"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şifacılık İnisiyasyonu Nedir?

Çalışmanın bütününü anlamanız için ebook hazırladım. İndirip okuyunuz lütfen. (çakra, aura ve şifacılık inisiyasyonları nedir konularından indirdiyseniz indirmenize gerek yok aynısıdır.)

Şifacılık İnisiyasyonunda henüz şartlar ve çalışma planı belirlenmemiş, ben şifacılar grubunda olan kişilerin bu çalışmaya katılabileceğini umuyorum. Evet grup belki hayalkırıklığı oldu ancak ben hiç bir zaman vazgeçmedim bu gruptan, gereklerini elimden geldiğince yaptım, her çalışmaya katıldım zaman zaman şartlarımı gerçekten zorlayarak, umarım bu dikkate alınır, çünkü rep puanına bakılarak alınırsa şu anda internet başında çok fazla vakit geçiremediğim için muhtemelen seçilemem.

Sayın Urum, lütfen bizi unutmayın :)

Teşekkürler, selamlar.

Şifacılık İnisiyasyonunda henüz şartlar ve çalışma planı belirlenmemiş, ben şifacılar grubunda olan kişilerin bu çalışmaya katılabileceğini umuyorum. Evet grup belki hayalkırıklığı oldu ancak ben hiç bir zaman vazgeçmedim bu gruptan, gereklerini elimden geldiğince yaptım, her çalışmaya katıldım zaman zaman şartlarımı gerçekten zorlayarak, umarım bu dikkate alınır, çünkü rep puanına bakılarak alınırsa şu anda internet başında çok fazla vakit geçiremediğim için muhtemelen seçilemem.

Sayın Urum, lütfen bizi unutmayın :)

Teşekkürler, selamlar.

Bende Şifacılar grubunun bir üyesi olarak Elfangel'ın dediklerine aynen katılıyorum.Şahsen kendim olayım,Elfangel olsun ve şifacılar grubuna emek verip tüm çalışmalara katılmış ve bu grubun devam etmesini canı gönülden isteyen diğer birkaç arkadaş olsun unutulmak istemiyoruz.En azından yolun bir kısmında ilerlemişken ( tabii daha yolun çok başındayız ) bu yoldan boynumuz bükük geri dönmeyi hiç istemiyoruz.Eğer sadece rep puanına bakılarak seçim yapılacaksa benim zaten hiç şansım yok. :(

Bu sorunuza Urum'un cevap vermesi daha doğru olur, ancak usui reiki yan yana ve belli bir ücret karşılığı yapılıyor.Verilecek olan kundalini reikidir.

Sevgi ve ışıkla kalın:)

Bu sorunuza Urum'un cevap vermesi daha doğru olur, ancak usui reiki yan yana ve belli bir ücret karşılığı yapılıyor.Verilecek olan kundalini reikidir.

Sevgi ve ışıkla kalın:)

Teşekkürler :) Yanlışımız varsa düzeltecektir sanıyorum kendisi.. Şuanki inisiyasyonların toplamının 6 aşama olacağını okumuştum yanlış anlamadıysam. Üçünü biliyoruz: çakra, aura ve şifacılık. Belki de son 3ü kundalini reikidir :D

sevgiler,saygılar

AphraeL

Kundalini Reiki için ayrıca bir çalışma yapılmamaktadır. Site sahipleri Yule ve URUMHAMATAHAYİL'e isteğinizi belirten mesaj yollarsanız listede sıraya alabilirler. Ancak uzun süre beklemeniz gerekebilir.

Geri