"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

sigarayı bırakmak için hipnomeditasyon mp3

Arkadaşlar, bende link görünmüyor ve ya bilmediğimiz başka bir sistem mi var çözemedim. Bulamadım indirme linkini. Ya da linkler mi kaldırıldı ? Bir bilgilendirme yapabielcek varmıdır acaba ?

bulmaca gibi olmuş indirelimiyor.yada bulunamıyor.lütfen mp3 olarak kaydı olan arkadaşlar varsa buraya tekrara yüklerserse memmun olurum

Sigarayi birakmak istiyorum,cep telefonundan indirme linkine tikliyorum,telekom mahkeme karari ile bi indirme sayfasini engelliyor

Benim tarayıcım Win32 türevi trojan buluyor ve defalarca uyarı veriyor indirmeye çalıştığımda,farklı bir adres hazırlanabilir mi mümkünse çünkü çok yararlı bir konu:) teşekkürler

2. Günümü tamamladım. İnşallah birkaç gün içinde bu illetten tamamen arınacağım. Yardımlarınız ve konu için çok teşekkür ederim. Sevgi ve ışıkla kalın.

Merhabalar, konuya en son mesajı ben bırakmışım. Aradan 4 yıl geçmiş bu yazıyı garip duygular hissettim. Bu mesajı yazdığım zaman meditasyona başlayıp yaklaşık 10-15 gün kadar devam ettim. Sigarayı bırakmanın eşiğine geldiğimi hissetmiştim. Sonrasında bir seyahate çıktım ve yarım bıraktım. Hayatta yarım bıraktıktan sonra en çok pişmanlık duyduğum konulardan bir tanesi oldu. Şimdi yeniden başlamak ve sigarayı bırakmak istiyorum. Linkleri denedim fakat düzgün bir sonuca ulaşamadım. Şuan için elinizde kayıt duruyorsa yeniden yükleyebilir misiniz? Teşekkür ederim.

Merhabalar, konuya en son mesajı ben bırakmışım. Aradan 4 yıl geçmiş bu yazıyı garip duygular hissettim. Bu mesajı yazdığım zaman meditasyona başlayıp yaklaşık 10-15 gün kadar devam ettim. Sigarayı bırakmanın eşiğine geldiğimi hissetmiştim. Sonrasında bir seyahate çıktım ve yarım bıraktım. Hayatta yarım bıraktıktan sonra en çok pişmanlık duyduğum konulardan bir tanesi oldu. Şimdi yeniden başlamak ve sigarayı bırakmak istiyorum. Linkleri denedim fakat düzgün bir sonuca ulaşamadım. Şuan için elinizde kayıt duruyorsa yeniden yükleyebilir misiniz? Teşekkür ederim.

Keşke ulaşabilsek bu dosyaya. Ben de çok istiyorum.

Geri