"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sıradan olmayan

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Voyna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Voyna

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba! aklıma takılan bir soru var ve sizle paylaşma gereği duydum.Ben kendimi diğer insanlardan daha özel hissediyorum ve herşeyi anlayıp yapabileceğimi hissediyorum ve bu durum ben 12 yaşından beri devam ediyor.Ego olduğunu sanmadığımıda ayriyetten ekleyeyim.Sizce neden böyle hissediyorum hala? cevap verirseniz çok memnun olurum.

herkes bunları hisseder insan doğasında var bu. önemli olan yapabilmek yapın da öyle diyin böyle. yapıyorsanız da ne yapıyorsunuz?

özel olmak için güçlere ihtiyaç yoktur bence fikrimle özellik yaratırım ben öyle düşünüyorum

Bu bana olan durum bazen beni öyle bir motive ediyorki asla yapamayacağım şeyleri bile yapmaya başlıyorum ama etkisi kısa sürüyor :) sonra yine aynı şeyleri hissedip başa dönüyorum ve bu böyle devam ediyor.

Ne güzel :) aileniz sizi çok iyi yetiştirmiş. Her şeyi yapabilecek kapasitede bir bireysiniz. Bunun altında anlamlar aramayın bence ne istiyorsanız yapın :)

Bana göre her insan özeldir. Sadece kendisini keşfetmelidir. Narsistlik ya da daha farklı bir sorun olup olmadığına ise alanın uzmanları karar verebilir. Ama kendini keşfeden ve bir şeyler yapabilen insanlar diğerlerine göre daha özeldir. En azından benim görüşüm böyle.

merak ettim şimdi. ne yapıyorsun şu yaptıklarınızı bir paylaşır mısınız? özel değilse tabi.

Öncelikle yeni üye oldum cevabım gecikti kusra bakmayın.Tabiiki bir örnek vereyim.ben 3 gün önce ilk klasik gitarımı aldım.maddi gücüm pek iyi olmadığı için kursa gidemedim onun yerine internetten öğrenmeye çalışıyordum.tab ları akordu öğreniyordum ve tam o sırada yine aynı his oldu ve bir anda en sevdiğim şarkının gitar ile çalınan parçasını çalmaya başladım 6-7 saniye civarı.Kendime geldiğimde çok şaşkındım çünkü hayatımda ilk defa gitarı elime almıştım.Daha sonra normale döndüm

Öncelikle yeni üye oldum cevabım gecikti kusra bakmayın.Tabiiki bir örnek vereyim.ben 3 gün önce ilk klasik gitarımı aldım.maddi gücüm pek iyi olmadığı için kursa gidemedim onun yerine internetten öğrenmeye çalışıyordum.tab ları akordu öğreniyordum ve tam o sırada yine aynı his oldu ve bir anda en sevdiğim şarkının gitar ile çalınan parçasını çalmaya başladım 6-7 saniye civarı.Kendime geldiğimde çok şaşkındım çünkü hayatımda ilk defa gitarı elime almıştım.Daha sonra normale döndüm
bu çaldığın parçaya bağlıdır. belkide çaldığın parça basitti. ve o yüzden yaptın. ve saz biliyor musun. artık çalamıyor musun parçayı normale döndüm derken.
başka neler yaşıyorsun.

Hayatımda ilk defa gitarı aldım.parça da kolay değil ve akustik gitarla çalınıyor.ismini vereyim isterseniz:Godsmack running blind.Saz çalmayı bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri