Sohbet Muhabbet

Bazı yanlış bilgi ve fikirlere sahip. Fazla materyalist bakıyor ve olayın ruhunu görmüyor. Ama farklı bir bakış açısı ve bazı bilgiler verebilir.
Kesinlikle katılıyorum olaya bilimsel bakmaya çalışıyor ve elle tutamadığı , kendi bilgisiyle uyuşmayan bilgileri direkt yok sayıyor ancak gerçekten bazı cemiyetlere katılmış ve belli başlı bilgileride biliyor gibi duruyor.Her ne kadar bazı yanlış fikirlere sahip olsada dinlenmeye değer olduğunu düşünüyorum.verdiği teknikler gerçekten özgün.

Mit in sitesinde yazı yazıyorsun dönüt gelmiyor.Ondan sonra mit elemanı sizinle iletişime geçmez diyorlar.Yardım olarak mesaj atmışım.Buna bir kod ver girip sonucu ne oldu bakıyım.Konuşturmamak için sürekli saldırıya mağruz bıraksalar haberimiz olmayacak.Youtube geçmişinden hacker takılıyor.Onlarla ilişkimi daha iyi biliyorum.

burada sıradan bir web sitesinden söz etmiyoruz.İstihbarat örgütü olma iddiasındaki bir kurumun web sitesinin mükemmel olması gerekir. MOSSAD'ın resmi web sitesi CIA ve MİT'in web sitesine kıyasla oldukça çok kötü.
Arkada video bile dönüyor daha ne istiyorsunuz?Bahsettiğiniz sitelerin hangisinin arkasında video oynuyor? İsterseniz gelin 2 günlüğüne admin yapalım sizi siz yapın tasarımı :)

Mesela bir kara büyü yaptık trol hesap sahibi birisine. Kaza geçirdi sakat kaldı bir etkisi olur mu bu tür propaganda mesajlarını yaymaya çalışanlara caydırıcı olarak. O belasını buldu bize de bir sey olmasın gibi.
Sosyal medyada cins hayvan satıcısı bir mahlukat sürekli sokak hayvanlarını hedef gösteren paylaşımlar yapıyor. Hayvan nefes alsa suç batıyor bir yerlerine.

Mesela bir kara büyü yaptık trol hesap sahibi birisine. Kaza geçirdi sakat kaldı bir etkisi olur mu bu tür propaganda mesajlarını yaymaya çalışanlara caydırıcı olarak. O belasını buldu bize de bir sey olmasın gibi.
Sosyal medyada cins hayvan satıcısı bir mahlukat sürekli sokak hayvanlarını hedef gösteren paylaşımlar yapıyor. Hayvan nefes alsa suç batıyor bir yerlerine.
İsmi , resmi gerçek olmayan birine tutması zor gibi, cinler bulamaz 🤩

İstihbarat örgütünün sitesi neden mükemmel olmalı ki ? Aksine soğuk bir yapı çizmek işine gelir. Yaşadığımız çağın bizlere en büyük öğretisi ; gizliliğin, sıradan olanda saklı olduğu. Bu yüzden estetik duruşun oluşturacağı merakın önünü renk paleti ile kapatmak aşırı mantıklı.

Dünyada bir elektrikli araba baskısı almış başını gidiyor. Özellikle Avrupa ülkeleri fosil yakıtlı araçları kaldıramayı hedefliyorlar, benzinli araca binmek isteyen insanların tercihini zorla değiştirmeye çalışıyorlar.

kimseye zararı olmayan hayvanları öldürmek yada katletmek benim için insan öldürmekten bir farkı yok... ama kara büyü de biraz ağır değil mi hocam :LOL:

Geri