bilincimizi metafizik olarak yıldızlara aktarabilir miyiz ?
Bu düşünce bende de var sevgili @Elnora_alila.Oysa nasıl sever nasıl isterdim bi ara sadece babası düzgün birisi olsun bi çocuk yapsak diye bile düşündük karşı cinslerimizle şu an yok yokk kim yaparsa yapsın modundayım.Tescilli kocayla bile yapasım yok.Birkaç yıl önce, evliliğe azıcıkta olsa sıcak bakardım. Özellikle çocuk sevgim yoğunlaştığında.. Artık hiç birine sıcak bakamıyorum.
haha aynenBu düşünce bende de var sevgili @Elnora_alila.Oysa nasıl sever nasıl isterdim bi ara sadece babası düzgün birisi olsun bi çocuk yapsak diye bile düşündük karşı cinslerimizle şu an yok yokk kim yaparsa yapsın modundayım.Tescilli kocayla bile yapasım yok.@Retro bi fikrin vardır bu düşüncemize ne dersin
![]()
Para var huzur var @Rheahaha aynen
Bitse de gitsek modunda yaşıyorum hele de şu ülkenin haline gördükçe anne babaların işi daha da zor diye düşünüyorum. Giderek batıyoruz. Aile kurup çocuk yapanlar artı olarak onlara üzülüyordur, tabi azıcık beyni varsa olayları okuyabiliyorsa.
Her zaman değil.. daha yeni bir videoda gördüm adam ağlayıp duruyordu babasından kalan 50 milyon dolarlık malına çökmüşler... fakirin en azından öyle bir derdi yokPara var huzur var @RheaEmin ol..
Evet garanti değil ama emin ol para her kapıyı açıyor.Söylediğin durumlar istisna.Kimse kendi malına çöktürmez hele ki zenginHer zaman değil.. daha yeni bir videoda gördüm adam ağlayıp duruyordu babasından kalan 50 milyon dolarlık malına çökmüşler... fakirin en azından öyle bir derdi yok
Şu dönemde hiçbir şey garanti değil.. ne mal ne can ne sağlık.. böcek gibi ilaçlanıyoruz![]()
Çökene bağlı.. onların da gücünün yetmediği kişiler durumlar var tabi.Evet garanti değil ama emin ol para her kapıyı açıyor.Söylediğin durumlar istisna.Kimse kendi malına çöktürmez hele ki zenginHiç parası kıymetsiz olan zengin gördün mü? Çevremin % 90'ı milyonluk kalan % 10'u da trilyonluk desem yeri hepsinin bir iğnesi dahi çok kıymetli
Yine olan garibana oluyor her zaman..
Burası Türkiye hiç belli olmaz...misal yaşadığım yer İstanbulda nelere şahit oldum anlatsam ''hadi canım'' dersinEvet garanti değil ama emin ol para her kapıyı açıyor.Söylediğin durumlar istisna.Kimse kendi malına çöktürmez hele ki zenginHiç parası kıymetsiz olan zengin gördün mü? Çevremin % 90'ı milyonluk kalan % 10'u da trilyonluk desem yeri hepsinin bir iğnesi dahi çok kıymetli
Yine olan garibana oluyor her zaman
aşağı yukarı bende bu kafadayımÇökene bağlı.. onların da gücünün yetmediği kişiler durumlar var tabi.
Ayy napiyim para önemli diye kendimi zengin olmak için kasamam zaten sırf ben ıstiyorum diye dünyanın zenginliği de önüme gelmez. Sokakta ve aç kalmadığım sürece canım para sen bitanesin moduna giremem yani
Dünyaya bizim gibileri de lazım. Bu dünyayı hayvanseverler ve çevreciler kurtaracak![]()
Kuracağı cümleleri şuraya tek tek yazarım ama eğlencesi kalmaz
Bana kalırsa isteklerinin önünü bu gibi cümleler ile kesme. Nerden ne geleceği, nasıl geleceği belli olmaz. Sonuçta bir şeye tapmak ayrı, istemek ayrı. Egoya hizmet etmeyen her niyetin, oldurulabilir potansiyeli ve gerçeklik payı olduğunu düşünürüm..zaten sırf ben ıstiyorum diye dünyanın zenginliği de önüme gelmez.
Kesinlikle aynısını söyleyecektim duygularımı dile getirmişin.Kuracağı cümleleri şuraya tek tek yazarım ama eğlencesi kalmaz
Bana kalırsa isteklerinin önünü bu gibi cümleler ile kesme. Nerden ne geleceği, nasıl geleceği belli olmaz. Sonuçta bir şeye tapmak ayrı, istemek ayrı. Egoya hizmet etmeyen her niyetin, oldurulabilir potansiyeli ve gerçeklik payı olduğunu düşünürüm..![]()
Haftada bir para verirdim.İyi kötü bir kaç ekmek parasıydı.Arada para ver diye bağıran oluyordu ama ayıkamadım ona.Zekat diye veriyordum.Bizimkilerde sokakta rahat dolanıyım okullar bitsin diye ses etmedi.Burası Türkiye hiç belli olmaz...misal yaşadığım yer İstanbulda nelere şahit oldum anlatsam ''hadi canım'' dersino gördüğün lüks yada lüks olmayan ortalama gelir elde eden tüm dükkan şirket holding plaza esnaf ne varsa hepsine çökülmüş vaziyette...
mafyalar çeteler hepsinden her ay muazzam haraç alıyor, hatta istanbul'u aralarında bölge bölge ayırıp parsellemişler, biri bir diğerinin bölgesinden haraç alamıyor ve o mıntıkaya giremiyor
tabi ki bunlar üst makamların eliyle yapılıyor ben diyim sen anla
ayrıca kesinlikle katılıyorum malları mülkleri paraları aşırı değerli... hatta bu yönde tamamen hayvani içgüdülerle hareket ediyorlar,
30 40 milyonluk serveti vardır, iki sokak ötede kardeşi kirada oturup açlıktan ölüyordur (bırak üç kuruş yardım etmeyti daha beter olsun der) zengin varlıklı kesim (aşırı yüksek zengin kesimden bahsetmiyorum sadece ortalamanın üstü bile) öyle pinti öyle hırsız öyle aç gözlüler ki çok çok iyi oluyor onlara....
Tesla'da yada Amazonda mısınız ? yoksa Nasdaq bünyesinde hisse usülü maaşla mı çalışıyor sunuz ?öyle bir yerde çalışıyorum ki işi bana bulan matrix'in admini olabilir
Linux kullanabilirsiniz. Ne istediğinize göre değişir. Mint favorimdir.windows işletim sistemi mi daha bağımsız yoksa pardus işletim sistemi mi ?
pardus linux tabanlı bir işletim sistemiLinux kullanabilirsiniz. Ne istediğinize göre değişir. Mint favorimdir.
Pardus aktif kullanılmıyor diye söylüyorum. Bence kullanım amacınıza göre değerlendirebilirsiniz. Ben mint kullanıyorum gayet memnunum. Tavsiye ederim.pardus linux tabanlı bir işletim sistemi