Sohbet Muhabbet

Başka bir şey yazmaya gelmiştim ama kalp gözünü yarım açmak isteyen arkadaşın '' ben de kireçlenme mi var '' sorusunu okuduktan sonra kaybettiğim nöronlarım yüzünden yazacağım şeyi unuttum. Unuttum çünkü bir zamanlar rüzgar bükmeye çalışan ve bunun için yollar arayan arkadaş geldi aklıma. Nickini de hatırlayamadım.

@Ori @Rhea siz hatırlarsınız. Lütfen söyleyin, söyleyin ki tüm çağrışımları zihnimden temizleyeyim 😂 Gerekli, gereksiz her bilgiyi tutmuşum 🥹
Biri daha vardı şuraya yazılan her cümleye, karşıt bir cümle kuran bir arkadaş :D uzun süredir o da görünmüyor, bir rüya yorumlamasını rica ettik o günden sonra ne hikmetse kayboldu 😄😄

İnsanları hedef gösteriyorsunuz.Avatar bile son hava bükücüyken böyle ayrımcılık görmedi.İlla değnek arkada yürüyen kamil arkadaşımızdan mı gelmeli?
Dalgası bir yana site görüntülemesi 600-900 gidip geliyor bot mu yoksa hep böyle yüksek mi?

Rhea para karşılığı olmasa da ortaya karışık bir kara büyü yapabilir misin??Şuursuz insanlarla uğraşmam gerekiyor ama elim kolum bağlı.Bu yüzden yardımın lazım.Uğraştığım gurühu anca büyü yola getirir.
Ben mi :ROFLMAO: haha benim kendime hayrım olsa.. kara büyüde iddialı değilim olsaydım bile kafam atarsa yapardım birileri istiyor diye değil..hele ticarete dökebilecegim bir konu hiç değil büyü.

Bazı psikiyatri doktorlarının metafizik gerçekliğini kabul etmemeleri kadar sinir bozucu bir şey yok. Koruma muskaları ile düzelen insanlara plasebo etkisi diyorlar ya gerçekten bir kulağımdan girip öbüründen çıkıyor. Ayrıca Uruma farklı farklı kişiler ve olaylar için defalarca bakım yaptırıp, daha önce de konuşulmuş, olmuş olaylar da çıkıyordu ki hepsinin tesadüf olması imkansızken materyalist zihniyet artık gülüp geçinecek bir olgu benim için...

Ben mi :ROFLMAO: haha benim kendime hayrım olsa.. kara büyüde iddialı değilim olsaydım bile kafam atarsa yapardım birileri istiyor diye değil..hele ticarete dökebilecegim bir konu hiç değil büyü.
Çevremdekiler senin için çok olumsuz bir imaj çizdi.Belki dedim bu kadar ters adama bir çözüm olur o kadar nesilden gelen bir durum var.Her önüme gelen ters yapıyor yanaklarım yaradan kıpkırmızı oldu.

Çevremdekiler senin için çok olumsuz bir imaj çizdi.Belki dedim bu kadar ters adama bir çözüm olur o kadar nesilden gelen bir durum var.Her önüme gelen ters yapıyor yanaklarım yaradan kıpkırmızı oldu.
Çevremdekiler derken cinler mi yani 🧐
Beni cok abartmışlar gözlerinde, üşengecim ben uğraşamam kara büyü filan.. tabi gözümün akı kızarmazsa.

İnsanları hedef gösteriyorsunuz.Avatar bile son hava bükücüyken böyle ayrımcılık görmedi.İlla değnek arkada yürüyen kamil arkadaşımızdan mı gelmeli?
Dalgası bir yana site görüntülemesi 600-900 gidip geliyor bot mu yoksa hep böyle yüksek mi?
yok yahu bizimkisi sadece bir nükte :) yoksa o arkadaşın fikirlerini de severim :D burda ki insanların görüşlerini seviyorum

aztekleri bilmem de bugünlerde buralarda şu an ki akıl almaz yoksulluk pahalılık ve alım gücünün düşüklüğü sebebiyle, kralın yanındakiler bile krala kılıç çekmiş vaziyette 🤭 durum vahim... tanrılara verilecek bir kurban aranıyor...
evet haklısın uruguay ortadoğu birleşik devletlerinde her şey karmakarışık uçurumdan yuvarlanıyorlar, bunu isteyenler önden gidebilirler 😉

Buraya üye olduğumda Katina falı bakmak istiyordum.Amacımda falı seviyorum bakmayı baktırmayı ve buna dair bişeyler öğrenmekti.Nitekim faydasını da gördüm.Ve o zamanlarda bi üye vardı görüşleri hoşuma gidiyordu çok önce banlandığı için bugünkü @Retro olsa gerek :) paylaşımlarını yorumlarını okuyordum.Şu an bakıyorum gerçekten zerre bişey yapmak istemiyorum yapmayacağım da herkes tutturmuş bi eski sevgili geri gelsin yok yenisiyle arası bozulsun.Okumak yok, araştırmak yok,bilgi edinmek yok,öğrenmek deseniz o hiç yok.Hayata dair birşeyler öğrenmek ve öğretmek oysa ki amacımız lakin göremiyorum.Yazık gerçekten çok yazık...

Geri