"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Size büyü yapıldığını nasıl anlarsınız?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan merliah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aşağıdaki yöntemi yapabilirsiniz, kolay ve sağlam bir uygulamadır.....

Bir hastanın hastalığı nazar mı, cin tasallutumu, yoksa adi bir maraz mı anlamak istersen, hastanın ayağının başparmağı ucundan, ökçesinin nihayetine kadar bir ip ile dikkatli bir şekilde ölçüsünü al. Bu ipi eline alarak üzerine üç defa veylin likülli hümezetin....(hümeze) suresini oku ve sonra üç defa....aksemtü aleyke ya meymunü ya eba nuh en tenzile ala hazel eseri ve tübeyyine ma bisahıbihi minel marazi in kane minel cinni fetavvilhü ve in kane minel insi fekassırhüve in kane minallahi teala feebkıhi ala halihi bihakkı hazihis suretişşerifeti üluha üluhal accele elaceles saates saate........ diye oku ve ipi ölç. Eğer uzamış ise cinden, kısalmış ise nazardan aynı duruyorsa allahü tealadan olduğunu anla ve ona göre teşfiyesi için oku veya azimet yaz....

Pardon ben mesajı yanlış anladım, bir kişiye büyü yapıldığını diye anladım. Olsun belki birilerine gerekebelir....

Sizce büyü nedir diye sorayım ilk önce Büyü hocanın ve ya bir medyumun veya bir büyücünün eline kitabını alıp bazı ritüelleri uygulamasımıdır? Yoksa insandaki beyin gücümü? Her ikiside olabilir ama ilk önce düşünce gücü gelir bu bir istek doğrultusunda yapılıyor ve bu yapılan ritüellerde bu isteğin sonucunda yapılıyorki büyünün bazı kurallarının olması insana büyüye karşı inanç sağlıyor buda düşüncenin gerçekleşmesini sağlıyor Büyü hem iyi olabilir hem kötü iyi büyü pozitif düşünce kötü büyü negatif düşünceden kaynaklandığına göre üzerimizde herzaman bir negatif bir enerji olabilir kuranda da geçen felak suresi insanların birbirine olan kem gözü hasedinden bahseder işte bu kötü enerjilerden kurtulmak yine insanın elinde pozitif düşünüp olumlarmalar yapıp gerekli meditasyon ve dualarla kötü enerjiyi kendimizden uzaklaştırabilriz

Bir hastanın hastalığı nazar mı, cin tasallutumu, yoksa adi bir maraz mı anlamak istersen, hastanın ayağının başparmağı ucundan, ökçesinin nihayetine kadar bir ip ile dikkatli bir şekilde ölçüsünü al. Bu ipi eline alarak üzerine üç defa veylin likülli hümezetin....(hümeze) suresini oku ve sonra üç defa....aksemtü aleyke ya meymunü ya eba nuh en tenzile ala hazel eseri ve tübeyyine ma bisahıbihi minel marazi in kane minel cinni fetavvilhü ve in kane minel insi fekassırhüve in kane minallahi teala feebkıhi ala halihi bihakkı hazihis suretişşerifeti üluha üluhal accele elaceles saates saate........ diye oku ve ipi ölç. Eğer uzamış ise cinden, kısalmış ise nazardan aynı duruyorsa allahü tealadan olduğunu anla ve ona göre teşfiyesi için oku veya azimet yaz....

Pardon ben mesajı yanlış anladım, bir kişiye büyü yapıldığını diye anladım. Olsun belki birilerine gerekebelir....

Bu yöntem varlık vasıtasıylamı oluyor? İpi uzatıp kısaltan nedir, kimdir sizce

Kötü enerjiden bahsediyorum.Yani buna kem göz de denebilir sanırım. Ama bunun yanında bazı malzemeler kullanarak yapılan büyüler de var. Nazar mı desem büyü mü desem, uğursuzluk mu desem bilmiyorum ama kötü birşeyler olduğu kesin.

Emeğinize sağlık eşimde yapılmış olan büyü var, çok değişiyor huysuz oluyor bir bakıyorum dünya tatlısı bir bakıyorum yüzü sirke limon oluyor:( ALLAHIN gazabına uğrasınlar büyü yapan ve yaptıranlar ne geçer ellerine anlamıyorum:(

Başka bir kişi yapabilir o zaman marian'a da :)

Başka bir kişi yapabilir o zaman marian'a da :)

Ria yazacaktım pardon

Bir kişinin bize büyü yapıp yapmadığını nasıl anlayabiliriz?

Elimde dua ile şifa ve havas kitabı mevcut inan daha açmak içimden gelmedi çünkü dinimizce büyünün (ki ben iyiye kullanmak amaçlı almıştım)günah olduğu hakkında şüphelerim vardı.size ilk yazımdaki düşünceme hala bağlıyım çünkü insanlar kötü birşey olsa hemen bende bir büyümü var deyip bir sonuca bağlamak istiyorlar ama sizin için araştırdım okudum ve yazıyorum

Büyü belirtileri

1 kişi sebepsiz yere baş ağrısı çeker
2 sebepsiz yere ağlar
3 sihir çözen ayetler okununca ağlar
4 bazıları çırpınır kendini yere atar veya başka anormal hareketler yapar
5 bağırarak konuşur küfür eder

Cinler yoluyla yapılan büyünün belirtileri

1 şiddetli ve sürekli baş ağrısı
2 Fiziksel olmayan sebeplerle bir uzvu ağrır
3 hamile kadınlar çocuk düşürebilir
4 konuşma bozuklukları olur
5 evine işine gitmesine engel olunur

büyü dediğiniz için cin musallatının belirtilerini yazmadım isterseniz eğer yazabilirim

iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri