Sohbet Muhabbet

Bi kaç hafta arkadaşım yalnızlıktan sıkılıp sosyal medyada gördüğü bir şeyi rastgele denemişti. Yılbaşından sonra geçmişte kendisine çok adım atmış ama kendisinin yaprak kımıldamıyor dediği kişiye şans verdiğini öğrendim. Yalnızlıkla öylesine mi verilmiş bir karar yoksa ötesi berisi düşünülmeden yapılmış çalışmanın sonucu mu oldu bu bilemiyorum ama buradaki insanların da görüşlerini merak ettim şu an. Özellikle konu açmadım çünkü ciddi bir mevzu değil. Forumu kirletmek istemedim.

Bi kaç hafta arkadaşım yalnızlıktan sıkılıp sosyal medyada gördüğü bir şeyi rastgele denemişti. Yılbaşından sonra geçmişte kendisine çok adım atmış ama kendisinin yaprak kımıldamıyor dediği kişiye şans verdiğini öğrendim. Yalnızlıkla öylesine mi verilmiş bir karar yoksa ötesi berisi düşünülmeden yapılmış çalışmanın sonucu mu oldu bu bilemiyorum ama buradaki insanların da görüşlerini merak ettim şu an. Özellikle konu açmadım çünkü ciddi bir mevzu değil. Forumu kirletmek istemedim.
Zamanı gelmiş olabilir, büyük konuşmuş olabilir.. Ritüel yüzünden olacağını sanmıyorum.

CIA ve Pentagon içinde bu kadar hain varken ABD OpSec güvenliğini nasıl sağlayabildi ?
Her şeyi kendi kontrol ettiği için sorun olmamıştır.Para basma hakkını faizi maddelerin değerini belirliyor.Faiz arttırma söylentisi bile piyasaları düzenlemesine yardımcı oluyor.Bunların yanı sıra bir yerde amerikan vatandaşlarına uyarı varsa uyarı kapsamındaki olay kesindir.Ayrıca adam bir kere temizlik yaptığı zaman bir daha onun toparlanması çok zor.Kendine aykırı herkesi bir şekilde ekarte ettin bunu yapınca yapman gereken tek şey yetişen çocuklardan sana ters gelenden kurtulmak.
Elmayı yedikten sonra şeytana süre verildi.Baştan kaotik bir ortam var çatışma oluyor.Diğer yandan bu kötülük var ve bir şekilde şeytan vesayetinde mücadele ediyoruz.

CIA ve Pentagon içinde bu kadar hain varken ABD OpSec güvenliğini nasıl sağlayabildi ?

Operasyon birimlerinin her biri kendi görev alanı kadar malumat edinir. Gerekli ön bilgiler yukarıdan gelir. Hainleri tespit etmek için düzenli olarak yanlış bilgiler de servis edilir. Bilgi kaçırdığından şüphe edilen kişi kolayca teşpit edilmekle kalmaz üstüne oyun+operasyon da kurulabilir.

Bu konuda 15 yaşından beri tecrübeliyim. 007'lerin hepsini izledim. Sean Conery, Timoty Dalton, Roger Moore ... siz yoktunuz o zamanlar...

Operasyon birimlerinin her biri kendi görev alanı kadar malumat edinir. Gerekli ön bilgiler yukarıdan gelir. Hainleri tespit etmek için düzenli olarak yanlış bilgiler de servis edilir. Bilgi kaçırdığından şüphe edilen kişi kolayca teşpit edilmekle kalmaz üstüne oyun+operasyon da kurulabilir.

Bu konuda 15 yaşından beri tecrübeliyim. 007'lerin hepsini izledim. Sean Conery, Timoty Dalton, Roger Moore ... siz yoktunuz o zamanlar...
Bu dediğinizin internet versiyonu var.Wikipedia ya kadar düzenlenmiş.Türklere kebap fransız hackelara niş diyorlar.Video yaparken görsel ve ses düzenleniyor.Programı var adamın 3 farklı genel izleyici tipine konu anlatırken ses değişiyor.Arkada ki 3 pencere teke düşüyor.Trt de belgesel izlersen yakalayabiliyorsun.Diğer video temelinde fark edemiyorsun.

Haha öyle mi dersin :cool:

Kara Şimşek diye bir dizi vardı. 1980 ler. Nerden baksan 40 yıl önce. Arabada yapay zeka vardı. Araba senle konuşuyordu. Hatta otopilot vardı, araba Kendi kendini sürüyor, park ediyor, hırsızları korkutuyor, hatta kovalıyor, yol kesiyor, hatta bir bölümde çalılık mı samanlık mı bir takım peruk gibi kamuflajın içinde pusu kurmuş aslanlar gibi kötü adamları bekliyordu. Arabaya binenlere bişeyler ikram ediyordu :DD Kelepçe falan takıyordu. KAdınlara iş atıyordu..

Yuhhhh, pesssss !!

Şimdi GPS var, nano teknoloji var, 5G var, daha kusursuz altyapı... şu var bu var ama hala bu arabadan yok. Tesla marka araba fabrikadan satın alındıktan sonra sahibinin evine otopilotta gelirken kaza yapmış.. Sonra fabrikaya geri dönmüş tamir olmak için.. yapay zekası övülesi mi sövülesi mi belli değil.. kaç yıl daha lazım Bir kara şimşek için anlamadım ki...

Son düzenleme:
Alf ve kediyi yeme çabası, E.T'nin eve telefon etmesi, Geleceğe dönüş, Elm sokağı kabusu, Chucky ve daha nicesi..

Marty Mcfly'a aşık, Dr Emmet Brown'a hayrandım. Yıllar geçti hala Brown karakteri bende özeldir..
Tabi King, Walter Bishop da gönül tahtımda yer sahibi. Saydığım karakterler içinde en çok Bishop'a 🫂

Geri