"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sitede emeği olan herkese dua ediyorum.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan glcyglcy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

glcyglcy

Kayıtlı Üye
Öncelikle söylemek istediğim burayı bulmadan önce çok çaresizdim. Eşimle boşanmanın eşiğine gelmiştik ve bazı sorunlardan dolayı ailemin yanına dönmüştüm. :( Tam ümidimi kesmişken bu siteyi buldum ve kopamadım. Bazı seyleri sizin sayenizde öğrendim ve sitedeki mevcut duaları okudum. Sevgili selene7777 konuşma fırsatım oldu, bana okumam gereken esma ve duaları söyledi. Hemen ertesi gün eşim aradı ve ısrarla eve gelmemi istediğini söyledi. Bugün almaya geliceğini ve hiç bi mazeret kabul atmediğini söyledi. Birkaç saat sonra evime geri dönüyorum. Bu sitede emeği geçen herkese çok teşekkürler, Allah sizden razı olsun. Umarım herkesin dileği kabul olur.

Sevgili kermit, selene7777, alevalev başta olmak üzere herkese sonsuz teşekkürler.

canımm çook sevindim senin adına :) hepimize bir umut vermiş oldun bu yazınla sana mutluluklar diliyorum herşey gönlünüzce olur insallah:hurray:

çok sevindim senin adına=) Darısı bizlerin başına.Çok haklısın bu siteden kopamıyor insan ve o kadar çok yardım sever insan var ki karşılık beklemeden yardım ediyorlar bu açıdan da hepimiz çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum.=)=)

umarım hayat hep senin diledigin gibi olur ve allah senı caresız bırakmaz hiç bir konuda

yyaaaa bana da böyle birşey lazım selene7777 verdiğin dua ve esmalar sitede var mı oyksa ayrıca mı verdin sunu sunu oku diye??????????

Mutluluklar sevgili glcyglcy :) Umarım çok mutlu olursunuz ve bir daha böyle büyük sıkıntılar yaşamazsınız.. :Angel_anim:

yyaaaa bana da böyle birşey lazım selene7777 verdiğin dua ve esmalar sitede var mı oyksa ayrıca mı verdin sunu sunu oku diye??????????
hepimizin bildiği şeyler canım:) sabah ve akşam 1000 er kere ya latif 786 bismillahirrahmanirrahim ve 1000 tanede fatiha okumasını söylemiştim oda inanarak yaptı sağ olsun:) umarım bidaha sorun yaşamaz ve mutlu olur

Mutluluklar dilerim umarım gelecek günleriniz daima mutluluga gebe yaşar
teşekkür ederim ..

hepimizin bildiği şeyler canım:) sabah ve akşam 1000 er kere ya latif 786 bismillahirrahmanirrahim ve 1000 tanede fatiha okumasını söylemiştim oda inanarak yaptı sağ olsun:) umarım bidaha sorun yaşamaz ve mutlu olur
sitede vardır herhelde canım bunlar dilek için olan dua ve esmalar bunlar..

umarım hep mutlu olursun glcyglcy her seyin istediğin yönde gelişmesi dileğiyle...

rabbim hergecenin sabahında eşini sana senide eşine bagışlasın sonsuza kadar mulluluklar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri