Sohbet Muhabbet

Birkaç yıl önce, evliliğe azıcıkta olsa sıcak bakardım. Özellikle çocuk sevgim yoğunlaştığında.. Artık hiç birine sıcak bakamıyorum.
Bu düşünce bende de var sevgili @Elnora_alila.Oysa nasıl sever nasıl isterdim bi ara sadece babası düzgün birisi olsun bi çocuk yapsak diye bile düşündük karşı cinslerimizle şu an yok yokk kim yaparsa yapsın modundayım.Tescilli kocayla bile yapasım yok. :) @Retro bi fikrin vardır bu düşüncemize ne dersin 😜

Bu düşünce bende de var sevgili @Elnora_alila.Oysa nasıl sever nasıl isterdim bi ara sadece babası düzgün birisi olsun bi çocuk yapsak diye bile düşündük karşı cinslerimizle şu an yok yokk kim yaparsa yapsın modundayım.Tescilli kocayla bile yapasım yok. :) @Retro bi fikrin vardır bu düşüncemize ne dersin 😜
haha aynen 🤭
Bitse de gitsek modunda yaşıyorum hele de şu ülkenin haline gördükçe anne babaların işi daha da zor diye düşünüyorum. Giderek batıyoruz. Aile kurup çocuk yapanlar artı olarak onlara üzülüyordur, tabi azıcık beyni varsa olayları okuyabiliyorsa.

haha aynen 🤭
Bitse de gitsek modunda yaşıyorum hele de şu ülkenin haline gördükçe anne babaların işi daha da zor diye düşünüyorum. Giderek batıyoruz. Aile kurup çocuk yapanlar artı olarak onlara üzülüyordur, tabi azıcık beyni varsa olayları okuyabiliyorsa.
Para var huzur var @Rhea ;) Emin ol..

Her zaman değil.. daha yeni bir videoda gördüm adam ağlayıp duruyordu babasından kalan 50 milyon dolarlık malına çökmüşler... fakirin en azından öyle bir derdi yok ;)
Şu dönemde hiçbir şey garanti değil.. ne mal ne can ne sağlık.. böcek gibi ilaçlanıyoruz :ROFLMAO:
Evet garanti değil ama emin ol para her kapıyı açıyor.Söylediğin durumlar istisna.Kimse kendi malına çöktürmez hele ki zengin😉 Hiç parası kıymetsiz olan zengin gördün mü? Çevremin % 90'ı milyonluk kalan % 10'u da trilyonluk desem yeri hepsinin bir iğnesi dahi çok kıymetli😃 Yine olan garibana oluyor her zaman..

Evet garanti değil ama emin ol para her kapıyı açıyor.Söylediğin durumlar istisna.Kimse kendi malına çöktürmez hele ki zengin😉 Hiç parası kıymetsiz olan zengin gördün mü? Çevremin % 90'ı milyonluk kalan % 10'u da trilyonluk desem yeri hepsinin bir iğnesi dahi çok kıymetli😃 Yine olan garibana oluyor her zaman..
Çökene bağlı.. onların da gücünün yetmediği kişiler durumlar var tabi.
Ayy napiyim para önemli diye kendimi zengin olmak için kasamam zaten sırf ben ıstiyorum diye dünyanın zenginliği de önüme gelmez. Sokakta ve aç kalmadığım sürece canım para sen bitanesin moduna giremem yani 🤨
Dünyaya bizim gibileri de lazım. Bu dünyayı hayvanseverler ve çevreciler kurtaracak 🙃

Evet garanti değil ama emin ol para her kapıyı açıyor.Söylediğin durumlar istisna.Kimse kendi malına çöktürmez hele ki zengin😉 Hiç parası kıymetsiz olan zengin gördün mü? Çevremin % 90'ı milyonluk kalan % 10'u da trilyonluk desem yeri hepsinin bir iğnesi dahi çok kıymetli😃 Yine olan garibana oluyor her zaman
Burası Türkiye hiç belli olmaz...misal yaşadığım yer İstanbulda nelere şahit oldum anlatsam ''hadi canım'' dersin :D o gördüğün lüks yada lüks olmayan ortalama gelir elde eden tüm dükkan şirket holding plaza esnaf ne varsa hepsine çökülmüş vaziyette...
mafyalar çeteler hepsinden her ay muazzam haraç alıyor, hatta istanbul'u aralarında bölge bölge ayırıp parsellemişler, biri bir diğerinin bölgesinden haraç alamıyor ve o mıntıkaya giremiyor :D
tabi ki bunlar üst makamların eliyle yapılıyor ben diyim sen anla :D
ayrıca kesinlikle katılıyorum malları mülkleri paraları aşırı değerli... hatta bu yönde tamamen hayvani içgüdülerle hareket ediyorlar,
30 40 milyonluk serveti vardır, iki sokak ötede kardeşi kirada oturup açlıktan ölüyordur (bırak üç kuruş yardım etmeyti daha beter olsun der) zengin varlıklı kesim (aşırı yüksek zengin kesimden bahsetmiyorum sadece ortalamanın üstü bile) öyle pinti öyle hırsız öyle aç gözlüler ki çok çok iyi oluyor onlara....

Çökene bağlı.. onların da gücünün yetmediği kişiler durumlar var tabi.
Ayy napiyim para önemli diye kendimi zengin olmak için kasamam zaten sırf ben ıstiyorum diye dünyanın zenginliği de önüme gelmez. Sokakta ve aç kalmadığım sürece canım para sen bitanesin moduna giremem yani 🤨
Dünyaya bizim gibileri de lazım. Bu dünyayı hayvanseverler ve çevreciler kurtaracak 🙃
aşağı yukarı bende bu kafadayım :) hatta zengin bir akrabaya benzer cümleler söylemiştim, mal canın yongasıdır sen bu kafayla çok aç kalırsın demişti :D :D

. :) @Retro bi fikrin vardır bu düşüncemize ne dersin 😜
Kuracağı cümleleri şuraya tek tek yazarım ama eğlencesi kalmaz 👻

zaten sırf ben ıstiyorum diye dünyanın zenginliği de önüme gelmez.
Bana kalırsa isteklerinin önünü bu gibi cümleler ile kesme. Nerden ne geleceği, nasıl geleceği belli olmaz. Sonuçta bir şeye tapmak ayrı, istemek ayrı. Egoya hizmet etmeyen her niyetin, oldurulabilir potansiyeli ve gerçeklik payı olduğunu düşünürüm.. 💜

Kuracağı cümleleri şuraya tek tek yazarım ama eğlencesi kalmaz 👻

Bana kalırsa isteklerinin önünü bu gibi cümleler ile kesme. Nerden ne geleceği, nasıl geleceği belli olmaz. Sonuçta bir şeye tapmak ayrı, istemek ayrı. Egoya hizmet etmeyen her niyetin, oldurulabilir potansiyeli ve gerçeklik payı olduğunu düşünürüm.. 💜
Kesinlikle aynısını söyleyecektim duygularımı dile getirmişin.

Burası Türkiye hiç belli olmaz...misal yaşadığım yer İstanbulda nelere şahit oldum anlatsam ''hadi canım'' dersin :D o gördüğün lüks yada lüks olmayan ortalama gelir elde eden tüm dükkan şirket holding plaza esnaf ne varsa hepsine çökülmüş vaziyette...
mafyalar çeteler hepsinden her ay muazzam haraç alıyor, hatta istanbul'u aralarında bölge bölge ayırıp parsellemişler, biri bir diğerinin bölgesinden haraç alamıyor ve o mıntıkaya giremiyor :D
tabi ki bunlar üst makamların eliyle yapılıyor ben diyim sen anla :D
ayrıca kesinlikle katılıyorum malları mülkleri paraları aşırı değerli... hatta bu yönde tamamen hayvani içgüdülerle hareket ediyorlar,
30 40 milyonluk serveti vardır, iki sokak ötede kardeşi kirada oturup açlıktan ölüyordur (bırak üç kuruş yardım etmeyti daha beter olsun der) zengin varlıklı kesim (aşırı yüksek zengin kesimden bahsetmiyorum sadece ortalamanın üstü bile) öyle pinti öyle hırsız öyle aç gözlüler ki çok çok iyi oluyor onlara....
Haftada bir para verirdim.İyi kötü bir kaç ekmek parasıydı.Arada para ver diye bağıran oluyordu ama ayıkamadım ona.Zekat diye veriyordum.Bizimkilerde sokakta rahat dolanıyım okullar bitsin diye ses etmedi.
Allah var o zaman rahat olduğumdan bu tarz işlerde uğraşanlara hiç kötü bakmadım.
Dükkan yok veya iyi bir hisse geliri vesaire...Aşağı yukarı yüz lira için ne saçmalıklarla uğraşıyorum.Eskidende bu tarz şeyler oluyor para verip geçiyormuşsun.Otobüste adam eline küçük iğne almış nerdeyse iğne yok.Dokunup geçiyor.Küfrettim ama hepsi kaçak güreşiyor.

Başka bir şey yazmaya gelmiştim ama kalp gözünü yarım açmak isteyen arkadaşın '' ben de kireçlenme mi var '' sorusunu okuduktan sonra kaybettiğim nöronlarım yüzünden yazacağım şeyi unuttum. Unuttum çünkü bir zamanlar rüzgar bükmeye çalışan ve bunun için yollar arayan arkadaş geldi aklıma. Nickini de hatırlayamadım.

@Ori @Rhea siz hatırlarsınız. Lütfen söyleyin, söyleyin ki tüm çağrışımları zihnimden temizleyeyim 😂 Gerekli, gereksiz her bilgiyi tutmuşum 🥹

Geri