"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sizce ne yapmalıyım?

RyanCooper

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba sizlerin yardımına ihtiyacım var.Şöyle ki ben biraz ukalayım bazen terbiyesizliğim oluyor bazen de agresifleşiyorum ve zihnimde bir başkasıyla konuştuğum oluyor bunların önüne geçmek istiyorum,hayallerimin peşinden gitmek istiyorum.Acaba bunun için bana yardımcı olabilir misiniz?

bunların farkında olmakla başlamışsınız düzeltmeye. devam edin kendinizi sorgulayın ve yanlış olduğunu düşündüğünüz şeyleri yapmamaya özen gösterin.
bu belli bir zaman zarfından sonra karakterinize oturacaktır.

Evet bunların farkına varalı epey uzun zaman oldu.Çoğu hal ve hareketlerim değişti fakat ara sıra az da olsa ukalalığım,dalga geçmem vb. şeyler meyda gelebiliyor.Bunların önüne geçmem için düzenli olarak kendimi takip etmem gerektiğini anladım sizin bu yazdığınızdan.Teşekkür ederim

Bunları size bir başkası söyledi yada öyle hissettirdiyse dinlemeyin bence. Belki yaşınız küçük diye baskıyla böyle düşünmenize neden olunmuştur, iyi düşündünüz mü?
Siz kendinizden memnunsanız herhangi bir sorun olmamalı. Ukalalık, kendine güven olabilir. Başkasının her söylediğine hıı demediğiniz için terbiyesizlikle damgalanıyor olabilirsiniz
Agresiflikle, kendi kişiliğinden taviz vermeme arasında ince bir çizgi vardır, herkesin dediğine kuzu gibi onay vermektense, kendinizden vazgecmeyin, varsın agresif desinler.

Ben mesajınızdan bunu anladım. Kimse kendi kendine ben ukalayım, terbiyesizim vs, demez. Çevrenizdeki kişiler size öyle hissettirmiş, öyle yargılamış olabilir.
Önemli olan siz kendinizi nasıl hissediyorsunuz?
Sahte bir uyumluluk yerine, gercek karekteriniz neyse o olun, sizi hoş karşılıycak karekterinizi sevecek insanlar dünyanın bir yerlerinde beklemekte.
Bir insanın kendisim için böyle düşünmesine çok üzüldüm, nasıl olurda kendiniz için böyle dersiniz. Buna alışmayın, bırakın başkasının size böyle demesini, siz bile kendi kendiniz için böyle düşünmeyin. İnsan kendi kendinden memnun olmalı. Olumsuz bir yorum yada tavırla karşılaşırsanız kesinlikle reddedin.
Red ediyorum, kabul etmiyorum deyin. Olumsuz yorumları kabul etmeyin, kabul etmezseniz, olmak istemediğiniz o kişidende kurtulmuş olursunuz, durumun önüne bu şekilde geçilir ancak.

Öncelikle teşekkür ederim çok etkili bir yazı olmuş,şöyle ki bana ukalasın diyenler oldu ama bazen de kendim yaptığım ukalalığın farkına varabiliyorum önceden insanları çok kırardım ama artık kırmıyorum,kırmamaya direniyorum açıkçası ben kendimi yönetebilen bir insanım fakat arada sırada böyle çok bilmişliğim olabiliyor :) bü yüzden de bunlar meydana geliyor.. işte anlatamadım ama herneyse.. sizin söylediklerinizi dikkate alacağım benimle ilgilendiğiniz için size teşekkür ederim.Şunu da belirtiyim agrasifliğim üst safhada değil fakat hani kızabiliyorum bazen :)

Öncelikle teşekkür ederim çok etkili bir yazı olmuş,şöyle ki bana ukalasın diyenler oldu ama bazen de kendim yaptığım ukalalığın farkına varabiliyorum önceden insanları çok kırardım ama artık kırmıyorum,kırmamaya direniyorum açıkçası ben kendimi yönetebilen bir insanım fakat arada sırada böyle çok bilmişliğim olabiliyor :) bü yüzden de bunlar meydana geliyor.. işte anlatamadım ama herneyse.. sizin söylediklerinizi dikkate alacağım benimle ilgilendiğiniz için size teşekkür ederim.Şunu da belirtiyim agrasifliğim üst safhada değil fakat hani kızabiliyorum bazen :)
Kimi ukaladır,kimi şımarıktır,kimi laubalidir...Sizinki öyle çok vahim bi şey değil.Ayrıca ukala olduğunuzun farkındasınız,demekki biraz mütevazilikte var:)Üstelik kendini bilmek yatıyor bununda altında.Birde böyle görmek gerek:)

Burada forumda olmaya özen gösterin,sabrı ukala olmamayı ve terbiyesizlik ettiğiniz durumları kolaylıkla yenersiniz.

ukalalık bazı insanlara yakışıyor o kadarda kötü bişey değil bence, her insan biraz ukaladır hem...buradan kastım içi boş ukalalık değil zekice yapılan ukalalık :rockon:

ukalalık bazı insanlara yakışıyor o kadarda kötü bişey değil bence, her insan biraz ukaladır hem...buradan kastım içi boş ukalalık değil zekice yapılan ukalalık :rockon:
Elbette kimi zaman hoş ve güzel oluyor da bazen ukalalık etmekten de sıkılıyor insan yani en azından ben çok ukala idim o denli abartıyorlardı insanlar kendimi yatıştırdım falan bir zamanlar hiç ukala olmadım ama sanki şimdi bir daha ukala oluyormuşum gibime geldi :oops:

Geri