aşk1
Banlı Kullanıcı
Benim şöyle bi sorunum var. Misal bir konu veya bir şey hakkında önceden iyi olacak bunun sonucu dersem kötü oluyor ya da kötü olacak dersem de iyi oluyor. Hep dediğimin tersi oluyor. Hayal kursam bile hayallerimin tersi oluyor.
Şimdi diyeceksiniz "sen de tam tersi davran vs" diye ama olmuyor. İçten, samimi bir şekilde inanmadan olumsuz düşünsem bile işe yaramıyor, içimde bir yerlerde sakladığım o olumluluk olumsuzlukla sonuç veriyor.
İllaki ümidi kesmem lazım, olumsuz olacak demem lazım. Yoksa olumlu dedikçe olumsuzluğa mahkum oluyorum.
Tamam, bunu okuyan kişiler; "Böyle bir şey olmaz, imkansız..." diye bakıyordur ama maalesef ki senelerdir bu durumdayım.
fftopic:
Hayal bile kuramaz oldum, çünkü ne zaman hayaller kursam olmuyor. :banghead:
Bana öyle gelmiyor çünkü hep böyle senelerce. :hang:
Sizce ne yapsam kurtulurum bu durumdan? :ban:
Şimdi diyeceksiniz "sen de tam tersi davran vs" diye ama olmuyor. İçten, samimi bir şekilde inanmadan olumsuz düşünsem bile işe yaramıyor, içimde bir yerlerde sakladığım o olumluluk olumsuzlukla sonuç veriyor.
İllaki ümidi kesmem lazım, olumsuz olacak demem lazım. Yoksa olumlu dedikçe olumsuzluğa mahkum oluyorum.
Tamam, bunu okuyan kişiler; "Böyle bir şey olmaz, imkansız..." diye bakıyordur ama maalesef ki senelerdir bu durumdayım.

Hayal bile kuramaz oldum, çünkü ne zaman hayaller kursam olmuyor. :banghead:
Bana öyle gelmiyor çünkü hep böyle senelerce. :hang:
Sizce ne yapsam kurtulurum bu durumdan? :ban: