"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sitede sorun

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yule
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yule

Yönetici
Sevgili gizlimabet üyeleri,

Teknik bir durumdan dolayı sitemiz iki gün geriye dönmüştür. Büyük bir hatadan kurtarmak için mecburen böyle bir durum söz konusudur. Herkesin anlayış göstereceğine inanıyorum. Herkesinde haber olsun isteidğim için bu konuyu açıyorum. Sevgiyle...

Son atılan üç beş mesajın silinmesinin hata ile ne ilglisi var anlıyamadım, ayrıca sadece benim mesajlarımın silinmesine sebeb olması da ilginç...

Sadece kendi mesajlarınıza değil de açılan konulara da bakarsanız bir çok konunun ve mesajın da birlikte silinmiş olduğunu rahatça görebilirsiniz. Bu kadar kolay kişiselleştirmeyelim bazı şeyleri.:)

Ya anlamıyorsunuz ya da anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Sizi tanımıyorum ve sizin son mesajlarınızı da bilmiyorum. Sadece sizin değil tüm sitenin hatta benim bile son 2 günüm gitti. Teknik bir sorun nedeni ile böyle oldu diyorum çok karmaşık ya da zor birşey söylemiyorum. Sadece size özel bir açıklama değil dikkat ettiyseniz. Sitenin geneline açıklama yapıyorum.

Oy, bu durumda gece yazdığım rüyamı tekrar yazmak zorundayım galiba +)

Cümleten geçmiş olsun ve açıklama için teşekkürler *)

Aciklama icin tesekkurler. Bugun icerisinde siteye girmek istedim birkac kez ama girilmedi ve ; "sayfa bulunamadi' dedi...
Az once actigimda ise en son yazilan mesajlarin (daha dogrusu konularin) gittigini gordum.
Aman giden mesajlar olsun.Yeterki site yerinde dursun.
Iyi forumlar hepinize ...

Kişiye özel bir durum olmadığı apaçık belli. Daha 15 dakika önce foruma girerken yaz - kış mevsimi saat ayarı yapılıyor gibisinden bir mesajla karşılaştım. Son iki gündür açtığım konular silinmiş ne açtığımıda hatırlamıyorum adminler neden silsinki böyle bir şeyi belliki bir sorun var normaldir. Olur böyle şeyler Allah beterinden korusun.

Astralll
Son atılan üç beş mesajın silinmesinin hata ile ne ilglisi var anlıyamadım, ayrıca sadece benim mesajlarımın silinmesine sebeb olması da ilginç...
---------------------------------------------------------

Dün gece kesildi bağlantı. Defalarca denememe rağmen açmamışti sayfa. Teknik bir sorun olduğu gayet net belliydi. Yapmayın ALLAH aşkına sitenin size ne garazı olabilir. ? Geçmiş olsun herkese.

Eger sadece belli mesajlar silinecek olsaydi en basta benim son yazdigim mesaj silinirdi arkadasim.Boyle gereksiz alinganliklara hic gerek yok.Baska yerlerden farkli olarak burada herkes saygi cercevesi icerisinde her konuyu tartisiyor.
Dikkat ederseniz sifa calismasi ruya yorumlari nukleer santraller masonluk gibi pek cok konu komple silinmis.Yoksa siz sadece kendi mesajlarinizi mi okuyorsunuz ;)

Benimde resimim ve kullanıcı adım değişmişti. Demek ki nedeni buymuş :) Açıklamanız için teşekkürler.

Olayı kişiselleştirdigim falan yok, mesajlarımın silinmesi de önemli degil, isterse hepsi silinsin umrumda olmaz, ben sadece kasti olrarak yapıldıgını düşündüm... Bunun öncesinde özel msj atmıştım ve 15 dakka sonra da cevap yerine böyle bir konu açıldı, haklı olarak güvenemedim, hem niye güveniyim ki? Karşımda ki insan kimdir nedir bilmiyorum... Ama şuan ki msj lardan sonra böyle düşünmüyorum kimseyi de zan altında bırakmak istemem. Saygılar.

Olayı kişiselleştirdigim falan yok, mesajlarımın silinmesi de önemli degil, isterse hepsi silinsin umrumda olmaz, ben sadece kasti olrarak yapıldıgını düşündüm... Bunun öncesinde özel msj atmıştım ve 15 dakka sonra da cevap yerine böyle bir konu açıldı, haklı olarak güvenemedim, hem niye güveniyim ki? Karşımda ki insan kimdir nedir bilmiyorum... Ama şuan ki msj lardan sonra böyle düşünmüyorum kimseyi de zan altında bırakmak istemem. Saygılar.
Yanlış anlamayın ama işte tam da bu yüzden atalarımız şöyle der: "Bilgin yoksa fikrin de olmasın."

Fikir sahibi olmak için az da olsa bilgi gereklidir.

Sevgiler, saygılar...

çok üzüldüm giremeyince üyeligim askıya alınmış acaba bi kusurmu ettim diye düşünmüştüm pek aktif bir üye sayılmam ama,yinede seviyorum bu siteyi emegi olan herkeze teşekkürler

Sayın Yule'nin belirttiği gibi sitemizde teknik bir arıza oluşmuştur. Üye arkadaşlarımızın da dediği gibi kişiselleştirmeyelim lütfen.Moderatörlerin de açtığı konular silindi:)

Geri