Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar kızlar beni beğeniyor fakat konusunca biraz soğuyorlar normalde yakısıklıyım ama konusmalarım kızlarda buz etkisi yapıyor ne yapmamı önerirsiniz
Tam tersine bende çok sıcağım.Kızlar benimle arkadaş olurlar diye konuşmaya korkuyorum şaka şaka.sıcağım ama akdeniz ve doğunun karma sıcaklığı işte..Genelde utangaç kişiler heyecandan soğuk konuşurlar yada kızlardan uzak,çekingen büyümüş kişiler.Espiri yapmaya çalış,ortamı yumuşat,kendinde sakin ol.göreceksin ki sana bağlanacaklar Burdaki bayan arkadaşlar beni mazur görsünler nacizane fikrimi söyledim.
Bence bunun sebebi karşında bir kız olduğundan biraz daha özenli davranmaya çalışman olabilir. Onun yerine kendin ol ve rahat ol doğal olman faydalı olur. Çünkü yapmacık bir samimilik sonradan seni de sıkar. Hem kendin gibi olursan doğru kızı bulmanda kolay olur.