"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

sizce nedir

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Vanitas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vanitas

Kayıtlı Üye
Öncelikle merhaba kısa süre önce arkadaşım bana gelip son 1 aydır uyuyamadığını sanki kendisinin başkası tarafından yönetildiğini, birşeylerin onu yönlendirdiğini, sevdiği şeyleri yapamadığı kendini insanlardan soyutlanmış gibi hissettiğini söyledi ve bunun gibi şeyler. Sizce problemi ne olabilir benden rica etti sormam için yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler.

Küçükten adım atması lazım.Cin de olsa komplo teorisinede gitmiş olsa ailevi sorunlar da olsa bir yol tutup yavaş yavaş kendini değiştirmesi lazım.

Benzer şeyleri yaşadığımı söyleyemeyeceğim falat bana bunun gibi sorunlarla gelen arkadaşlarım var. Büyülere inanır mısınız bilmem: Belki birinin büyüsü olabilir veya gerçekten psikolojiktir. Öncelikle psikologa gitmesini tavsiye ediyorum eğer gittiyse ya da gidip de etkisini göremezse büyü olabilir. Belki de tüm sorunları uykusuzluktan kaynaklanıyordur. Insan uyuyamayınca gerçekten kötü durumlara gelebiliyor. Bunları arkafaşınızla her olasılığı düşğnerek konuşmalısınız.

uykusuzluk fena, derhal ona tıbbi bir çözüm bulmalı çünkü beyin uykusuz kaldığı her geçen gün çeşitli oyunlar oynamaya başlıyor. uykusuzluğun birçok yanetkisi var.

Öncelikle merhaba kısa süre önce arkadaşım bana gelip son 1 aydır uyuyamadığını sanki kendisinin başkası tarafından yönetildiğini, birşeylerin onu yönlendirdiğini, sevdiği şeyleri yapamadığı kendini insanlardan soyutlanmış gibi hissettiğini söyledi ve bunun gibi şeyler. Sizce problemi ne olabilir benden rica etti sormam için yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler.
Ya eksik anlatılan bir şey var ya da şu durumda mesele tamamen psikolojik bir durum. Tabii yaşam kalitesi anlamında, önlem alınması gereken bir durum her halükarda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri