Merkür84 Kayıtlı Üye 5 Tem 2020 #1 Merhaba arkadaşlar babam kanser hastası bana bildiğiniz şifa duası varsa yazarmısınız teşekkürler
Metafizikçi Kayıtlı Üye 5 Tem 2020 #2 Merkür84' Alıntı: Merhaba arkadaşlar babam kanser hastası bana bildiğiniz şifa duası varsa yazarmısınız teşekkürler Genişletmek için tıkla ... İnşallah Allah’ın rahmeti ile her gün her birini 1 defa okumak sureti ile ha mim ile başlayan 7 sureyi suya okuyun içirin. Not: niyet ve ihlas önemli. Bunlar neler mi ?! Mümin Şura Fussilet Zuhruf Casiye Ahkaf Duhan Maddi ve manevi hastalıklara şifa İçin suya okunur içinir.
Merkür84' Alıntı: Merhaba arkadaşlar babam kanser hastası bana bildiğiniz şifa duası varsa yazarmısınız teşekkürler Genişletmek için tıkla ... İnşallah Allah’ın rahmeti ile her gün her birini 1 defa okumak sureti ile ha mim ile başlayan 7 sureyi suya okuyun içirin. Not: niyet ve ihlas önemli. Bunlar neler mi ?! Mümin Şura Fussilet Zuhruf Casiye Ahkaf Duhan Maddi ve manevi hastalıklara şifa İçin suya okunur içinir.