Rhea
Elit Üye
		Onun kızıyla evleneceğin fikri çık aklımdanson paragrafta nedendir bilinmez bir akrabam aklıma geldi... 100 kağıttan günde iki paket sigara içer, ama evde ışığı yakmaz karanlıkta oturur TV ışığı yeterli fazla elektrik gelmesin der

Onun kızıyla evleneceğin fikri çık aklımdanson paragrafta nedendir bilinmez bir akrabam aklıma geldi... 100 kağıttan günde iki paket sigara içer, ama evde ışığı yakmaz karanlıkta oturur TV ışığı yeterli fazla elektrik gelmesin der

Aman amanOnun kızıyla evleneceğin fikri çık aklımdan
 düşman mabadına...
 düşman mabadına... 
Hayat sürprizlerle doludurAman amandüşman mabadına...
Kızları evli kurtardık

Yaptım. Ona şarkı gönderdim. Bir tür veda olduğunu yazdım. Yapmadan önce runelere soru sordum "Mesajı göndermemin sonuçları ne olacak?" diye. Sowilo çıkmıştı. Bu beni yapmam için en çok teşvik eden şeydi. Ama hala yaptığıma inanamıyorum.eğer hala bi ihtimal varsa numarası vs varsa cesaretli olun ve şansınızı deneyin
Siz de okul değiştirin o zaman aynı şehirde ise.Yaptım. Ona şarkı gönderdim. Bir tür veda olduğunu yazdım. Yapmadan önce runelere soru sordum "Mesajı göndermemin sonuçları ne olacak?" diye. Sowilo çıkmıştı. Bu beni yapmam için en çok teşvik eden şeydi. Ama hala yaptığıma inanamıyorum.
Ama açıkçası ne umduğumu da bilmiyorum... yani mesajı attım. Eee? Ne olacak şimdi? Ne umuyorum ki? Neyse. Yine de yaptım.
farklı şehir maalesef.Siz de okul değiştirin o zaman aynı şehirde ise.
Sonucun olumlu olması yada olumsuz olması önenmli değil hatta bir sonuç olması da önemli değil önemli olan sen kaçmak yerine cesaretinle onunla yüzleştin.şimdi olumsuz bir şey olsa dahi içinde bir kaygı kalmadan yoluna devam edebilirsin inan bana yazmasaydın çok daha uzun süre kaygılarınla,içindeki acabalarla boğuşurdun sen farketmesende bilinçaltındaki kaygıları cesaretinle temizledin.Bir şey ummana gerek yok şuan sevgili olsan yada sana sövüp engellese bille senin için bunlar bi kaç yıl sonra bir anıdan ibaret kalıcaktı sen gerekli şeyi yaptın daha fazlasını düşünmeye gerek yok.olmazsa bile çok çabuk unutucaksın,yeniden hayattan zevk almaya başlıyıcaksın kendin bile anlayamayacaksın ne ara unuttuğunu ama mesaj atmasaydın biraz da takıntılı biriysen yıllarca için içini kemirirdi.olmasa bile en azından bi deneyim kazanmış olursun kaybettiklerini düşünme kazandıklarını düşün.Forum sitelerine bak bu tarz konuyla ilgili dert yakınan insanların bir çoğu reddedildikleri için değil açılamadıkları için dertli.Red yiyenler yoluna devam ediyor neyse rün kehanetleri doğru çıkar genelde umarım olumlu sonuçlanır sonuçlanmazsa da boş ver sana kız mı yokYaptım. Ona şarkı gönderdim. Bir tür veda olduğunu yazdım. Yapmadan önce runelere soru sordum "Mesajı göndermemin sonuçları ne olacak?" diye. Sowilo çıkmıştı. Bu beni yapmam için en çok teşvik eden şeydi. Ama hala yaptığıma inanamıyorum.
Ama açıkçası ne umduğumu da bilmiyorum... yani mesajı attım. Eee? Ne olacak şimdi? Ne umuyorum ki? Neyse. Yine de yaptım.

Sen yapman gerekeni yaptın.Gerisini düşünme.Olması gerekiyorsa olur.Olmaması gerekiyorsa hayat sana tek taraflı da olsa sonsuza kadar birini sevmeyi öğretmiş olur.Kötü de olsa bir deneyim kazanmış olursun daha önce de dediğim gibi aslında bu tür deneyimler insanın gelişimi açısından çok önemli bence.Her türlü sen kazançlı çıkıcaksın yani.Aslına bakarsanız şunu fark ettim. Amaç ona onu önemsediğimi göstermekti. Ve yaptım. Gerisi önemli değil. Ne olursa olsun kalbimin bir yerlerinde onu sonsuza dek seveceğim.
daha gençlik yaşımda da aşkın narına düştüm...pazarda gezer tilki de yare değmesin kürkü, kıldan incedir akılda ben bir yangına düştüm...Aslına bakarsanız şunu fark ettim. Amaç ona onu önemsediğimi göstermekti. Ve yaptım. Gerisi önemli değil. Ne olursa olsun kalbimin bir yerlerinde onu sonsuza dek seveceğim.
 zor işler ama geçecek... zaman karşına öyle şeyler çıkarıyor ki unutup gidiyorsun..
 zor işler ama geçecek... zaman karşına öyle şeyler çıkarıyor ki unutup gidiyorsun..
Paylaşabilirsiniz.Merhabalar bir soru sormak istiyordum hem yönetici hem de mabet üyelerine, buraya sormamın sebebi şuydu hem bir sohbet kanalı hem de bunun için ayrı bir konu başlığı açmak istemedim buraya sormak daha cazip geldi, yanlış yapiyorsam da kusuruma bakmayın ve doğru yönlendirirseniz sevinirim. Sorum da şudur özellikle de yöneticilere çünki yasaklanmak istemem, kuralları okudum varlık daveti gibi şeyler vesaire yasak fakat enerjisel olarak kötü veya iyi, büyük veya küçük işlemlerin yasak olduğuna dair bir kural göremedim hatta ayırma işlemleri bile var ve ben kabalistik bir işlemi bir kanala yazmak istiyorum bereket için olan bu konu da herhangi bir problem olur mu çünki detaylı ve uzunca yapılıcak yanlış yapılırsa da tehlike barındırabilicek bir işlem.
Dediğim gibi bunun için kanal açıp soru sormak yerine sohbet kısmına sormak daha cazip geldi yanlış yapiyorsam da doğru yönlendirirseniz sevinirim.