Bunları size bir başkası söyledi yada öyle hissettirdiyse dinlemeyin bence. Belki yaşınız küçük diye baskıyla böyle düşünmenize neden olunmuştur, iyi düşündünüz mü?
Siz kendinizden memnunsanız herhangi bir sorun olmamalı. Ukalalık, kendine güven olabilir. Başkasının her söylediğine hıı demediğiniz için terbiyesizlikle damgalanıyor olabilirsiniz
Agresiflikle, kendi kişiliğinden taviz vermeme arasında ince bir çizgi vardır, herkesin dediğine kuzu gibi onay vermektense, kendinizden vazgecmeyin, varsın agresif desinler.
Ben mesajınızdan bunu anladım. Kimse kendi kendine ben ukalayım, terbiyesizim vs, demez. Çevrenizdeki kişiler size öyle hissettirmiş, öyle yargılamış olabilir.
Önemli olan siz kendinizi nasıl hissediyorsunuz?
Sahte bir uyumluluk yerine, gercek karekteriniz neyse o olun, sizi hoş karşılıycak karekterinizi sevecek insanlar dünyanın bir yerlerinde beklemekte.
Bir insanın kendisim için böyle düşünmesine çok üzüldüm, nasıl olurda kendiniz için böyle dersiniz. Buna alışmayın, bırakın başkasının size böyle demesini, siz bile kendi kendiniz için böyle düşünmeyin. İnsan kendi kendinden memnun olmalı. Olumsuz bir yorum yada tavırla karşılaşırsanız kesinlikle reddedin.
Red ediyorum, kabul etmiyorum deyin. Olumsuz yorumları kabul etmeyin, kabul etmezseniz, olmak istemediğiniz o kişidende kurtulmuş olursunuz, durumun önüne bu şekilde geçilir ancak.