"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şifacılık İnisiyasyonuna Katılacakların Dikkatine

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Elfangel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elfangel

Kayıtlı Üye
Sevgili arkadaşlar,
Çalışmalarımız sırasında zikir yoktur. Her zamanki gibi Kerim'den geleni kabul ettiğimize dair niyetimizi yapıp, nefes teknikleriyle çalışmamızı gerçekleştireceğiz. Katılacak arkadaşlara ayrıca özel mesaj gönderilmeyecektir. Gerekli şartları taşıyan ve başvurusunu gönderen herkes çalışmaya katılacaktır. Ayrıca dün (01/04/2011) sitede oluşan sorundan dolayı eğer dünden itibaren göndermediyseniz isimlerinizi tekrar göndermeniz gerekmektedir.

Hayılrı olsun hepimize, Urum'a teşekkürler :)

Katılacakların belirlendi mi?

"Çakra ve Aura İnisiyasyonlarını" tamamlayan ve Urum'a başvuru gönderen herkes katılacak. Ancak sitedeki sorun nedeniyle Urum dün isimlerin tekrar gönderilmesini istemişti. Eğer bu mesajı okuyup isminizi tekrar gönderdiyseniz sizin için sorun yok :)

"Çakra ve Aura İnisiyasyonlarını" tamamlayan ve Urum'a başvuru gönderen herkes katılacak. Ancak sitedeki sorun nedeniyle Urum dün isimlerin tekrar gönderilmesini istemişti. Eğer bu mesajı okuyup isminizi tekrar gönderdiyseniz sizin için sorun yok :)

Evet gönderdim ancak bu mesajı görünce katılacaklara özel mesajla bilgilerin gönderildiğini ve herkesin çalışmada zikir olup olmayacağını sorduğunu düşündüm. Çünkü bana mesaj gelmedi bu durumda çalışmaya alınmadığımı düşündüm. Ama sanırım bu mesaj ek bilgi mahiyetindeydi, yanılıyor muyum?

Evet gönderdim ancak bu mesajı görünce katılacaklara özel mesajla bilgilerin gönderildiğini ve herkesin çalışmada zikir olup olmayacağını sorduğunu düşündüm. Çünkü bana mesaj gelmedi bu durumda çalışmaya alınmadığımı düşündüm. Ama sanırım bu mesaj ek bilgi mahiyetindeydi, yanılıyor muyum?

Herkese ayrıca mesaj göndermek yerine konuyu genele açtık bu sefer, yapılacak özel şeyler ve zikir olmadığı için :)

arkadaşlar isimlerini gönderen herkez çalışmaya alınıyor. çakra ve aurayı tamamlayanlara tabiki. tekrar mesajla geri dönmeyeceğim. çünkü vereceğim artı bir bilgi yok.

Kusura bakmayın vaktinizi aldım ama ne bileyim hep özel mesajla geri dönülünce sistemden mesajımın ulaşmadığını falan düşündüm. Çok önemsiyorum bu çalışmaları o nedenle telaşım :) Teşekkürler herkese...

İyi forumlar,
AphraeL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri