Retro
Elit Üye
Bir öğretmen öğrencisinin ödevini yapay zeka ile yapıp yapmadığını nasıl anlayabilir ?
Anlattırarak.
Bir öğretmen öğrencisinin ödevini yapay zeka ile yapıp yapmadığını nasıl anlayabilir ?
Bence anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz![]()
6 kişilik yuvarlak bir masadayız. Varsayıyoruz.. Düşünce deneyi yapıcaz.
Herkes masanın orta noktasına aynı uzaklıkta, yarıçap mesafede. Ve birbirine de eşit yay uzaklığında..
Karşımda oturana sorular soruyorum. Amacım kışkırtmak değil, aklının üretim sınırsızlığını görmek. Çünkü mesafemiz çap boyutunda ve bende çapını merak ediyorum. Dedim ya düşünce deneyi.. Sorarken gülümsüyorum fakat belli belirsiz. Mesela dudaklarım tam gülümseme moduna girmiyor yalnızca sol tarafı kıvrılıyor. Karşımdaki bunu açıkça görüyor. Solumda oturan ve onun yanındaki de.. Gel gelelim sağ tarafımda oturanlar, duvar gibi bir yüz görmeye devam ediyorlar.
Şirin, tatlı gülümsememi sol taraftaki dikkatli gözlemciler gördü mü ? Gördü.
Ehh sağ tarafım kaldı mı karanlıkta ? Kaldı.
Solum için haylaz bir meraklı oldum. Sağım için karabasan.
Demek ki aydınlık yüzüm, sağımın kör noktası. Yani yazım dilim.. Yani senin 'klavyemin bilinçaltı' sandığın yer.
Peki bu deneyde insanların hakkımda ne düşündüğünü belirleyen durum gülümsememin sonucu muydu yoksa oturma düzenleri miydi ?
yapay zekanın yazdıklarını ezberleyip onu anlatırsa nasıl olacak ?Anlattırarak.
yapay zekanın yazdıklarını ezberleyip onu anlatırsa nasıl olacak ?
Günde en az 3 kere taciz ediliyorum.Hiç kendimde değilim...Daha derin bir bilgim olsa konular hakkında mutsuzluktan gidecem herhalde.
Geçen bir doktordan dinlemiştim "ortalık sahte doktordan geçilmiyor sayıları bilseniz aklınız durur" gibisinden bir açıklama yapmıştı..Sahte yorum yaptıran kasap veteriner doktorlar için bir şey yapılabilir mi?
Bir tanıdığımın kedisinin bacağının kesilme riski var kasap veteriner hatası nedeniyle. Google yorumlarında çok sayıda 5 yıldız var yorumsuz. Zaten huylanmistim. 1 yıldız verdim yorumsuz.. baktım benden sonra iki kişi 5 yıldız vermiş. İyice emin oldum bu yaratığın nasıl bir sahtekar olduğuna.
guzel olmus
Sahte olduğunu düşünmüyorum ama kötü niyetli olduğuna emin oldum.Geçen bir doktordan dinlemiştim "ortalık sahte doktordan geçilmiyor sayıları bilseniz aklınız durur" gibisinden bir açıklama yapmıştı..
Ama sahte olup olmadığı iyice emin ounlduktan sonra(tabi nasıl emin olunur onun hakkında bir fikrim yok) bakanlığa cimer yoluyla çok sayıda şikayet mektubu yollanabilir.. illa ki bir soruşturma açılır diye tahmin ediyorum![]()
O zaman mabetten toplanıcaz on-onbeş kişi orayı olumsuz yorum yağmuruna tutucazSahte olduğunu düşünmüyorum ama kötü niyetli olduğuna emin oldum.
Zira güvenilir bir karakteri olsa meslek becerilerine güvense sahte yoruma ihtiyaç duymazdı.
Onun layığı güzel bir kara büyü aslında.O zaman mabetten toplanıcaz on-onbeş kişi orayı olumsuz yorum yağmuruna tutucazelimizden başka bişey gelmez gibi gerçekçi olmak gerekirse
![]()
Hakaret olmadığı sürece hiçbir şey yapamaz, açtığı davadan da bişey çıkmaz. Ama alt tarafı bir yorum için bile böyle birşey yazabiliyorsa bayağı dişli bir çirkef demek ki. Böyleleri kolay kolay yaş tahtaya basmaz ve eminim ki siyasi yada mafyatik tanıdıkları da vardır ama dediğin gibi olabilir.. sağlam bir kötücül büyü, bu hayatsız herifi, sudan çıkmış balığa döndürürOnun layığı güzel bir kara büyü aslında.
Konuşurken kibar olmamakla ilgili bir yoruma bile tehditle cevap vermişti. Yorumda suç unsuru yoktu ne hakaret ne küfür sadece kişisel görüş belirtmiş ona rağmen. Gerçek dışı beyanda dava açarmis. Sahtekar ve arsız. Zeytinyağı gibi üste çıkıyor.
En şerli varlıklara vermek lazım onu..Hakaret olmadığı sürece hiçbir şey yapamaz, açtığı davadan da bişey çıkmaz. Ama alt tarafı bir yorum için bile böyle birşey yazabiliyorsa bayağı dişli bir çirkef demek ki. Böyleleri kolay kolay yaş tahtaya basmaz ve eminim ki siyasi yada mafyatik tanıdıkları da vardır ama dediğin gibi olabilir.. sağlam bir kötücül büyü, bu hayatsız herifi, sudan çıkmış balığa döndürür![]()
Sezgilerin güçlüymüş.. bu çirkefin kadın değil erkek olduğunu anladın hemen.Hakaret olmadığı sürece hiçbir şey yapamaz, açtığı davadan da bişey çıkmaz. Ama alt tarafı bir yorum için bile böyle birşey yazabiliyorsa bayağı dişli bir çirkef demek ki. Böyleleri kolay kolay yaş tahtaya basmaz ve eminim ki siyasi yada mafyatik tanıdıkları da vardır ama dediğin gibi olabilir.. sağlam bir kötücül büyü, bu hayatsız herifi, sudan çıkmış balığa döndürür![]()