"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sizce Bu Ne Olabilir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kadirciv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şimdi size ne dememi bekliyorsunuz böyle videolara pek inanmam cinmi diyeyim yani sizi tatmin edicekse böyle diyim bari her neyse. Size tavsiyem şu bu işleri bi kenara bırakın ve kendinize bi yol seçin ilerleyin araştırın okuyun. Syn kadirciv bu videoların çoğu fotomontaj ve bana saçma geliyor siz yolunuzu kovalayın kötü olsa bile kafam çok dolu pek konulara yazmak istemiyorum.

Kafanızı dökün o zaman ne diyeyim ?
Kafamı döküyorum zaten. Syn kadirciv ama bu videolar cidden birşey kazandırmaz araştırın okuyun pdf olarak kitap indirin e-book yeri var forumda onlara bi göz atın araştırın daima araştırmak birşey kaybettirmez kendimden bilirim. Ama ben zaten döküyorum kafamı dediğim gibi bu videoların çoğu fotomontaj gelir bana saçma yani bir çok şeyle konuştum davet edildim neler görmedim ki ama hep araştırdım sizede tavsiye ederim.

MM tv diye bir kanal yokmuş zaten. Bu genelde türkiyede çok görülen işsiz oyuncuların yada mezuniyet için kısa film çeken yönetmenlerin falan kurgusu bariz..

0.59 da vazodaki misina belli oluyor zaten konuşmalarda inandırıcı gelmiyor ilk okulda yaptığımız tiyatroya benziyor :)

Geri