raxs
Kayıtlı Üye
Selamun Aleyküm
Arkadaşlar öncelikle tek isteğim konu hakkında bilgili insanların yazıp çizmesidir.
Konu benim için hassastır.
En baştan başlıyorum.
Bir yakınımız yıllarca psikolojik tedaviler gördü
Bildiğimiz kadarı ile allaha yakın ibadeti sağlam idi.
Eşi ile ayrıldı, çocuk hasreti çekti.
Zor zamanlar yaşadı ve en başta söylediğim gibi ağır psikolojik sorunları var idi.
Durgun sakin, naif bir insandı. Allah rahmet eylesin.
Önce Kızı evindeki salıncağın ipine boynu sıkışarak (ip boynuna dolanmış) can verdi
Birgün cuma namazına gidip bütün cemaat ile helalleşip, evinin bahçesinde kendisini yakmak suretiyle can verdi.
Mezar yaptırma işlemlerimiz başladığında ise mezarın üzerine (kamufle edilmiş şekilde) Sırt sırta bağlanmış tahta kaşıkları bulduk.
kişi, hayatı, yaşadıkları, ve bu kaşıklar ile ilgili yorumlarınızı esirgemeyiniz
Allah'ın Rahmeti Üzerinizde Olsun.
Arkadaşlar öncelikle tek isteğim konu hakkında bilgili insanların yazıp çizmesidir.
Konu benim için hassastır.
En baştan başlıyorum.
Bir yakınımız yıllarca psikolojik tedaviler gördü
Bildiğimiz kadarı ile allaha yakın ibadeti sağlam idi.
Eşi ile ayrıldı, çocuk hasreti çekti.
Zor zamanlar yaşadı ve en başta söylediğim gibi ağır psikolojik sorunları var idi.
Durgun sakin, naif bir insandı. Allah rahmet eylesin.
Önce Kızı evindeki salıncağın ipine boynu sıkışarak (ip boynuna dolanmış) can verdi
Birgün cuma namazına gidip bütün cemaat ile helalleşip, evinin bahçesinde kendisini yakmak suretiyle can verdi.
Mezar yaptırma işlemlerimiz başladığında ise mezarın üzerine (kamufle edilmiş şekilde) Sırt sırta bağlanmış tahta kaşıkları bulduk.
kişi, hayatı, yaşadıkları, ve bu kaşıklar ile ilgili yorumlarınızı esirgemeyiniz
Allah'ın Rahmeti Üzerinizde Olsun.