Anlamam. Senin aksine genel kabulleri sevmiyorum. Uranüs'üm de sevmiyor.O çocuk bile anladı sen anlamadın.
Hocum hacım sensin tamam tamam anladık. He he tamam...Eğer sistemin özü uyumsa neden mikro düzeyde olasılık dalgaları var hiç düşündünüz mü ? Bizim gördüğümüz muazzam düzen tanımı, aslında karmaşanın üzerine çekilmiş bir perde. Tasarımda buna görüntü kirliliğini engelleme deriz. Gözü yormayacak, bitki / ağaç temalı bir set çekeriz.
Hatta Retro'nun da seveceği bir örnek vereyim : Matrix filminde Neo, ajanlar tarafından vurulduktan sonra maddeyi aynı gözle görse de göz dediğimiz organ işleyiş bakımından tıpkı bir kuantum mikroskobu gibi davranmaya başlıyor. Yani her an her yerde olabilen atomik bir yapı gözlemliyor. İzleyiciler olarak biz, o hali, düzen algısına oturtmaya çalışsak da dinamik bir karmaşa olduğunu görüyoruz.
Kısacası devasa bir bilinmezlik kaosu içinde aşırı huzurlu bir tabloya bakıyoruz. Tıpkı dalgalı bir denizde, sakin dalgaları izleyip derindeki akıntıyı / kaosu görememek gibi. İnsan gibi..
Türünün son örneği esprisi vücut bulurdu heraldeDüşünsenize kanınız Gwada negatif. Dünyada tespit edilen tek kişisiniz.![]()
Çok teşekkür ederim..Sol işaret parmağı ile alın bölgesine çizilmesi gerekiyor. Herhangi bir boyar maddeye gerek yok.Zorbalık ve baskı gören, psikolojik esaret altında yaşayan kişilerin özgürlüğüne kavuşması için yardımcı bir rune çizimi olan var mıdır?
olvir’ e niyet edilmeli. Çizim yapıldıktan sonra Olvir isminden yardım istenerek gerçekleşmesi istenilen için dua( niyet) edilmeli. İstenilen gerçekleşene kadar devam edilmeli
Burda ne demek istediğinizi merak ediyorum. Doğru kişilere ulaşacak olan kim veya ne yahut nasıl bir hacklenmekten bahsettiniz Merak uyandırdı.. Yanlış anlamayın lütfen sadece ilgimi çekti bu cümle..Ama sistem artık hekli olduğu için dogru kişilere ulaşım da engellendi.
Eristik Diyalektik (Haklı çıkma sanatı) kitabını da pdflere bakarken gözüme çarptı baktım kısaymış 80 sayfa kadar okuyayım dedim... Okurken çok güldüm, @Elnora_alila aklıma kaos konusu geldi sürekli.![]()
Öğrendiğim yeni diyalektik yöntemleri kullanarak çirkefleşmeyeceğim, yeni uyandım gözlerim şişkin, ağızım kül tablası gibi genzimi yakıyor, kahveden bile tat alamaz haldeyim, güne neşeli başlayayım diye bir dilim revani yedim ama dilim şişti ve gurbetçilerin vatan hasreti gibi uzun uzun hikaye anlatamayacağım. Size sevdiğim bir resmimle karşılık vermek istiyorum.Aslında konu haklı çıkmak değil, bütünün farklı alanlar ile anlatımı.

bende geceleri 4 5 defa uyanıyorum asla tam uyku alamıyorumYeni konu açmayayım da buraya yazayım.
Sürekli saçma sapan rüyalar görüp ne deliksiz bir uyku uyuyabiliyorum ne keyifle yataktan kalkabiliyorum.
Aslında uykuya dalarken ferah yatıyorum ama uyandığımda dayak yemiş gibi kalkıyorum sürekli.
Bugün hala kendimi toparlayamadım dolayısıyla gergin oluyorum uyandıktan sonra uzun süre.
Bu tip bir mevzu nasıl çözülebilir diye soracağım ancak kendi adıma çözümüm yok da değil,
yani düzenli vakitlerde uyuyup, diyetimi, egzersizimi aksatmazsam biliyorum ki daha temiz olacak,
bir de şu sigarayı azaltmam lazım ama anlık konforumdan ödün veremiyorum, 36 yaşıma geldim hala zihnimi terbiye edebilmiş değilim,
bir yandan psikotik durumlara maruz kalışım da zorluyor.
Kendimi kaybetmiyorum 4.5 senedir fakat bir gün veli bir gün deliyim artçı etkilerle.
Kendimi taşıyamayacak kadar yorulmaktan korkuyorum.
Şipşak bir çözüm de aramıyorum hiçbir şeye ama en azından dinginliğimi koruyacak beni istikrara kavuşturacak iradeye sahip olabilmek istiyorum.
Şimdi kalkıp bir duş alsam, bulaşıklarımı yıkayıp, bir namaz kılsam iyi olacak gibi.
Neyse böyleyken böyle.
Rüyalarımı kimseye anlatmamayı tercih ediyorum genel olarak ama kabus statüsünde olduğunu söyleyebilirim sanırım.bugün nasıl rüyalar gördünüz
2 martı 3 marta bağlayan gece ve bu gece görülen rüyalar önemli olabilirmiş diye okudum
Geçmiş olsun. Ben maalesef geçmişte aldığım bazı ilaçlar yüzünden huzursuz bacak sendromu diye bir mevzuyla mücadele etmek zorunda kaldım, artık çok azaldı ancak antidepresan, uyku ilacı gibi ilaçları kullanınca hbs tetikleniyor ve çok daha kötü oluyorum.bende geceleri 4 5 defa uyanıyorum asla tam uyku alamıyorum
bugün dehb için psikiyatristime gitmiştim durumdan bahsedince uyku ilacı verdi sizde bi gidin görüşün belki faydası olur
Güzel sorueskiden baphomet lucifer derlerdi şimdi baal ve moloch diyorlar. değişimin sebebi nedir ?
Düşünsenize kanınız Gwada negatif. Dünyada tespit edilen tek kişisiniz.![]()
Benim yalnız kalıp kendimi unutturasım var ama ne istemezsem başıma geldiğinden fırsat yok.Uyumsuz bir durum var.Yirmi bir gün alışkanlık kazanma ve biyolojik saati etkiliyor.Başta biraz zorlar.Night terör kabus için yeme saati gibi fiziki yapılabilecekler varYeni konu açmayayım da buraya yazayım.
Sürekli saçma sapan rüyalar görüp ne deliksiz bir uyku uyuyabiliyorum ne keyifle yataktan kalkabiliyorum.
Aslında uykuya dalarken ferah yatıyorum ama uyandığımda dayak yemiş gibi kalkıyorum sürekli.
Bugün hala kendimi toparlayamadım dolayısıyla gergin oluyorum uyandıktan sonra uzun süre.
Bu tip bir mevzu nasıl çözülebilir diye soracağım ancak kendi adıma çözümüm yok da değil,
yani düzenli vakitlerde uyuyup, diyetimi, egzersizimi aksatmazsam biliyorum ki daha temiz olacak,
bir de şu sigarayı azaltmam lazım ama anlık konforumdan ödün veremiyorum, 36 yaşıma geldim hala zihnimi terbiye edebilmiş değilim,
bir yandan psikotik durumlara maruz kalışım da zorluyor.
Kendimi kaybetmiyorum 4.5 senedir fakat bir gün veli bir gün deliyim artçı etkilerle.
O değil de kurduğun cümlelerde çok mistik bir hava var nedense okurken tedirgin oluyorum..O kadar evrimsel uykusuzluğun bir işe yaraması lazım.