URUMHAMATAHAYİL
Yönetici
Değerli arkadaşlar sitemizde daha önce duyurduğum obsesif çocuklarımız için şifa grubu oluşturacağımı söylemiştim
11 kişi oluruz inşallah bu çalışmaya katılacak arkadaşlar
Zamanında mutlaka bulunmalılar önce inesiye vereceğim sonra belirleyeceğimiz tarihte şifaya ihtiyaç duyana yollayacağız
Zamanı olan bu işi gönülden yapmak isteyen insanları gerçekten seven evrensel sevgi bilincine sahip olmanız gerekiyor.
Din vicdan ya da başka bir duyguyla değil sadece enerji verebileceğinizi bilerek evrenin bir parçası olduğunuzu bir olduğumu bu bir olanların birin iyileşmesinin herkesi iyileştirdiğini bilecek buna emin olacak ve inanacaksınız
Bir fedakârlık yapacak belirlenen saatte orda olacak ve enerji vereceksiniz.
Hayatınızı değiştirmeye hazır olacaksınız farkındalığınızı artıracaksınız
İnesiye olmak bir şey değil kolay evren bunu vermeye hazır ama kendi deviniminizi başarmak yeni biri olmak zahmet istiyor
Şifacının ilk önce kendine şifa vermesi gerekir
Hastalıklar birdir kökenleri aynıdır
Yani şifa için hangi hastalığın oldu önemli değildir. Hastalığı iyileştirmeyeceğiz sorunu olan kişiye şu sorunu için enerji veriyoruz demeyeceğiz evrendeki akıllı enerjiyi alıp kişiye yönlendireceğiz enerji ne yapacağını bilecek
Enerji yönlendirmenin şekli şemalı önemli değil mesele enerjiyi kullanmakta
Bu yeti bizde var hatta bu yeti bile değil biz zaten enerjiyiz akıllı bir enerjiyiz
Matrix de bir kaşık sahnesi vardı izleyenler bilir çocuk kaşığı eğiyordu Neo nasıl yaptın diye soruyordu çocuğa
Çocuk kaşığı değil kendini eğeceksin diyordu.
Evrendeki enerji bizsek başka bir enerjiyi dönüştürmeye çalışmayacağız
Kendimizi dönüştürmeye çalışacağız
Kendini dönüştürmeyen hiç bir şeyi dönüştüremez
Bunu nasıl yapacağız.
1. Ben birim birlerin oluşturduğu zincir halkalarından biriyim hepimiz yine tek bir biriz. Bire bağlıyız o birle beraber yine beraberiz
2. Parça bütününe aittir. Parçayı etkilersen bütünü etkilersin
3. Tanrı Rab Allah İlah Elohim Yehoya yaratan o her şey ilahi varlığın idaresi altında ilahi varlık bize bildirdiği gibi
"Ben insanı çamurdan ve pıhtılaşmış kandan yarattım sonra içine kendi nefesimi üfledim "
Biz tanrının parçalarını taşıyan varlıklarız
4. Aklım her şeyi yaratan gerçektir. Ve bana bu gerçek her şeyi yapabileceğimi söylüyor.
5. Kimseyi suçlamıyorum kimse suçlu değil bende suçlu değilim seçimlerinden dolayı kimseyi yargılamayacağım
6. Kendimi ve herkesi affediyorum.
7. Ben ilahi sevgiyim
8. Ben yaratıcıyım.
9. Ben kendi kendimin öğretmeniyim.
10. Ben kendi kendimin kurtarıcısıyım.
11. Umudumu asla kaybetmem.
Bunlara inanıyorum bunlar benim gerçeğim
Nur suresi 35. ayeti aklınıza geldikçe Türkçe ve Arapça olarak okumanızı istiyorum sayı size kalmış zamanda
Not: bu yazdıklarımı oturtamayanlar lütfen şifa çalışmalarına katılamayacağını bildirsin.
Zamanında katılamayacağını düşünenler bu çalışmaya katılmasın biz bir halkayız halka bozulursa bir bozulur.
11 kişi oluruz inşallah bu çalışmaya katılacak arkadaşlar
Zamanında mutlaka bulunmalılar önce inesiye vereceğim sonra belirleyeceğimiz tarihte şifaya ihtiyaç duyana yollayacağız
Zamanı olan bu işi gönülden yapmak isteyen insanları gerçekten seven evrensel sevgi bilincine sahip olmanız gerekiyor.
Din vicdan ya da başka bir duyguyla değil sadece enerji verebileceğinizi bilerek evrenin bir parçası olduğunuzu bir olduğumu bu bir olanların birin iyileşmesinin herkesi iyileştirdiğini bilecek buna emin olacak ve inanacaksınız
Bir fedakârlık yapacak belirlenen saatte orda olacak ve enerji vereceksiniz.
Hayatınızı değiştirmeye hazır olacaksınız farkındalığınızı artıracaksınız
İnesiye olmak bir şey değil kolay evren bunu vermeye hazır ama kendi deviniminizi başarmak yeni biri olmak zahmet istiyor
Şifacının ilk önce kendine şifa vermesi gerekir
Hastalıklar birdir kökenleri aynıdır
Yani şifa için hangi hastalığın oldu önemli değildir. Hastalığı iyileştirmeyeceğiz sorunu olan kişiye şu sorunu için enerji veriyoruz demeyeceğiz evrendeki akıllı enerjiyi alıp kişiye yönlendireceğiz enerji ne yapacağını bilecek
Enerji yönlendirmenin şekli şemalı önemli değil mesele enerjiyi kullanmakta
Bu yeti bizde var hatta bu yeti bile değil biz zaten enerjiyiz akıllı bir enerjiyiz
Matrix de bir kaşık sahnesi vardı izleyenler bilir çocuk kaşığı eğiyordu Neo nasıl yaptın diye soruyordu çocuğa
Çocuk kaşığı değil kendini eğeceksin diyordu.
Evrendeki enerji bizsek başka bir enerjiyi dönüştürmeye çalışmayacağız
Kendimizi dönüştürmeye çalışacağız
Kendini dönüştürmeyen hiç bir şeyi dönüştüremez
Bunu nasıl yapacağız.
1. Ben birim birlerin oluşturduğu zincir halkalarından biriyim hepimiz yine tek bir biriz. Bire bağlıyız o birle beraber yine beraberiz
2. Parça bütününe aittir. Parçayı etkilersen bütünü etkilersin
3. Tanrı Rab Allah İlah Elohim Yehoya yaratan o her şey ilahi varlığın idaresi altında ilahi varlık bize bildirdiği gibi
"Ben insanı çamurdan ve pıhtılaşmış kandan yarattım sonra içine kendi nefesimi üfledim "
Biz tanrının parçalarını taşıyan varlıklarız
4. Aklım her şeyi yaratan gerçektir. Ve bana bu gerçek her şeyi yapabileceğimi söylüyor.
5. Kimseyi suçlamıyorum kimse suçlu değil bende suçlu değilim seçimlerinden dolayı kimseyi yargılamayacağım
6. Kendimi ve herkesi affediyorum.
7. Ben ilahi sevgiyim
8. Ben yaratıcıyım.
9. Ben kendi kendimin öğretmeniyim.
10. Ben kendi kendimin kurtarıcısıyım.
11. Umudumu asla kaybetmem.
Bunlara inanıyorum bunlar benim gerçeğim
Nur suresi 35. ayeti aklınıza geldikçe Türkçe ve Arapça olarak okumanızı istiyorum sayı size kalmış zamanda
Not: bu yazdıklarımı oturtamayanlar lütfen şifa çalışmalarına katılamayacağını bildirsin.
Zamanında katılamayacağını düşünenler bu çalışmaya katılmasın biz bir halkayız halka bozulursa bir bozulur.