Kişisel mucizelere inanırım, tesadüflere değil.
İyilik - kötülük diye değerlendirme yapan anın evhamı ile ego mücadelesine düşendir. Adil bir yaklaşım bekleyemeyiz.
Geçen yıl, hayatımın allak bullak olduğu dönemde ciddi majikal saldırıya uğradım. Başlarda fark etmedim. Rüyalarımda uyarıyı aldım ama görmezden geldim çünkü enerjim zaten birbirine dolanmış durumdaydı. Sonra aradan aylar geçti ve ben şunu fark ettim :
Hal dediğimiz durumumuz yerin dibinde dahi olsa, dış etkenlere kendimizi kapatmamış olmamız tamamen bizim sorumluluğumuz.
Kısacası geldiğim farkındalıkla hatayı kendimde görmeye başladım. Hayatın içinde yalnızca kendi çıkarını düşünen binlerde kan emici var. Ve bu ruhların tesiri altında kalmak yalnızca benim ihmalkarlığım. Öğrenmem gereken ise ; ne yaşamış olursam olayım gardımı düşürmemem gerektiğiydi.
Bu yüzden oradan oraya savrulan, kısas diye kendini ve muhatabını döngüye sokan, yaşadığı durumu gereğinden fazla merkezleyen ; en büyük kötülüğü kendine yapar. Mağdur dahi olsak, derman sadece bizde. Yapan da dahi suç arayamayız. Koşulları biz yaratırız, başkaları dahil olur.