"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sohbet Muhabbet

Arkadaşımla barıştım, geçenlerde evine gittim kocasına işim düşmüştü önemli bir konuda. Az önce arkadaşım yazdı benimki geliyormuş arkadaşımın evine oturmaya , yine bir şeyler çalmasa bari elimin değdiği 🤢
@Rhea benim beğendiğim fakat bana yüz vermeyen kadınları arkadaşımın evinde sevgilim olarak tanıtmayı düşünüyorum, bunu duyan cingözüm onları benden soğutmak için çeşitli büyüler yapacaktır. 😈

Hayatta tesadüflere inanır mısınız?
Kişisel mucizelere inanırım, tesadüflere değil.

İyiliği ve kötülü kendi perspektifimizden değerlendiriyoruz. Bozduğunuz bir büyüyü kişi hak etmiş olabilir. Hak edişine müdahale etmek için kim vazifelendiriyor bizi? Herkesin kendi vicdanına yahut alacağı paraya kalmış. Diyelim ki A kişisi B kişisine sürekli işlem yaptırıyor. Ben B kişisine yapılan işlemleri bozuyorum fakat A kişisi durmak bilmiyor bu konuda. Mecburen bu kişinin elini kolunu bağlamak için işlem yapıyorum. O da kendine yapılan işlemi bozmak için C kişisine gidiyor. Şimdi burada ben kötülük yapmış C kişisi de iyilik mi yapmış olacak? Cevaplarınızı bekliyorum
İyilik - kötülük diye değerlendirme yapan anın evhamı ile ego mücadelesine düşendir. Adil bir yaklaşım bekleyemeyiz.

Geçen yıl, hayatımın allak bullak olduğu dönemde ciddi majikal saldırıya uğradım. Başlarda fark etmedim. Rüyalarımda uyarıyı aldım ama görmezden geldim çünkü enerjim zaten birbirine dolanmış durumdaydı. Sonra aradan aylar geçti ve ben şunu fark ettim :

Hal dediğimiz durumumuz yerin dibinde dahi olsa, dış etkenlere kendimizi kapatmamış olmamız tamamen bizim sorumluluğumuz.

Kısacası geldiğim farkındalıkla hatayı kendimde görmeye başladım. Hayatın içinde yalnızca kendi çıkarını düşünen binlerde kan emici var. Ve bu ruhların tesiri altında kalmak yalnızca benim ihmalkarlığım. Öğrenmem gereken ise ; ne yaşamış olursam olayım gardımı düşürmemem gerektiğiydi.

Bu yüzden oradan oraya savrulan, kısas diye kendini ve muhatabını döngüye sokan, yaşadığı durumu gereğinden fazla merkezleyen ; en büyük kötülüğü kendine yapar. Mağdur dahi olsak, derman sadece bizde. Yapan da dahi suç arayamayız. Koşulları biz yaratırız, başkaları dahil olur.

İyilik - kötülük diye değerlendirme yapan anın evhamı ile ego mücadelesine düşendir. Adil bir yaklaşım bekleyemeyiz.

Geçen yıl, hayatımın allak bullak olduğu dönemde ciddi majikal saldırıya uğradım. Başlarda fark etmedim. Rüyalarımda uyarıyı aldım ama görmezden geldim çünkü enerjim zaten birbirine dolanmış durumdaydı. Sonra aradan aylar geçti ve ben şunu fark ettim :

Hal dediğimiz durumumuz yerin dibinde dahi olsa, dış etkenlere kendimizi kapatmamış olmamız tamamen bizim sorumluluğumuz.

Kısacası geldiğim farkındalıkla hatayı kendimde görmeye başladım. Hayatın içinde yalnızca kendi çıkarını düşünen binlerde kan emici var. Ve bu ruhların tesiri altında kalmak yalnızca benim ihmalkarlığım. Öğrenmem gereken ise ; ne yaşamış olursam olayım gardımı düşürmemem gerektiğiydi.

Bu yüzden oradan oraya savrulan, kısas diye kendini ve muhatabını döngüye sokan, yaşadığı durumu gereğinden fazla merkezleyen ; en büyük kötülüğü kendine yapar. Mağdur dahi olsak, derman sadece bizde. Yapan da dahi suç arayamayız. Koşulları biz yaratırız, başkaları dahil olur.
Harika bir cevap, teşekkür ederim.

elnora yazmayı unuttum sana tavsiye ettiğim kitabı okudun mu?
beğeniler için teşekkür ederim (:

Genel anlamda söyledim.
Yani kitaplarda okuduğumuzdan, gizli ilimler sitelerinde gördüklerimizden, youtubta büyü bozma veya büyü temalı videolardaki vakalardan çok daha geniş bir alana yaygın. Ama o gözle bakamadığımız için doğal yolla oluyor herşey sanıyoruz.

Bir şey istediğimiz gibi olmayınca, büyü mü var diyoruz mesela. İronik olarak kullanıp geçiyoruz bu tabiri. Halbuki büyü işleri gizli işler sonuçta ve kim evrenin efendisi olmak istemez ki? Sonuçta bu işe giren çok daha fazla insan vardır.

Hatta iddia ediyorum, bir insanın totemi varsa, içinde gizli bir güç veya sır olduğu konusunda meraklı ve istekli ise, kolayca büyücü olmak isteyebilir. Sinema sektörü zaten bunu teşvik ediyor.
Sinema sektörü evet buna teşvik ediyor ilgisi olanları meraklandirmak için.Ama sinema sektöründeki genellikle aldatmaca yönelik.Fantastik bir kurgu yaratmak çocuklari insanları o hayal dünyasına sokmak.Asla gerçek yapısı hakkında bilgi vermiyor.Ama gizli ilimler aleminde yine olağanüstü durumlar bence mevcuttur.Ama bunların ifade edilebileceği çok sanmıyorum.O yüzden kurgu yaratıyorlar.

İyiliği ve kötülü kendi perspektifimizden değerlendiriyoruz. Bozduğunuz bir büyüyü kişi hak etmiş olabilir. Hak edişine müdahale etmek için kim vazifelendiriyor bizi? Herkesin kendi vicdanına yahut alacağı paraya kalmış. Diyelim ki A kişisi B kişisine sürekli işlem yaptırıyor. Ben B kişisine yapılan işlemleri bozuyorum fakat A kişisi durmak bilmiyor bu konuda. Mecburen bu kişinin elini kolunu bağlamak için işlem yapıyorum. O da kendine yapılan işlemi bozmak için C kişisine gidiyor. Şimdi burada ben kötülük yapmış C kişisi de iyilik mi yapmış olacak? Cevaplarınızı bekliyorum

İyilik ve kötülük şahsi perspektifler ise, haklılık veya haksızlığı belirleyen merci hangi sıfatla bunu yapıyor?

-Şairlik kariyerinize nasıl başladınız?
@King_Solomon
-Her şey bir anda oldu.. ona burdan öpücük ve teşekkürlerimi iletiyorum zira çok emek verdi, medyumlar büyüler ve bunların hepsini maddi bir karşılık beklemeden yaptı, işte ondan görünce menfaatsiz çıkarsız sevgiyi duygulandım çok ve kendimi ona şiirler yazarken buldum 🤩

Yusuf Güney ne dediyse çıkmaya başladı. Reels'lar dönmeye başladı. Maymun çiçeğini 3 ay önceki bir röportajında söylemiş.

Bende sufliler ile ilgili çalışmalar yapıyorum ama 1 sene dir başarılı olamadım

Geri