Sohbet Muhabbet

İran ve İsrail-Amerika olayları hakkında ne düşünüyorsunuz, gerçekten üzücü ama asıl algılayamadığım şey şu kötü de olsalar senin ülkenin üst düzey yetkililerini bir gün içinde öldürmüşler, kız çocuklarının okuduğu okulu bombalayıp onlarca masumu öldürüyorlar. Sen çıkıp sosyal medyada dans akımı başlatıyorsun. Gerçekten bazen insanların omurgasızlığı yüzünden karnıma kramplar giriyor. Hadi yetkilileri geç zaten sevmiyorsun anlarım ama masum bebeklerin öldürülmesine hiç mi vicdanları sızlamıyor aklım almıyor.

Bir bardağın yere düşüp bin parçaya ayrılmasını 50 bin yıl yavaşlatarak izlesek bile sonuçta o bardak parçalanmıştır. Yavaşlatmayı bir kontrol aracı gibi sunamazsın R.

Bardak yere düştükten sonra fizik kuralları ne yapacağını şaşırmaz. Bardak yere düşmeden önce onu yere atacak olan kişi de buna çoktan karar vermiştir. Yakında konusu açıldı bunun. Karar çok önceden alınır.

Allah katında kaos yok yani. Herşey kontrol altında. Sadece olması gereken şeyler olur. Şimdi tanrısal tavsiyelere uyan kişi için de histerik boyutta kaosun içinde bir düzen ve müjde vardır. Zorlukla beraber kolaylık vardır. (inşirah) Kaos ve düzen beraber anılır. Dualitedeki ikiligi birleştirircesine beraber görüp bütünü algılamamız istenir.

Paradigma değişimleri, rol paylaşımları, kadersel aktivasyonlar genellikle Kaos geçişleri üzerinden olur.

Alışıla gelen yöntemler temelden değişir. Bu durum Astrolojik döngüler ile de sabit. Dünyayı bazen mantık enerjisi yönetir, bazen duygu enerjisi. Kaos illa olur. Çünkü alışkanlık değişimlerine herkes aynı anda adapte olamaz. Mesela padişah tahttan inmek istemez, bir bakarsın ona darbe yapılır.. Ya da orgeneral artık yaşlıdır, emekli olmak istemez, direnir , orduda olay çıkarır vs. Sonra bir sebeple ihraç edilir Ama Zaman kaybettirir...

Mesela Ronaldo 1000 gol atmadan emekli olmicam diyor. Ama artık sadece 45 dk oynayabiliyor. Taraftarlar bırak diyor, takım arkadaşları bırak diyor, adam reklam değerini dayatarak oyunda kalmaya çalışıyor. O da bir kaos.

Son düzenleme:
Her şeyi anlarım da meleklere Stockholm Sendromu ile bağlanmanı anlayamam :D Teselli mekanizmanı sevsinler.

Senin onu anlaman çok zor. Kafanı vererek okumuyorsun çünkü.

Melekler ve ruh O'na sizin saymakta olduğunuz zaman dilimlerinden 50 000 yılda çıkarlar (ayet)

Şimdi :
Melekler kendi zaman birimine göre Allah katına bir anda çıkıyorlar. Allahtan emir aldıkları zaman bir anda alıyorlar. 50 000 yıl melekler için değil insanlar için verilen bir kıyas. Uzayın zamanının dip akıntısını veriyor.

Meleklerin hızı, insanların hızının 50 000 katı daha hızlı demeye getiriyor.

Yani ateşlenmiş bir mermiyi havada asılı vaziyette görebiliyorlar.

Lucifer dizisinde Mikail vardı aynısını o da yapıyordu. Bana inanmıyorsan filmlere diziler inan.

Sıkıcı konular bunlar senin için 😀
Şimdi hal böyleyken tafik kazalarından kıl payı kurtulan kişilerin reelslarina inan. Bunlar hep nasipli insanlar.. Uzay zamanında doğru konumda bulundukları icin kaza belalardan kıl payı kurtuliyorlar. Şimdi bu durum ağır çekimde oluyor koruyucu meleklerin spektrumunda.

Son düzenleme:
bu adam intihar değil öldürüldü bence kendisi itirafçı olmayı kabul etmişti çünkü biz şuan yayınlanan belgelerle maksimum politikacıların sanatçıların bilim insanlarının falan adaya gidip sapıklık yaptığını biliyoruz bunun bi de görünmeyen kısmı var epstein bi aracıydı o gittikten sonra çoktan başkasını getirmişlerdir diye düşünüyorum

bu adam intihar değil öldürüldü bence kendisi itirafçı olmayı kabul etmişti çünkü biz şuan yayınlanan belgelerle maksimum politikacıların sanatçıların bilim insanlarının falan adaya gidip sapıklık yaptığını biliyoruz bunun bi de görünmeyen kısmı var epstein bi aracıydı o gittikten sonra çoktan başkasını getirmişlerdir diye düşünüyorum
Öldürülmeyip kaçmış/kaçırılmış olabilir.
O tek değildi tabi ama çok şey biliyordu kendi hayatını garanti altına almıştır bildiklerini kullanıp.

• Beğendim
Tepkiler: nix
Merhaba arkadaşlar. Doğru yere yazdım mı bilemiyorum fakat benim bir sorum olacaktı. Kardeşimin uğradığı haksızlık ve zorbalıktan dolayı bunu engelleyebileceğim bir tılsım veya dua var mı?

Merhaba arkadaşlar. Doğru yere yazdım mı bilemiyorum fakat benim bir sorum olacaktı. Kardeşimin uğradığı haksızlık ve zorbalıktan dolayı bunu engelleyebileceğim bir tılsım veya dua var mı?

Hak bağlamında düşünecek olursak bizler bireysel olarak yine bilicin yükünü taşımaya mahkum olduğumuz için haksızlık yapma ya da hakkı gözetme kudretine sahibiz
Ben de bunu söyledim. Hak, insana özgü bir ahlak biçimi. Hayvanın hakkı diyemeyiz, dersek şayet, insani vasfı hayvana yansıtmış oluruz.
Bu arada hayvanın, çobanın hakkı vs diyen Retro bey. Karıştı tabi ortalık bana kaldı ihale :D

dolayısıyla sistemde kaos yok en küçük partikülden en büyük nesnelerin yörünge hareketlerine kadar işbirliği içerisinde
Kuantum fiziği ve termodinamik bir kutu selpak ile okudu bu satırları. Dışına ağladığının 100x kadarını içine akıtıyor.

farklı sebeplerden yaşamın defalarca tuzla buz olduğunu göreceksiniz ama bugün buradayız,
Sırf bugün buradayız diye, geçmişteki tüm yıkımları kusursuz bir plan gibi görmek.. Kazananın yazdığı tarihle, hayatta kalanların kurduğu kibir temelli söylem sanki.

Öyle hissettiyseniz şıyhım diyebilirsiniz, kafi. :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Sen ve takip ettiğin sayfalar :D Hayatta açıp izlemem Retro baksın.

Kuantum fiziğinin varlığı sana kaotik mi görünüyor çok anlamlandıramadım ama oradaki çıkmaz atom altı fizikle ilgili cehaletimizin bir sonucu nasıl ki Newton fiziği Einstein tarafından daha güncel bir formata sokulduysa ve hatalı yanları olmasına rağmen bütüncül bir hale dönüştürüldüyse kuantum fiziği de bir noktada eklemlenecek bu sistemin hatasından değil insanın henüz ulaşamadığı bir noktada kalmasından doğan boşluklar, he ama nedir hepsi kendi kullanım alanlarında muazzam işlev görüyor hala, termodinamik derken entropi yasasından bahsediyorsun diye tahmin ediyorum nitekim diğer üç yasasında bir muhalefet göremiyorum ancak entropinin varlığı yani "şey"in dağılma, çözünme, kaosa sürüklenme eğilimine rağmen 10 küsür milyar yıldır süregelmiş kompleksleşme eğilimini göz ardı etmemize sebep olamaz, entropi bir eğilimdir ama maddeyi bir arada tutan, enerjinin saklanabiliyor oluşunu sağlayan sistem zibilyon tane farklı mekanikle gördüğün gibi bir arada. Farklı sebeplerle yaşamın tuzla buz olmasından bahsederken yüksek bir plana inansam da ondan bahsetmiyorum, yaşam yok olmadı onu belirtmek istedim insan özelinde ben merkezci bir tutumdan ziyade canlılık biyokimyasal süreçler eşliğinde var olmaya devam ediyor gördüğün gibi, bu arada canlılık olmasa da olur sistem her halükarda muazzam bir uyum içinde çalışmaya devam ediyor, tanrı belki bilinmek istedi bunu bilinmeye muhtaç diye yorumlamak abesle iştigal olur. Her zaman eksik bir haritamız olduğunu ve olacağını unutma.

Geri