Sohbet Muhabbet

Ruh şeytanı mi. İlk kez böyle bisey duyuyorum. İlişkimiz çok dinamik ve inişli çıkışlı da denilebilir ama kafamı daha çok karıştırdınız 😀 diğer kişi ise ruh eşimse onu hiç tanımadan kaybettim sayabilir miyiz:) çok ilginçtir ki onu rüyamda gördükten sonra sabaha karşı uyandım ve yanımda olduğunu hissettim ve bana bi şarkı seç dedim bizimle ilgili. Sonra gözümü kapatıp rastgele bi şarkı seçtim. Daha önce hiç dinlemediğim bi şarkıydı ama bu bi rastlantı mi saçmalık mı bilemiyorum ama sözleri melodisi onun tarafından hazırlanmış gibiydi. Yada ben kafayı yiyorum
Çünkü benim tabirim de ondan.. karmik partner denilir genelde.
Yaşayan sizsiniz, ne hissediyorsanız doğrudur.

Anlıyorum musallatlarin bu tür icraatları var. Kişiyi yalnızlastirip güçsüz bırakmaya çalışır kendisine biat etsin diye.
Retro arkadaşımızın dediği gibi Kuran iman edene şifadır. Bunu beş vakit namazında Müslüman olmasi anlamında söylemiyorum. Kişi Hristiyan yada Musevi olabilir.
Hocanın dediklerini yaparsanız en azından tedavi sürecinde, durumunuzun iyiye doğru gideceğinizi düşünüyorum.
Hocanın dediklerini yapmaya ermiş imanı,gücü iradesi lazım günde 3 saat dinleme 1.5 saat okuma veriyor ki yaptımda ama olmadı..

Geri