Magnus357
Banlı Kullanıcı
Merhaba arkadaşlar,daha önceki yazılarımda insanların enerjilerini çektiğimi yönlendirme yaptığımı söylemiştim.Geçenlerde iş yerinde bir Arkadaşım 1. dereceden şeker hastası ve şekeri ayağına vurmuş ve yara olmuş irin toplamıştı.Ben onun halinde üzüldüm ve ara ara düşündüm.Daha sonra onun ayağı iyileşmeye başlayinca.Ayağimin ayıni bölgesinde benimde yanma başladi.Ve daha sonra geçti.Sanrim ben bir Ocakciyim.Çünkü dedelerimden alimler ve tasavvuf şehyleri var önceleri.Şifa kanalıni nasıl verimli çalistirabilirim.Korunma için gün boyu zikir yapıyorum.Kuran okuyorum bolca.Korunmayi başariyorum ama yoruluyorum sürekli arınma ve korunma çalışmaları yapıyorum.Ayrica şifa enerjisine kanalize olunca çok yoğun geliyor.Ve dağıtımı usulü nasil düzenlebiliirim?1 ay önce hastaneye gittim biraz uzun durdum.Ertesi gün her yerim ağrıdi gün boyunca yattım.Ama artık biraz güçlendim.Ayrica iç sesim var beni çoğu zaman yonlendiriyor ve dedikleri çıkıyor.Kuran Kerim enerjisini kullanmak istiyorum çünkü okudukça enerjimi ve ilhamım artıyor.Biraz yüksek ama her gün bir hatim yapacak kıvama gelmeyi amaçlıyorum.Şuan en fazla bir kere bir oturuşta 5 cüz okudum.Yeni başlamama rağmen iyi.Gun içersinde tesbih elimden düşmüyor.Ama tabi hala sıkıntilarim var.Genelde bela ile imtihan oluyor en ufak bir boşlukta.Sizin önerilerinizi duymak isterim.Şifacilik hakkındada?