"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sırrı Kapı Duası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan camuro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

camuro

Kayıtlı Üye
Birinci Okunuş :5 vakit namazın arkaısndan 129 defa okunur
sırrı çözülmemiş dua
yusuf suresinin 100ayeti bu ayetin 7 okuma şekli varmış
Kapı,Kılıç ve Zirve duası olarak geçiyorAçılmaz kapılar açılır olmazlar olurmuş
Birinci Okunuş

"İnne rabbi ledifun lima yeşa'u innehu huvel alimul hakim" 5 vakit namazın ardından 129 kez okunur
İkinci Okunuş:"İnne rabbi ledifun lima yeşa'u " bu ayetle okunan sırlı ayeti bilen var mı?

BİRİNCİ OKUNUŞ:
Ayeti kerimeyi taşıyabileceğine inandığınız herkese öğretebilirsiniz:
Beş vakit namazın ardından 129 kere:
İnne rabbi ledifun lima yeşa'u İnnehu huvel alimul hakim

Gün içinde sayı tutmadan ve dilimiz döndüğünce, okuyabildiğimiz kadar:
" İnne rabbi ledifun lima yeşa'u"

Bu şekilde okumaya devam edenler, bakın kısa bir zaman diliminden bahsetmiyorum, bu şekilde okumaya devam edenler önlerinde kapıların açıldığını, olmazların olduğunu göreceklerdir Bu nedenle bu okunuşa KAPI DUASI denilir

İKİNCİ OKUNUŞ

Delailül Hayrat Kitabının eski baskılarını arayın Ortada selatuselamlar, etrafında ise farklı alimlerce okunmuş, öğretilmiş dualar bulunan eski baskılardan bahsediyorum Hafızam beni yanıltmıyorsa Salah Yayınevinden çıkmış olan Delailül Hayrat kitapları böyledir (Yayınevinin adını yanlış hatırlayabilirim) O kitaptaki kenar dualarından biri Yusuf Suresi'ndeki bahse konu ayeti barındırır ve İsm-i Azam duası olarak bilinir Hani bulduğunuz kitapta burası İsm-i Azam duasıdır diye yazmayabilir -ki genelde yazmaz- biraz daha yakın adres tarif edeyim Pazartesi dersinin kenar duaları arasındadır Önce orayı kontrol edersiniz sonra diğer bölümlere bakarsınız "İnne rabbi ledifun lima yeşa'u" ayetini gördüğünüzde duayı buldunuz demektir Kıymet bileni var, bilmeyeni var Ağzı dualı olan var beddualı olan var Bu nedenle sadece nasibi olan bulup okusun diye açıkça yazmak yerine adres tarif ediyorum Bu da KAPI DUASI'dır
Bu duayı ezberleyip beş vakit namazın ardından 3 kere okumalısınız
Yine ayeti kerimenin yukarıda yazdığım bölümünü yine beş vakit namaz ardından 129 adet okumalısınız

Gün içinde ise 17 bin küsürlü Latif ismi sayısını dikkate alarak okuyabildiğimiz kadar İnne rabbi ledifun lima yeşa'u okumalıyız Dileyenler ayetin devamını da okuyabilir ki ben öyle yapıyorum
Zaten bu iki okunuşu yapabilseniz size fazlasıyla yeterli olacaktır Allah dilerse daha fazlasını öğrenmenizi de nasip eder Biz, bildiğimizle amel etmekle memuruz Dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım, ne kadar başardım bilemiyorum Niyet hayr, akıbette hayr olur inşallah

Bu ayeti okumak kolaydır ama taşımak zordur Bunu özellikle çizelim Sürekli okuyanların, "Yarabbi taşımayı nasip et" diye kendilerine dua etmesi de tavsiye edilir.

paylaşım için sağol..ben ihlas suresinin vefkini taşıyorum..çok faydasını gördüm elhamdülillahiteala..

bahsettiğiniz bu korumayı suya okuyup evimizin dışana dökarek korunmuşluk sağlayabilirmiyiz?teşekkürler.

suya değil kişi kendine nefes ediyor.ama isterseniz bir deneyin..

sırrı çöülmemiş dua daha doğrusu esma el-latif

129 ya latif okuduk sonra İnne rabbi ledifun lima yeşa'u Allâhu latîfun bi ibâdihî yerzuku men yeşâu, ve huvel kavîyyul azîz(azîzu). Şûrâ 19.ayet: okuyoruz sonra 129 ya latif tekrar
İnne rabbi ledifun lima yeşa'u Allâhu latîfun bi ibâdihî yerzuku men yeşâu, ve huvel kavîyyul azîz(azîzu). Şûrâ 19.ayet ve bunu 129 defa tekrarlıyoruz 129 çarpı 129 16641 ediyor böylemi okuyacaz yanlışmı anladım..

Dileğine göre rızık için şura 19.ayet dilek için mülk 14.ayet okucak bide latif isminin duası var zikir bitince o duayı mutlaka okuyun.

16641 Ya Latif Hatmi Yapılacağı Zaman (Bütün Dilekler için)
7 Okuma Şekli Var

1-Rızık için okunuyorsa her 129 da bir kere:"İnne rabbi ledifun lima yeşa'u Allâhu latîfun bi ibâdihî yerzuku men yeşâu, ve huvel kavîyyul azîz(azîzu). Şûrâ 19.ayet:

2-herhangi bir muradın husulu için okunuyorsa her 129 da bir kere:"İnne rabbi ledifun lima yeşa'u Ela yalemu men haleka ve hüvel letıyfül habir(mülk suresi ayet 14) " okunur.

3-Bir davayı kazanmak veya hapisten kurtulmak için her 129 da bir kere:
"İnne rabbi ledifun lima yeşa'u innehühüvel alimül hakim (yusuf suresi ayet 100) okunur.

4-düşmanların gözünden gizli kalmak ve şerlerinden emin olmak için129 da bir kere:
"İnne rabbi ledifun lima yeşa'u La tüdrikühül ebsaru ve hüve yüdrikül ebsara ve hüvel latıyfül habir (en'am suresi ayet 103) okunur.
5-129 da bir kere:"İnne rabbi ledifun lima yeşa'u
"E lem tere ennallâhe enzele mines semâi mâen fe tusbihul ardu muhdarreh(muhdarreten), innallâhe latîfun habîr(habîrun). Hacc 63.ayet:
6- 129 da bir kere:"İnne rabbi ledifun lima yeşa'u
Yâ buneyye innehâ in teku miskâle habbetin min hardalin fe tekun fî sahretin ev fîs semâvâti ev fîl ardı ye’ti bihâllâh(bihâllâhu), innellâhe latîfun habîr(habîrun)."Lokman 16.ayet:

7-129 da bir kere:"İnne rabbi ledifun lima yeşa'u
Vezkurne mâ yutlâ fî buyûtikunne min âyâtillâhi vel hikmeh(hikmeti), innallâhe kâne latîfen habîrâ(habîren)."Ahzâb 34.ayet:"

16641 defa Ya Latif ismi şerifini geceleyin veya gündüzde olabilir öncelikle Allah rızası için 2 rekat namaz kılıyorsunuz sonra 10 salavat,10 istiğfar,10 kelime-i tevhid,10 tekbir ve tekrar 10 salavat ve 1 Fatiha-ı şerif okuduktan sonra kıbleye dönük olarak Ya Latif ismi şerifini okuyup tamamlayan ve buna haftada 1 defa olmak üzere üç hafta devam eden kimseye Cenab-ı Hakk mutlak suretle muradını ihsan eder.Bu tertibi yapan kimse muradı oluncaya kadar hergün sabah ve akşam 1000 er ya Latif ve günde 100 salavat okursa daha çabuk ve etkili olur.
bana bu tür okumaların destursuz ve koruma olmadan okunmayacağı çok tehlikeli olduğu söylendi...siz ne düşünüyorsunuz

1."İnne rabbi ledifun lima yeşa'u innehu huvel alimul hakim"..böylemi okuyalım

2..İnne rabbi ledifun lima yeşa'u..böylemi acaba...

Her zaman üsteki gibi okusak ne olur anlamadım da ondan soruyorum.

Birde her zaman dilim döndüğünce ben sürekli şu şekilde okurum: ''Allâhu latîfun bi ibâdihî yerzuku men yeşâu, ve huvel kavîyyul azîz''

diye hep okurum cocuklarım icin 9 tane ve de bazende sayısız. Bilen varsa beni bilgilendirir mi acaba?

16.641 (Bütün Dilekler için)
7 Okuma Şekli Var

1-Rızık için okunuyorsa her 129 da bir kere:"İnne rabbi ledifun lima yeşa'u Allâhu latîfun bi ibâdihî yerzuku men yeşâu, ve huvel kavîyyul azîz(azîzu). Şûrâ 19.ayet:

2-herhangi bir muradın husulu için okunuyorsa her 129 da bir kere:"İnne rabbi ledifun lima yeşa'u Ela yalemu men haleka ve hüvel letıyfül habir(mülk suresi ayet 14) " okunur.

3-Bir davayı kazanmak veya hapisten kurtulmak için her 129 da bir kere:
"İnne rabbi ledifun lima yeşa'u innehühüvel alimül hakim (yusuf suresi ayet 100) okunur.

4-düşmanların gözünden gizli kalmak ve şerlerinden emin olmak için129 da bir kere:
"İnne rabbi ledifun lima yeşa'u La tüdrikühül ebsaru ve hüve yüdrikül ebsara ve hüvel latıyfül habir (en'am suresi ayet 103) okunur.
5-Bolluk ve bereket için Her 129 da bir kere:"İnne rabbi ledifun lima yeşa'u
"E lem tere ennallâhe enzele mines semâi mâen fe tusbihul ardu muhdarreh(muhdarreten), innallâhe latîfun habîr(habîrun). Hacc 63.ayet:
6- Kayıp eşya ve kimse için Her 129 da bir kere:"İnne rabbi ledifun lima yeşa'u
Yâ buneyye innehâ in teku miskâle habbetin min hardalin fe tekun fî sahretin ev fîs semâvâti ev fîl ardı ye’ti bihâllâh(bihâllâhu), innellâhe latîfun habîr(habîrun)."Lokman 16.ayet:

7-Manevi İlim için: Her 129 da bir kere:"İnne rabbi ledifun lima yeşa'u
Vezkurne mâ yutlâ fî buyûtikunne min âyâtillâhi vel hikmeh(hikmeti), innallâhe kâne latîfen habîrâ(habîren)."Ahzâb 34.ayet:"

16641 defa Ya Latif ismi şerifini geceleyin veya gündüzde olabilir öncelikle Allah rızası için 2 rekat namaz kılıyorsunuz sonra 10 salavat,10 istiğfar,10 kelime-i tevhid,10 tekbir ve tekrar
10 salavat ve 1 Fatiha-ı şerif okuduktan sonra kıbleye dönük olarak Ya Latif ismi şerifini okuyup tamamlayan ve buna haftada 1 defa olmak üzere üç hafta devam eden kimseye
Cenab-ı Hakk mutlak suretle muradını ihsan eder.Bu tertibi yapan kimse muradı oluncaya kadar hergün sabah ve akşam 1000 er ya Latif ve günde 100 salavat okursa daha çabuk ve
etkili olur.
El-latif İsminin Duası zikir bittikten sonra okunur.
Bismillahirrahmanirrahim(7 defa). Allahu latiyfun (7defa). Allahumme musahharus semavatis seb'ı vel'eradıynes seb'a ve men fiyhinne ve aleyhinne sehhırli kulle şey'in min ıbadike
mimma fi berrike ve bahrike hatta la yekunu fil kevni şey'un muteharrikun ev sakinun ev samet ev natikun illa sehhartehu biismikel latıyfil meknuni ya Allahu ya Hayyu ya Kayyumu
innema emruhu iza erade şey'en en yekule lehu kun feyekunu. ilahi cuduke dulleni aleyke ve ihsanike karribeni ileyke eşku ileyke ma la yahfa aleyke ve es'eluke ma la yuassir aleyke
inne ılmeke hali yuğni an suali. ya muferric anil mekrubi kurbehu ferric anni ma ene fiyhi ya men leyse biğaibin fantazırhu ve la binaimin fe'vekızhu ve la biğafilin fezkurhu ve la biacizin
femhilhu ya alimen bilcumleti ya ğaniyyu anittafsıyli kefa ılmuke anil mekali ve kefa keremuke anissuali imkatı'ır recae illa minke ve habetil amale illa fiyke ve seddetit tariyka illa ileyke
ya Allahu ya Semiy'u ya Basiyru ya Kariybu ya Muciybu ığfirli verhamni birahmetike ya erhamerrahimiyne ve yessir li rizkıy ve sehhır li cemiy'a halkıke inneke ala kulli şey'in kadiyrun. ve
sallallahu ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim.
Ardindan ellerinizi yuzunuze surun ve Fatiha okuyun.

Sevgili 1melek, araştırdığım kadarıyla bu dua o kadar etkiliymiş ki, iki tarafı keskin kılıç gibiymiş.Yani, kötülük için okursan kendine dönermiş.Bu yüzden herkes bu duayı taşıyamaz, kendisinde olan açılımlara gerektiğince sahip çıkamazmış.Onun için okuma aralarında ''Rabbim taşımayı nasip et''deniyor.
En basitinden örneklersek,çok varlıklı birisinin servetini taşıyamayıp onu haram yolda harcaması gibi...Dua ile...

Zirve duasını sizde hergün kesinlikle okumalısınız.
Yusuf suresinin 100ayeti bu ayetin 7 okuma şekli varmış.
Kapı,Kılıç ve Zirve duası olarak geçiyor. Açılmaz kapılar açılır olmazlar olurmuş.

Birinci Okunuş

-5 vakit namazın arkasından 129 defa okunur.

"İnne rabbi ledifun lima yeşa'u innehu huvel alimul hakim" 5 vakit namazın ardından 129 kez okunur[[kinci Okunuş:"İnne rabbi ledifun lima yeşa'u " bu ayetle okunan sırlı ayeti bilen var mı?

Kerimeyi taşıyabileceğine inandığınız herkese öğretebilirsiniz
Vakit namazın ardından 129 kere: ''Rabbi ledifun lima yeşa'u İnnehu huvel alimul hakim.''

İçinizden sayı tutmadan ve dilimiz döndüğünce, okuyabildiğimiz kadar: ''Rabbi ledifun lima yeşa'u"

Bu şekilde okumaya devam edenler, bakın kısa bir zaman diliminden bahsetmiyorum, bu şekilde okumaya devam edenler önlerinde kapıların açıldığını, olmazların olduğunu göreceklerdir Bu nedenle bu okunuşa KAPI DUASI denilir.

İkinci Okunuş:

Delailül Hayrat Kitabının eski baskılarını arayın Ortada selatuselamlar, etrafında ise farklı alimlerce okunmuş, öğretilmiş dualar bulunan eski baskılardan bahsediyorum Hafızam beni yanıltmıyorsa Salah Yayınevinden çıkmış olan Delailül Hayrat kitapları böyledir (Yayınevinin adını yanlış hatırlayabilirim) O kitaptaki kenar dualarından biri Yusuf Suresi'ndeki bahse konu ayeti barındırır ve İsm-i Azam duası olarak bilinir Hani bulduğunuz kitapta burası İsm-i Azam duasıdır diye yazmayabilir -ki genelde yazmaz- biraz daha yakın adres tarif edeyim Pazartesi dersinin kenar duaları arasındadır. Önce orayı kontrol edersiniz sonra bölümlere bakarsınız "İnne rabbi ledifun lima yeşa'u" ayetini gördüğünüzde duayı buldunuz demektir. Kıymet bileni var, bilmeyeni var Ağzı dualı olan var beddualı olan var Bu nedenle sadece nasibi olan bulup okusun diye açıkça yazmak yerine adres tarif ediyorum Bu da KAPI DUASI'dır.
3 kere okumalısınız.

Yine ayeti kerimenin yukarıda yazdığım bölümünü yine beş vakit namaz ardından 129 adet okumalısınız

Gün içinde ise 17 bin küsürlü Latif ismi sayısını dikkate alarak okuyabildiğimiz kadar İnne rabbi ledifun lima yeşa'u okumalıyız. Dileyenler ayetin devamını da okuyabilir ki ben öyle yapıyorum. Zaten bu iki okunuşu yapabilseniz size fazlasıyla yeterli olacaktır Allah dilerse daha fazlasını öğrenmenizi de nasip eder Biz, bildiğimizle amel etmekle memuruz Dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım, ne kadar başardım bilemiyorum. Niyet hayır, akıbette hayır olur inşallah.

Bu ayeti okumak kolaydır ama taşımak zordur. Bunu özellikle çizelim. Sürekli okuyanların, "Yarabbi taşımayı nasip et" diye kendilerine dua etmesi de tavsiye edilir.

önemli not : yaptığım araştırmalarda keşif ayetlerinin dilekler hele de dünyalık hiç birşey için okunamayacağı söyleniyor arkadaşlar bilginiz olsun isterseniz sizde bir araştırın saygılarımla.

Geri