"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sizi korkutanın ismini korkak koyun.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Semiyail
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Semiyail

Banlı Kullanıcı
Korku, insanların,herhangi birşeyden kendilerine zarar geleceğini düşünerek kendi iradesi içinde kendisine gelen etkiye,verdiği tepkidir:Özellikle varlıkların verdiği korkuyu ele alırsak.
Varlıklar insanları iki şekilde korkuturlar.
1.iNSANI EN SEVDİĞİ ŞEYLERLE KORKUTUR.
2.iNSANI HİÇ SEVMEDİĞİ ŞEYLERLE KORKUTUR.
Peki bunlar nedir?Bunuda iyi düşünün ve siz bulun.Daha sonra varlıkların sizi korkutmak için,sizdeki aradığı özellikleri ortadan kaldırın.Mesala korkutanın İSMİNİ siz korkak koyun.Nasılmı?Siz onun korkusu olun.Korkuyu aslında dilerseniz bir komediyede çevirebilirsiniz.Önemli olan sizin korkuya ne şekilde baktığınız ve ona olan tepkinizin derecesidir.
Ayrıca şunu unutmayınki,misal verecek olursak,bir varlık size iki şekilde zarar vermez ya sizi sevdiği için ya da sizden korktuğu içindir.İnsana sevilmeyi ve varlıkların o insandan korkacak kadar çekineceği gücü veren ALLAH u teala herşeye Kadirdir.Siz yeterki ona sığının ve tam iman edinki istedikleriniz size gelsin ve sizi bulsun.

Sağlıkla Kalın.

Semiyail...

Bence insan varlıktan korkarsan, varlık insanın peşini kolay bırakmaz. Amma insan varlıktan korkmazsa, onunla uğraşmazlar ve varlıklar insandan korkarlar :)

Varlıklardan korkmaktan söz etmişsiniz.Eğer başınızda bir durum varsa ve bu varlıktan korkuyorsanız sadece savunmanız düşer bu onun size daha çok zarar vereceği anlamına gelmez.Neden düşman edindi insanlar onları anlamıyorurm.Her iki tarafta yaptığından ve tekamülünde ki davranıştan meshuldür.

Korkudan kendisinden korkmayı açıklayabilir misiniz acaba ?
Ben korkmaktan korkuyorum.

Bahsettiğiniz durum ne tam olarak bilmiyorum ama, karşı tarafın muhattabı olmak, saldırgan davranmak, kendini korumak adı altında normallikten uzak işlere kalkışmak tamda onların istedikleri şeydir. Bir başkasının korkusu olmak negatiflik, hırs ve saldırganlık içerir, niyet iyide olsa. En iyi tutum nötr olmak ve ruhun kararmasına izin vermemek

Geri