"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sicimle aşık etme muhabbet ettirme

Hernandes

Banlı Kullanıcı
Sicim
Bir sicime kırkbir düğüm atılır. Bu istenen kişinin geleceği sırada kapının önüne bir paspasın altına yerleştirilir. O kimse oraya bastığı an bağlanmış olur. Bir daha da ayrılmayı düşünmez. Yalnız her düğümü atarken o kimsenin adını söylemelidir.

Aile büyüklerimden alıntıdır.

Bunu her seferinde hatırlatmamız için beklemeyiniz. Konularınızın altına alıntı yazınız lütfen.

Bunu her seferinde hatırlatmamız için beklemeyiniz. Konularınızın altına alıntı yazınız lütfen.

İnternette paylaşıldığı yerle mevcut eski yöneticiği olduğum daha önce paylaşmış olduğum forumlar var . Benden alıntı yapılıp sonrası kaynak anonim olarak dağıtılıyor esas olarak paylaşan benim ve kendim paylaştığım birşey için alıntı yazma ihtiyacı duymadım.

O zaman altına "Kendi derlememdir" ya da "Düzenleme: Hernandes" yazarsanız yeterli gelecektir. Sizin olan konulara alıntı yazmanızı istemiyoruz zaten. Ama hiç olmaxsa kaynak belirtilmelidir.

Geri