Sınav için nasıl bir çalışma yapabilirim?

pusatluna08

Kayıtlı Üye
Merhaba sevgili forum. 1 ay kadar sonra üniversite sınavı var ve benim bu yıl kazanmaktan başka şansım yok. Evet çalıştım ama yine de bir şeyler daha yapmalıyım. Garanti etmem lazım ya da en azından şansımı arttırmam lazım... bir arkadaşım demonlar ile çalış dedi ama daha once bir demon ile böyle bir şey için çalışmadım sadece crocell ile irtibat kurmayı denemiştim -oldu- yani kısaca bilmiyorum. İstedigim basit rünler degil gercekten tam anlamıyla işe yarayacak bir şey. Yardımcı olursanız sevinirim

Absoluto adlı kulanıcının süper puan diye başlığı var.Orada bu tarz istekler yer alıyor.Birkaç kişi daha çocuğu için bir şeyler yapmıştı.Detaylı araştırabilirsiniz.

Benim görüşümü sorarsanız son senede olduğunuz için yanlış bir tavsiye almışsınız.Deneyiminiz var ama bence deyenecekseniz sonra deneyin.

Merhaba sevgili forum. 1 ay kadar sonra üniversite sınavı var ve benim bu yıl kazanmaktan başka şansım yok. Evet çalıştım ama yine de bir şeyler daha yapmalıyım. Garanti etmem lazım ya da en azından şansımı arttırmam lazım... bir arkadaşım demonlar ile çalış dedi ama daha once bir demon ile böyle bir şey için çalışmadım sadece crocell ile irtibat kurmayı denemiştim -oldu- yani kısaca bilmiyorum. İstedigim basit rünler degil gercekten tam anlamıyla işe yarayacak bir şey. Yardımcı olursanız sevinirim
Demonlarla çalışmak ișe yarar ama hakkın kadarını tam almanı sağlar, yani çalışmadan kazanmanı sağlamaz. Genelde insanların neden özellikle demon önerdiğini tahmin edebiliyorum, hakkı olan olmayan her şeyi yaptırabileceklerini sanıyorlar. Tekrara düşmüş olmayım ama profilimde demonlar hakkinda yazdığım bir yazı vardı. Orada da bundan bahsetmiştim. "Demona bir şey yaptırmak" kafası hem sonuç getirmez hem de tehlikeli. Sizin istediğinizi yapmak için iletisime geçmezler, bilgeliklerini sizinle paylaşmak için iletisime geçerler. O farkı anlamak çok önemli. Bir de demonlarla çalışmak çok uzun bir yoldur yani sinavdan bir ay önce yapabileceğiniz bir şey değil. Kaldı ki onların size sınav kazandırmak gibi bir vaadi yok. Bir demonla çalışmak cok emek ister. Gece gündüz çalışmak gerekir. Bunları yapmadan iletişime geçtiğinizi düşünüyorsanız muhtemelen demonun kılığına girmiş başka bir varlık uğramıştır... Dikkat etmekte fayda var. Son ay kalmışken sınava çalışmanızı daha çok tavsiye ederim. Bir de normalde ettiğiniz duaları vs edin yeterli. Sınav haricinde genel olarak demonlarla da çalışabilirsiniz tabii ki, çok şey öğretir ama dünyevi isteklerinizi gerçekleştirecek diye bir şey yok tabii ki. Bir de normalde bilgelikle ilgili bir tanrıyla veya tanrıçayla veya demonla çalışma yapıyorsanız sınava yakın zamanlarda onunla iletişime ağırlık verebilirsiniz. Sıfırdan çalışmaya başlamayı her zaman öneririm ama sınavınıza 1 ay kaldığı için ona vakit harcamak mantıklı olur mu bilemedim. Her zaman yaptığınızdan farklı bir şey yapmayın derim. Normalde ettiğiniz duayı, ibadeti, ritüeli yapmaya devam edin.

bende 4 ay sonra ielts sınavına gireceğim dehbliyim haliyle ilaç kullanıyorum ama ders çalışırken tam verim alabilmemizi sağlayan bir şey var mı acaba 🤔 bu konu hakkında forumda bir şeyler bulmuştum diye hatırlıyorum yine bi araştırma yapayım

bende 4 ay sonra ielts sınavına gireceğim dehbliyim haliyle ilaç kullanıyorum ama ders çalışırken tam verim alabilmemizi sağlayan bir şey var mı acaba 🤔 bu konu hakkında forumda bir şeyler bulmuştum diye hatırlıyorum yine bi araştırma yapayım
sevgili nix odaklanma problemi yaşamış biri olarak yazmak istedim 'pomodoro tekniği' adında bir çalışma tekniği var(applicationları var mobil olarak).. ancak 25 dakika uzun geliyorsa sen bunu kronometre ile 10 15 dk çalışma 2 3 dakika mola gibi kendine uyarlayabilir daha sonra arttırabilirsin.. listening konusunda sıkıntın varsa ielts için uygun filmleri araştırıp(quora ve reddit) bunlardan birini seçip en az 20 defa aynı filmi izleyebilirsin (buradaki amaç kalıpları ezberlemek).. ayrıca benim çok sevdiğim bi uygulama daha var listening ve reading için 'voscreen'.. repliklerle eğlenceli hale getiriyor.. sonuncusu beslenme.. tabi bu konu en zorlayıcısı olabilir; karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsan.. protein ağırlıklı beslenme aşırı fayda sağlıyor.. 1 hafta gibi kısa bir sürede odaklanma süren artıyor hem de daha kalıcı oluyor öğrendiklerin.. bu beslenme şeklinde daha çok protein ve sağlıklı yağlar ile beslenmekten bahsediyorum.. karbonhidrat ve şeker kısıtlamaya yönelik bir beslenme.. en önemlisi beslenme diyebilirim.. hatta dehblilerin redditte 'carnivore diet' ile aldıkları sonuçları okuyabilirsin(ilaçlarını bıraklar veya azaltanları görebilirsin).. beslenme şekilini değişmeye karar verirsen bunu doktorunla muhakkak paylaşmalısın.. sevgiler..

Sanırım majikal bir tavsiye soruyorsunuz. Benim dhbe'm yok ama manik ataklarla birlikte gelen major depresyonla baş ediyorum ve odağımı mahvediyor. Odak için rune yapıyorum, şimdiye kadar işe yaradı. Ya ders çalışırken kullandığım defterlerimin vs iç kapağına çizerim ya da çalışmaya başlamadan önce kahve kupasının altına çizerim falan. Bana yardımcı oluyor.

sevgili nix odaklanma problemi yaşamış biri olarak yazmak istedim 'pomodoro tekniği' adında bir çalışma tekniği var(applicationları var mobil olarak).. ancak 25 dakika uzun geliyorsa sen bunu kronometre ile 10 15 dk çalışma 2 3 dakika mola gibi kendine uyarlayabilir daha sonra arttırabilirsin.. listening konusunda sıkıntın varsa ielts için uygun filmleri araştırıp(quora ve reddit) bunlardan birini seçip en az 20 defa aynı filmi izleyebilirsin (buradaki amaç kalıpları ezberlemek).. ayrıca benim çok sevdiğim bi uygulama daha var listening ve reading için 'voscreen'.. repliklerle eğlenceli hale getiriyor.. sonuncusu beslenme.. tabi bu konu en zorlayıcısı olabilir; karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsan.. protein ağırlıklı beslenme aşırı fayda sağlıyor.. 1 hafta gibi kısa bir sürede odaklanma süren artıyor hem de daha kalıcı oluyor öğrendiklerin.. bu beslenme şeklinde daha çok protein ve sağlıklı yağlar ile beslenmekten bahsediyorum.. karbonhidrat ve şeker kısıtlamaya yönelik bir beslenme.. en önemlisi beslenme diyebilirim.. hatta dehblilerin redditte 'carnivore diet' ile aldıkları sonuçları okuyabilirsin(ilaçlarını bıraklar veya azaltanları görebilirsin).. beslenme şekilini değişmeye karar verirsen bunu doktorunla muhakkak paylaşmalısın.. sevgiler..
ahhh dil ve beslenme için verdiğiniz tavsiyeler için çok teşekkür ederim lakin pomodoro bende işe yarayan bi çalışma stili değil maalesef çalışıyosam hiperfokusa geçiyorum 2 saat kesintisiz çalıştıktan sonra ilaçlıda olsam ilaçsızda olsam sonrasında derse dönmek benim için işkenceye dönüşüyo bi de nedense öğlen 4 5 arası tansiyon düşüklüğü ve ekstra odak düşüklüğü yaşıyorum sabah verimli çalışmadan sonra bi de akşam 7den sonra konsantre olabiliyorum dehbli hayat çekilmiyo açıkcası her şey bi iki katı zor

Sanırım majikal bir tavsiye soruyorsunuz. Benim dhbe'm yok ama manik ataklarla birlikte gelen major depresyonla baş ediyorum ve odağımı mahvediyor. Odak için rune yapıyorum, şimdiye kadar işe yaradı. Ya ders çalışırken kullandığım defterlerimin vs iç kapağına çizerim ya da çalışmaya başlamadan önce kahve kupasının altına çizerim falan. Bana yardımcı oluyor.
ay çok teşekkür ederim deneyeceğim

manik ataklarla birlikte gelen major depresyonla baş ediyorum
vegan veya vejetaryen değilseniz 'carnivore diet' olarak redditte siz de araştırın lütfen.. depresyondan şizofreniye kadar beyin kimyasına bağlı bir çok rahatsızlıkta çok güzel sonuçlar alınmış..

Geri