Hayır burada katıldığınız perşembe geceleri yapılan çalışmayı kesmeniz gerekmez tabi,Ben devamlı sadece o kişiye özel yapılan bir kür/uygulama varsa önce tıbbi müdahale yapılmalı ve onunla paralel gidecek ve doktoru sakınca görmeyecekse şifa uygulamaları devam edilmelidir demek istedim.Bitkisel bir reçete ile de şifalı sular,yiyecekler hazırlanıyor,sadece enerji tıbbı olarak düşünmedim yazarken.Buradan katıldığınız çalışmaya da kişi kendisi katılmayı arzulamalı.Annenize ne olduğunu anlatırsınız,dinler katılmak ister.Yani o hasta annemde şifalansın diye ona bir şey söylemeden şifaya dahil etmek olmaz.Alacağının 3/1ini almış olur.Belkide üst benliği hiç istemeyecek,hiç alamayacak kim bilir?Herşeyden önce yukarıda belirttiğim gibi sorunun annenizin hayatındaki ne gibi bir davranış+düşünce+tepki ve yaşam biçiminden kaynaklandığını irdeleyin.Olası problemleri halletmeye veya kişiyi telkine çalışın,değişimine yardımcı olun.Bu değişimi en başta mantığını bilerek kişi kendi istemeli.Zaten kişi kendi değişmeyi kabul etmeden ben böyleyim dediği anda neredeyse gökten peygamber inip iyileştirmek istese,kapı duvar gibi bir red ile karşılaşıyoruz.Şifalanmak hastalığı yenmek demek değil.Şİfalanmak hastalığa yakalanmadan önce başlayan bir süreç aslında,çünkü hastalık önce ruhsal planda görülüyor sonra fiziki bedene geçiyor.Bu durumda acilen fiziki bedene gereken müdahalleyi yapmak sonrada enerji tıbbı veya kişinin işine yarayacak diğer yöntemlerle tedaviyi zihin ve ruh boyutunda da desteklemek gerekiyor.Aslında anneniz bu hastalıkla şifalanıyor,bu hastalık ona vücudunun,ruhunun ve zihninin verdiği bir sinyal.Ne değişmeli,ne dönüşmeli?Neden bu bana oldu?Bundan sonra ne yapmalıyım?Ben de tek ve eşsizim ve benim bu hayatta yedeğim yok.Bu hastalık hayatınızı daha kaliteli ve hayırlı bir hale sokmak için halletmeniz gereken önemli bir problemi gösteriyor olabilir.Siz birinci basamağı hallettikten sonra etrafınızda ve sitemizdeki şifacılar size destek verecektir zaten merak etmeyin

Elbetteki Sayın Urum ve Embriyonun da yazıları ve yorumları önemli,hastalık halindeyken yapılan çalışmalarla ilgili sitede de yazılar olacaktır,çünkü sizden önce de bu soruları soran üyelerimiz vardı.Sitedeki şifa çalışmasını onlar yürütmekte olduğundan onların yazıları çok daha bilinçlendirici olacaktır.Ancak sitedeki çalışma ile ilgili benim bildiğim böyle ciddi fiziki rahatsızlıklara tek başına kullanılacak bir çalışma değil,kişiyi toparlayıcı bir çalışmadır bu.Yani hastalıktan yeni kalktığınızda örneğin,toparlanma,iyileşme ve kendine gelme sürecini hızlandırmak.Aklı ve zihni aydınlatmak,rahatlatmak.Aurayı toparlamak,rahat uyumak,gevşemek...gibi birikerek hayati problemlere ilerde sebep olabilecek hastalıkları yolun başında yakalamak için.Şöyle düşünelim grip salgını var ve yeterli beslenemiyorsunuz,c vitamini tabletine başladınız ve kış başından önlem aldınız.İşte bu aşamada Sayın Urumun katıldığım kadarıyla verdiği şifa çalışması bu c vitamini oluyor

Her iki yöneticimizde akşam saatlerinde sitemizde olabiliyorlar ve konunuzu gördüklerinde de ilgileneceklerine eminim.