Arkadaşım senin Mossad ile derdin nedir ?
Neyini beğenemediniz gayet güzel bir tasarımı var

Bütün cinleri sanki insanlara düşmanmış gibi tanıtan ve de metafizik ile alakası olmadığını düşünüyorum. Selefi mezhebine bağlı cinlerin hepsini öcü ilan eden rukyeci hocalardan farkı yok.
Bu adam hakkında ne düşünüyorsunuz? Öğretilerinin doğruluk payı varmıdır sizce?
Bazı yanlış bilgi ve fikirlere sahip. Fazla materyalist bakıyor ve olayın ruhunu görmüyor. Ama farklı bir bakış açısı ve bazı bilgiler verebilir.
Bu adam hakkında ne düşünüyorsunuz? Öğretilerinin doğruluk payı varmıdır sizce?
Bu arada adamın sadece ilk birkaç videosunu izlemiştim bir ara. İzlediğim ve hatırladığım kadarıyla yorum yapıyorum.Bazı yanlış bilgi ve fikirlere sahip. Fazla materyalist bakıyor ve olayın ruhunu görmüyor. Ama farklı bir bakış açısı ve bazı bilgiler verebilir.
Kesinlikle katılıyorum olaya bilimsel bakmaya çalışıyor ve elle tutamadığı , kendi bilgisiyle uyuşmayan bilgileri direkt yok sayıyor ancak gerçekten bazı cemiyetlere katılmış ve belli başlı bilgileride biliyor gibi duruyor.Her ne kadar bazı yanlış fikirlere sahip olsada dinlenmeye değer olduğunu düşünüyorum.verdiği teknikler gerçekten özgün.Bazı yanlış bilgi ve fikirlere sahip. Fazla materyalist bakıyor ve olayın ruhunu görmüyor. Ama farklı bir bakış açısı ve bazı bilgiler verebilir.
burada sıradan bir web sitesinden söz etmiyoruz.İstihbarat örgütü olma iddiasındaki bir kurumun web sitesinin mükemmel olması gerekir. MOSSAD'ın resmi web sitesi CIA ve MİT'in web sitesine kıyasla oldukça çok kötü.Neyini beğenemediniz gayet güzel bir tasarımı var
Arkada video bile dönüyor daha ne istiyorsunuz?Bahsettiğiniz sitelerin hangisinin arkasında video oynuyor? İsterseniz gelin 2 günlüğüne admin yapalım sizi siz yapın tasarımıburada sıradan bir web sitesinden söz etmiyoruz.İstihbarat örgütü olma iddiasındaki bir kurumun web sitesinin mükemmel olması gerekir. MOSSAD'ın resmi web sitesi CIA ve MİT'in web sitesine kıyasla oldukça çok kötü.

Evet iyi olmuş oluyor tasarım konusunda başka ne bekliyorsunuz.Gizli istihbarat bilgilerini usb nize atarken sıkılmazsınız izlersiniz işte.ayrıca bende bu konuyu yapay zekaya sordumarkada video dönünce tasarımı iyi mi olmuş oluyor ? bu konuyu yapay zekaya sordum Ekli dosyayı görüntüle 4783
Ekli dosyayı görüntüle 4784

İsmi , resmi gerçek olmayan birine tutması zor gibi, cinler bulamazMesela bir kara büyü yaptık trol hesap sahibi birisine. Kaza geçirdi sakat kaldı bir etkisi olur mu bu tür propaganda mesajlarını yaymaya çalışanlara caydırıcı olarak. O belasını buldu bize de bir sey olmasın gibi.
Sosyal medyada cins hayvan satıcısı bir mahlukat sürekli sokak hayvanlarını hedef gösteren paylaşımlar yapıyor. Hayvan nefes alsa suç batıyor bir yerlerine.

Yoo hiç de bile değil. Profil fotosu ve nucki yetiyor.İsmi , resmi gerçek olmayan birine tutması zor gibi, cinler bulamaz
Paris İklim Anlaşmasından dolayı. Küresel şeytanlar yeni dünya düzenine geçmek istediği için. Hedef 2030.Dünyada bir elektrikli araba baskısı almış başını gidiyor. Özellikle Avrupa ülkeleri fosil yakıtlı araçları kaldıramayı hedefliyorlar, benzinli araca binmek isteyen insanların tercihini zorla değiştirmeye çalışıyorlar.
kimseye zararı olmayan hayvanları öldürmek yada katletmek benim için insan öldürmekten bir farkı yok... ama kara büyü de biraz ağır değil mi hocamMesela bir kara büyü yaptık trol hesap sahibi birisine. Kaza geçirdi sakat kaldı bir etkisi olur mu bu tür propaganda mesajlarını yaymaya çalışanlara caydırıcı olarak. O belasını buldu bize de bir sey olmasın gibi.
Sosyal medyada cins hayvan satıcısı bir mahlukat sürekli sokak hayvanlarını hedef gösteren paylaşımlar yapıyor. Hayvan nefes alsa suç batıyor bir yerlerine.