Teşekkür ederim ama hala sorularımın bir yanıtı ya da sözlerinize bir kaynak sunmamışsınız. Her zamanki gibi bir politikacı gibi karıştırıp durmuşsunuz
Biraz sürükliyeyim o halde yine..
Kaynak benim

Okuduklarımdan, gördüklerimden, inancımdan çıkan sentezler zaten akla kapı aralayacak kadar makbul, meşru ve doğrudan kestirilip atılamayacak kadar da ilkelidir.
Kaynak isteyen kişinin (sizi kastetmiyorum) kendi aklı ve kültürel birikimi de yetersizdir ayrıca. Neden mi ?
Kaynaklar da, bilim insanları da, doktorlar da, arkeologlar da artık birbirleri ile açık açık çatışma halindeler. Bilim dünyası tarihin hiç bir döneminde organize ve tutarlı bir bütün olarak temsil edilememiştir bile. Çünkü bilimin tabiatında kendini temelden yıkarak ilerlemek vardır. Bilim için en doğru ve sağlam temel söz konusu bile değildir. Zemini kaygandır. Bunu bilen kişinin bilimden ne ölçüde istifade edeceğini bilememesi bir akıl bozulmasıdır.
Fenerbahçeli kaynakları mı delil diye sunayım size Galatasaylı kaynakları mı ?
Hayır takım tutar gibi kaynak tutuyoruz artık o yüzden. Bunu görmek çok mu zor ?
Ben doğru düşünmeyi tevsiye ediyorum herkese. Kaynaklar bir yere kadardır. O da realite ile uyuşursa makbuldür. Mesela ölüm var. Madem ölüm var, o halde fizik Yaşamımızın bir sonu olacağının kaynağı ölüm gerçeğidir. Ölümü bile insan bir
kaynak olarak görmeyebiliyor ama orası da ayrı bir konu. (Çünkü bir sürü keşif bilgisini bu yolla engelliyor)
Ayrıca maymundan geldik tezi de hayli sığ. Evrim bundan ibaret değil.
Şeytan ayrıntıda gizlidir. Ben o şeytanın kendisi olsaydım ve
"
İnsan maymundan geldi" fikrini topluma aşılamak isteseydim, önce bir evrimsel bir komplikasyon tasarlardım. Ama asla İnsanın maymundan geldiği fikrini en baştan açıktan vermezdim. Öyle bir teori ortaya atardım ki, insan kendisinin maymundan geldiğini bu yolla bir keşif yanılgısı üzerinden keşvederdi. Hatalı bir keşif için zemini hazırlardım. Çünkü şeytanım, yani zeka olarak 10 gömlek üstünüm. Tüm destekleyici yan teorileri de herkesten önce zaten ortaya atmış olurdum. Sürecin doğal gözükmesi şeytanın mühendisliğindendir.
Şeytan ayrıntıda gizlidir.
İyi günler diliyorum size
İyi günler diliyorum ben de
Hiç sürükleyici yazamadınız ama. Gerçekler malesef sansasyoneldir. Yani uyandırıcı ve şoke edicidir. Ben demiyorum ayet diyor. Kaynak ayet yani. Biz Hakkı batılın üstüne fırlatırız, o da onun beynini darmadağın eder diyor. Yani kısaylama yapacak kadar yan yana koyarsanız iki fikri, ve doğrudan ikisine birden aynı anda maruz kalırsanız, öyle büyük bir kontrast oluşur ki aklınızı bile yitirebilirsiniz eğer doğru varoluşsal zeminde değilseniz diyor.