor, göz önünde bir figür olduğunuzdan. 80li yıllar neoliberal devlet modeline bakıyorum yani devletin söküldüğü işletmenin yüceltildiği dönemler, günümüzdede devam ediyor bu süreç. Kolyeyi neredeyse 40 yıl takmış. En eskisi ise 80 yıllar ardından 90lı yıllarda var 2010 -15 li yıllara kadarda gelmiş. 90-2014 arası 3 röportajda gözüküyor. En eskisi ise 80li yıllardaki fotoda.
Apolitik takıl ama politiğin dibine vur. Tr'nin en siyasi kırılma zamanlarında bi şekilde krize katıl. Türkiyeli söyleminide nerdeyse ilk kullananlardan ol. 80 li yıllarda lgbtleri ötekileştir hastalıklı de, 2010 sonrası öv. Değişik biri tutarsız, çıkar odaklı ideoloji kullanımı

Y kuşağının 2010 lu yıllarda ABD menşeili sanatçılarla komplo ile tanışması, ilginç geldi. Şunun globe çıkması bile görece yeni sayılır.

1000049018.webp
@AhlakiDeğer kamuda inanılmaz bir yağmacı devlet modeli var, tabi bununda kökeni 80li yıllar inanılmaz bir bürokratik vesayet. Hukuk aramak bile zor, açık uçlu yazılmış bir hukuk metni hak arayanların aleyhine, bürokrasinin lehine sonuçlanıyor. Bir avukatı fakirlik belgesini ibraz edebilmen kaydıyla ücretsiz tutuyorsun. Başka türlü ücretli tarifeler ortada.
Bürokraside bir yer edinmek atanmak çok zor. İnanılmaz bir hısımcılık var, babadan oğla yapışıyorlar kurumlar klikçi dolu. 21. YY da hala şeffaflık yok. Kimsenin emeği zayi olmasın, torpilden nefret...

Sevindim faydasını görmenize. Mantra dinlerken ya da okurken nefese odaklanmanızda fayda var, farkında olmadan kendinizi sıkıyor olabilirsiniz. Belli belirsiz kaş çatmak, çeneyi kasmak gibi gerginlik yaratacak fiziksel aktiviteler özellikle başlangıç evresinde görülebiliyor. Benzer şeyleri bende yaşadım. Konsantre olmaya çalışırken istemsiz kaş çatıyordum ve fark etmem biraz zaman aldı.

Ganesha'nın fil başı olarak resmedilmesi ; derin düşünme yeteneğimizi ( tefekkür ) ve bilgeliği temsil ediyor. Hortumu tam olarak üçüncü göz noktasından başladığı için zihinsel gürültüyü gideren güç olarak açığa çıkıyor. Eğer zihin tam anlamıyla gevşeyemiyorsa ( üst paragrafta anlattığım gibi ) baş ağrıları bir süre daha devam edebilir.

Sadece dinlemek ile kalmayın. Kendi sesinizin frekansını da kullanın. Başlangıçta dinlediğiniz mantrayı taklit edebilirsiniz, çok normal çünkü kelime vurgusunu nerede yapacağınızı tam kestiremeyebilirsiniz. Zaman ilerledikçe hem vuruşlar hem de kelimeyi daha doğru telaffuz edeceksiniz. O yüzden, yapamıyorum algısına düşmeyin.

Mantralar ses öbekleridir. Odaklanıp, frekans ile rezone olun. Gerisi yağ gibi akar.
gelişmeleri şimdiden merak ediyorum

Tek hücreli organizmalara laf anlatma çabasına girmektense ezip geçeceğimi forum ahalisi olarak biliyor olmanız lazım. Ne nefret söylemlerinize ne de kafanızda kurup yazdığınız suçlamalarınıza tahammülüm yok. Hatta çok açık konuşacağım ; saçma sapan laubali hallerinize asla geçitim yok.

Forumu beğenmiyorsanız, arsızlığınızı ve ikiyüzlülüğünüzü alın yanınıza, defolun gidin.

Sizinle mi uğraşıcaz biz ?

@Merlin639 sonsuza kadar banlanacaksın, hiç merak etme.

Aşağılık insanlar hayran oldukları kişi tarafından kaileye alınmak isterler. Alınmadıklarında daha da aşağılık davranırlar.

Geri