PsişikHacker/34-28
Banlı Kullanıcı
Bunu insta da gezinirken buldum. Sizce şeytan mı yönlendiriyor bizi, yoksa biz insanlar mı şeytandan daha mı kötüyüz?
Pekii...bunu sakin kafayla okuyacağım teşekkür ederimBedenlendiğimizde üst benin karakteri doğrultusunda kişiliğimiz şekilleniyor ama bize bir de gölge kişiliğimizi açığa çıkaracak negatif kodlar konuyor. Bu kodlar heran açılmaya hazırlar ama tercih seçim bize kalmış. Orıon menşeeli varlıklar dünyadaki uzantıları ile bu kodları açmak için bizi teşvik eder, cezbedici seçenekler ile aklımızı çelmeye çalışırlar. Bu kimi için para kimi için şöhret kimi için güzellik kimi için sadistçe veya cinsel zevkler olabilir. Size nerden kanca takılırsa orası yumuşak karnınızdır. Sonuçta karanlık negatif kodların açılıp karanlık gölge kişiliğinizi açığa çıkması sizin tercihlerinize ve seçtiğiniz yola bağlı ve ister pozitif ister negatif olsun iki kişilikte sizsiniz. Üstben erdemli biri ise onun yol göstermesi ile aydınlık tarafta kalırsınız, eğer kötü biriyse tersini yapmak gölge kişiliğinizi çıkmasına izin vermek daha doğrudur.
Bunu insta da gezinirken buldum. Sizce şeytan mı yönlendiriyor bizi, yoksa biz insanlar mı şeytandan daha mı kötüyüz?
Biraz daha açar mısın?Olmayan şey kötü veya iyi olamaz.
Biraz daha açar mısın?
Ruh mu kabaca tabiÜstben, seni kumanda eden sen.
Anladım. Buna ateistlik deniyor sanırım?Şeytan, tanrı kavramları insanlığın kendi uydurduğu şeyler demek istedim.
Üst ben olayı müslümanlıkta da geçiyor mu ?Üstbenin ruhu var tabi ama senin yok, salt ruh değil o
Neden ya ? sadece sordum, illa müslümanlıkta da olması gerek diye bişey demedim var mı müslümanlıkta var mı demiştim ??Sıkıcam kafama bir tane off
?Neyse susasayım
Bedenlendiğimizde üst benin karakteri doğrultusunda kişiliğimiz şekilleniyor ama bize bir de gölge kişiliğimizi açığa çıkaracak negatif kodlar konuyor. Bu kodlar heran açılmaya hazırlar ama tercih seçim bize kalmış. Orıon menşeeli varlıklar dünyadaki uzantıları ile bu kodları açmak için bizi teşvik eder, cezbedici seçenekler ile aklımızı çelmeye çalışırlar. Bu kimi için para kimi için şöhret kimi için güzellik kimi için sadistçe veya cinsel zevkler olabilir. Size nerden kanca takılırsa orası yumuşak karnınızdır. Sonuçta karanlık negatif kodların açılıp karanlık gölge kişiliğinizi açığa çıkması sizin tercihlerinize ve seçtiğiniz yola bağlı ve ister pozitif ister negatif olsun iki kişilikte sizsiniz. Üstben erdemli biri ise onun yol göstermesi ile aydınlık tarafta kalırsınız, eğer kötü biriyse tersini yapmak gölge kişiliğinizi çıkmasına izin vermek daha doğrudur.
Vaktin olunca aydınlat beniNeyse bunu hiç dememiş olayım susayım, uğraşacak vaktim yok şimdi