Sohbet Muhabbet

Eski eşim, ev sahibinin tahliye davası açtığını bana haber vermemiş. Yeni haberim olabildi. Bayram öncesi tahliye ederler mi acaba ben bayramda evi toplayıp boşaltacağım. Umarım bugün ya da yarın bu gerçekleşmez. Dua istiyorum.

Eski eşim, ev sahibinin tahliye davası açtığını bana haber vermemiş. Yeni haberim olabildi. Bayram öncesi tahliye ederler mi acaba ben bayramda evi toplayıp boşaltacağım. Umarım bugün ya da yarın bu gerçekleşmez. Dua istiyorum.
Allah yardımcınız olsun.. umarım bu süreci mümkün olan en kolay şekilde atlatırsınız 🙏

Dün izlediğim filmde Keanu abimiz başka bir evrenden dünyaya geliyor ve amacının dünyayı kurtarmak olduğunu söylüyordu..

Filmin sonuna doğru çareyi insan ırkını yok etmekte buldu ama gel gör ki Hollywood, saçma bir drama ile 3 saniyede kararını değiştirip adamı gezegenine yolladı 🤦‍♀️ Kursağımda kalan hevesim bir tarafa, Nuh gibi aracına topladığı hayvancağızlar bir tarafa derken.. Yine yok edilmemiş bir insanlık ve yine kurtarılamamış bir dünya hüznüyle içim şişti.

Bence kötü insanların yok olması.İyi insanların da kurtulması lazım.Sistem bu yüzden çok fonksiyonel bir süreç sunuyor bize.
İnsanların çoğu hayatların dan memnun olmasa bile kurtulmak herhangi bir şey yapmıyor.Yaşadiği ahlaki hayvan primat seviyesine devam ediyor.İyi insanlara da köstek olmaya çalışıyor.
İnsanlık kendi sonunu kendini hazırlıyor bir bakıma.

@Merlin639

Lütfen sakin ol. Şurada konu açan, sohbet eden 3-5 kişiyiz. Alıntılayıp hakaret etmediği ya da etiketlemediği sürece üzerine alınmamalısın. Konuya şöyle bak ; eğer bahsettiğin şey doğru değilse, ima yoksa, bu sefer sen iftira atmış oluyorsun. Gerek yok..

İnsalara saf sevgi ile yaklaşip bana narsist demelerinden sürekli eleştirmelerinden sıkıldım Elonara_alila.
Ben iyi niyetle yaklaştıkca onlar kötü niyetlerini gösteriyorlar.
Ayrıca iftira atmıyorum.Rhea bağlama yaptığıni cinsel bağ oluşturduğu biliyorum.
Çünkü kendi ellerimle bozdum.
Ayrıca Absoluta siteden ayrilamasina rağmen kaç defa sihir yaptı onları da bozdum.
Artik sürekli savaş halinde olmaktan yoruldum.

İnsalara saf sevgi ile yaklaşip bana narsist demelerinden sürekli eleştirmelerinden sıkıldım Elonara_alila.
Ben iyi niyetle yaklaştıkca onlar kötü niyetlerini gösteriyorlar.
Ayrıca iftira atmıyorum.Rhea bağlama yaptığıni cinsel bağ oluşturduğu biliyorum.
Çünkü kendi ellerimle bozdum.
Ayrıca Absoluta siteden ayrilamasina rağmen kaç defa sihir yaptı onları da bozdum.
Artik sürekli savaş halinde olmaktan yoruldum.
Öyleyse farkındalığını değiştir arkadaşım. Bir şeyi yok sayarsan senin için yok hükmündedir. Enerjini o alana çalıştırırsan da var hükmündedir.

Mesela ben hala kabuslar görüyorum ama eskisi gibi rahatsız edilmiyorum. Çünkü dikkatimi oraya vermiyorum. Eğer sen de dikkatini başka alanlara yönlendirebilirsen ve disiplinli davranabilirsen emin ol çözmen gereken hiçbir şey kalmayacak. Savaştıkça zihnen yorulacak, sürekli tetikte olmak isteyecek, ve haliyle kendinde paranoya oluşturacaksın.

Zaman değil, insan geçiyor Merlin. Daha önemli konular ile alakadar ol, yatırımı kendine yap ve mutlu yaşa. Umarım, öyle de olur.

İmana geldi de kıbleyi şaşırdı herhal :oops:
Bu duruma yapılan en gerçekçi yorum..
_ulan herkesin mi halası büyücü HASHASHDHDASHDAS afrika kabilesi gibi her sülalede bi tane büyücü var

Bir cingözü Berrak Tüzünataç bedeninde rüyada görmek ne demek acaba? Tipi benzedigi için mi karakter olarak sanmıyorum çünkü. Sevdiğim bir oyuncu kendisi. Doğal en azından. Zengin bir erkeğe doktor rolü yapıyordu.

Keşke bayramın kurban kesmek ile alakası olmadığını öğrenseler ve daha fazla saçmalamasalar.
#hayvanlarakıyma
#nefsinikurbanet
#direnElnora

Geri